Şuan kusma veya ishal yok. Yarın veterinere götüreyim biDaha başındayken ya bi götür ya da resmini çekip danış. İshali var mı onu takip et
Kuşlar üşütür mü canım?Emin misin sonuçta dışarıda da yaşamaya elverişli şekilde yaratılmışlar.Evet yavru muhabbet kuşubugün temizlik yaparken evi havalandırdım üşüttü sanırım aptal kafam
Nerelerdesin sen?
Evcil kuşlar ev durumuna. Alıştıkları için ceyranda filan kalmaması lazımKuşlar üşütür mü canım?Emin misin sonuçta dışarıda da yaşamaya elverişli şekilde yaratılmışlar.
"O neydi gııı dediğim"bir gündeyimNerelerdesin sen?
Tüy döktükleri zamada burunlarına kaçıp hapşırıyor benimkiler belki öyle bir dönemdeyse ondan olmuşturŞuan kusma veya ishal yok. Yarın veterinere götüreyim biçok üzgünüm
Tüy döktükleri zamada burunlarına kaçıp hapşırıyor benimkiler belki öyle bir dönemdeyse ondan olmuşturŞuan kusma veya ishal yok. Yarın veterinere götüreyim biçok üzgünüm
Bende öyle düşünüyordum ama bu kuşlar doğumdan itibaren sıcak yuvalarda kaldığı için sıcağa alışmışlar sanırım. Soğuk görünce üşütüyorlarmış.Kuşlar üşütür mü canım?Emin misin sonuçta dışarıda da yaşamaya elverişli şekilde yaratılmışlar.
Ben daha yeni aldım kuşu, 3-4 gün oldu. Aldığım yerin sahibi, kuş buradan ayrıldığı için bir süre boynunu büker, sakin olur oyüzden endişe etme. Ev ortamına alışınca hareketlenecek demişti.Tüy döktükleri zamada burunlarına kaçıp hapşırıyor benimkiler belki öyle bir dönemdeyse ondan olmuştur
Kafesin içinde hareketliler mi
Benim efsane bir tarifim var, mayalı ve yumuşacık puf puf ama mayalanması vs uzun zaman alabilirKızlar güzel ve kolay poğaça tarifiniz var mı
Hmm anladım canım geçmiş olsun bi şeyi yoktur inş.❤Bende öyle düşünüyordum ama bu kuşlar doğumdan itibaren sıcak yuvalarda kaldığı için sıcağa alışmışlar sanırım. Soğuk görünce üşütüyorlarmış.
Yarın yapacağım zaman önemli değil ama mayalı hamur yapamıyorum olmuyor hiçBenim efsane bir tarifim var, mayalı ve yumuşacık puf puf ama mayalanması vs uzun zaman alabilir
Daha bebiş oBen daha yeni aldım kuşu, 3-4 gün oldu. Aldığım yerin sahibi, kuş buradan ayrıldığı için bir süre boynunu büker, sakin olur oyüzden endişe etme. Ev ortamına alışınca hareketlenecek demişti.
Hareket ediyor tabi ama öyle fırfır dolanmıyor kafesin içinde
Sadece ceyranda bırakma birde küçükse sıcak yerde tut kaloferin yanına yaklaştır mesalaBende öyle düşünüyordum ama bu kuşlar doğumdan itibaren sıcak yuvalarda kaldığı için sıcağa alışmışlar sanırım. Soğuk görünce üşütüyorlarmış.
YaaaaDaha bebiş obak gör 2 ay sonra susun diye uğraşırsın bence herşey yeni ortamdan dolayı alışana kadar olur bir kaç güne bir şey kalmaz minoşun
Benimkiler sabah beni gördükleri an kafesin teline yapışıp şarkılarını bekliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?