Ortaokul öğrencisi mi?Okul sonrası izin aldım idareden, dondurma yemeye götürdüm ama yine de içimde kaldı. Eşime dedim bir haftasonu gidelim bu çocuğu da götürelim
Kızlar güzel ve kolay poğaça tarifiniz var mı
Evet kuzumOrtaokul öğrencisi mi?
Ne güzel olurOkul sonrası izin aldım idareden, dondurma yemeye götürdüm ama yine de içimde kaldı. Eşime dedim bir haftasonu gidelim bu çocuğu da götürelim
Efendim cınımBonusum
Artık 70 TL ye hiçbir şey gelmiyor yaEvet kuzum
ÖzlemişemEfendim cınım
Hemen veli formunu açıp baktım, anne ev hanımı baba fabrika işçisi 3 kardeşler köyde yaşıyorlarArtık 70 TL ye hiçbir şey gelmiyor yagerçekten durumları okadar kötümüymüş acaba? Yoksa ne gerek var gibi mi düşünmüş ailesi?
Çünkü bazı aileler bu tarz aktiviteleri gereksiz görüp para vermek istemiyorlar. Çocuğun çocuk olduğunu unutuyorlar.
Yapamamıştım un korkumdan hatırladımVermiştik burda negoyla mayalı poğça yazınca çıkan 15 milyon izlenen.
Kabartma tozuyla yapılan var bir de.
Ölçülere güven güzel tutuyor kuzum.
Ben sana resim atmıştım yapamam dediğinde o geldi aklıma
YaaaaHemen veli formunu açıp baktım, anne ev hanımı baba fabrika işçisi 3 kardeşler köyde yaşıyorlarHemen veliyi aradım neden göndermediniz falan diye sordum, kadın çok mahçup oldu, biraz sıkışığız, oralarda giymek için ayakkabısı yoktu hocam dedi, yıkıldım zaten keşke dün söyleseydiniz ben bir yol bulurdum dedim ama kadın da çok mahçup oldu off off içim dertlendi
Çocuk olmakÖğretmenken yılbaşında verilen ödeneği öğrencilerle sinema ve piknik gibi etkinliklerde kullanıyordum. Okul gariban bir okuldu. Çocuklar aşırı mutlu oluyordu. Bir yıl sonu pikniğinde çocuklar çiğköfte istediler. Ben de taze öğretmenlik aşkıyla kırmadım. Berbat bir çiğköfte yaptımveli toplantısında bir öğrencimin velisi "hocam bize de tarif edin. Bizim çocuk öve öve bitiremedi. Hayatımda yediğim en güzel yemekti" dedi. Çocuk kalbi işte. Halbuki çok berbat olmuştu
Bende öyle düşünüyordum ama bu kuşlar doğumdan itibaren sıcak yuvalarda kaldığı için sıcağa alışmışlar sanırım. Soğuk görünce üşütüyorlarmış.
Ben daha yeni aldım kuşu, 3-4 gün oldu. Aldığım yerin sahibi, kuş buradan ayrıldığı için bir süre boynunu büker, sakin olur oyüzden endişe etme. Ev ortamına alışınca hareketlenecek demişti.
Hareket ediyor tabi ama öyle fırfır dolanmıyor kafesin içinde
Yarım paket tereyağ ya da margarinYapamamıştım un korkumdan hatırladım
Mayasız olan hangisiydi canım?
Teşekkür ederimmYarım paket tereyağ ya da margarin
1 büyük çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
2 yumurta (biri içine birinin beyazı içine sarısı dışına)
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
1 tane kabartma tozu
Şekil verilcek yumuşaklıkta sert olmayacak bir kıvamda olacak.
İçine su bırakmayan peynir vs ne istersen.
Üstüne yumurta sarısı.
200 derecede pişiriyorum ben 180 de de pişer
Aynen böyleyim hatta korkudan ağlarım üstüme konsa falanAyy kuştan korkuyorum komik gelcek ama ucmasindan konmasından urkuyirum resmen çocukluktan kalma fobi
Bazen cesart edip alayım diyorum ama yok ucunca bana bisiler oluyor
Eşimin amcasinda var ama salık oldumu en uzak yerdeyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?