Oyy çok tatlı maşallah, alırken annesinden ayrılalı 1 hafta oldu dediler ama tam da sormadım kaç günlük diyeAryacım kaç aylık dediler kuş için? Çok hassasmıi ilk üç ayı kuşlar için.
Evin en sıcak yerinde dursun mümkünse havalanmalardan etkilenmeyecek bi yerde.
Ya tek te durmasın tabi havalandırcakken onu çıkar. Bebek kuş büyük kuş farketmiyo ceyranda kalırsa fena.
Bu kuşlar dışarda ölür zaten dışarıya uygun değil.
Benim bi kuşum öldü 6 aylıkken. Ondan sonra yeni bi tane getirdi kardeşim diğerinde yaptığım şeyleri yapmadım ilk 3 ayı hasta olmadan geçirdik şükür. 1 aylık geldi.
20 gün hiç uçurma kafesten çıkmasın dediler aynısını yaptık. Hele ilk günler olduğu yerden sizi görecek etrafa alışacak.
İlk uçtuğunda cama çarpıyolar perde açıksa işte o çarpma anında çok küçük kuşsa zarar görebiliyomuş.
Folluk kokuyodu 3 aydan önce yıkamadım.
Sonra sirkeli suyla yıkadık.
Şimdi güvercin gibi gurr gurr sesler çıkarıyo konuşuyo deli bişey oldu.
Eki Görüntüle 2990685
Oyy çok tatlı maşallah, alırken annesinden ayrılalı 1 hafta oldu dediler ama tam da sormadım kaç günlük diyeminnacık birşey, üşüttü yavrum. Suyuna vitamini koyup en sıcak yere götürdüm lambayı da kapattım dinlensin diye...
İlk 1 hafta uçurma sadece eline al sev yerine koy dediler. Krakerini çok seviyor, 1 günde 1 kraker yemiş yabugün daha koymadım kraker, yemi de vitaminli biraz ondan yesin istedim.Bir de şuan boynunu büker, çok hareketli olmaz ama 1 ay sonra gelip bana teşekkür edeceksin dedi aldığım yer.
Tek olmadığıma sevindimAynen böyleyim hatta korkudan ağlarım üstüme konsa falan
Ya maşallah çok güzel bi hayvan bebek kuşların o boncuk gözlerine hastayım
Çok masuuumYa maşallah çok güzel bi hayvan bebek kuşların o boncuk gözlerine hastayım
Hasta kuş kabarık durur bi de gözünü de kapatır uyukluyo gibi.
Bence küçük olduğundan.
Ondan yüksek büyük bişey varsa korkar hemen. Profilde sorabilirsin çok kuşu olanlar var çok fazla bilgili olanlar da
Kv ,kp hep beraber mi yaşıyorsunuz?Cicekde sevemiyorum balkonlari falannsusliyim o konuda annem usta valla hem güzel bakıyor hem çok seviyor
Sehirdisina da gitse teyzeme falnnsoyler sulatir
Ama bende o yok çiçek sevgisi işlemedi içime
Ama bı canlı istiyorum şu andaki durumlar malum evde yaşlılar ve engelli kaynım var
O yüzden imkansiz üstü
İlerisi için hayalim bu Allah nasip ederse
K.validem 7 sene önce vefat etti 3 ay içinde hastalığı çıktı ve 2 haftada vefat etti malesefKv ,kp hep beraber mi yaşıyorsunuz?
Dene bak İnan tam tutacak pişman olmazsınAyy nasıl güzel anlatmışsın teşekkür ederim canımMayalı yapamıyorum ben eldivenle diye sanırım olmuyor bi türlü ama anneme yaptırırım sabah:)
Benim kız kuşa dokuna dokuna evcileşti yanına gidince kafesin yanından bize sevdiriyor kendini bazen kuşa kedi muamelesi yapıyorAynen böyleyim hatta korkudan ağlarım üstüme konsa falan
Bonusun dediklerini katılıyorum onu sıcak yere koy sanırım bu bebiş kız gördöm eğer daha cere rengi oluşmayacak küçük değilse hafif morlukta var sanki
He gardaşım heBeşik ekibi
Oyyy gardaş diyen dilereHe gardaşım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?