Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyy çok tatlı maşallah, alırken annesinden ayrılalı 1 hafta oldu dediler ama tam da sormadım kaç günlük diye minnacık birşey, üşüttü yavrum. Suyuna vitamini koyup en sıcak yere götürdüm lambayı da kapattım dinlensin diye...
İlk 1 hafta uçurma sadece eline al sev yerine koy dediler. Krakerini çok seviyor, 1 günde 1 kraker yemiş ya bugün daha koymadım kraker, yemi de vitaminli biraz ondan yesin istedim.Bir de şuan boynunu büker, çok hareketli olmaz ama 1 ay sonra gelip bana teşekkür edeceksin dedi aldığım yer.

Aynen bizimki de öyleydi büyüdükçe açıldı.
Meyve vs hiç bişey verme büyüyene kadar sindirimleri bozuluyomuş

Ruhi haliyesi hep ilk fotodaki gibi üzülüyor mu hasta mı hiç anlamadım Bonus Efser
Ya maşallah çok güzel bi hayvan bebek kuşların o boncuk gözlerine hastayım

Hasta kuş kabarık durur bi de gözünü de kapatır uyukluyo gibi.
Bence küçük olduğundan.

Ondan yüksek büyük bişey varsa korkar hemen. Profilde sorabilirsin çok kuşu olanlar var çok fazla bilgili olanlar da

Çok masuuum inşallah bebeğimin birşeyi yoktur, yarın durumunu takip edeyim. Duruma göre götürürüm

Kv ,kp hep beraber mi yaşıyorsunuz?

Kv ,kp hep beraber mi yaşıyorsunuz?
K.validem 7 sene önce vefat etti 3 ay içinde hastalığı çıktı ve 2 haftada vefat etti malesef
Eşimin babanesi babası ve benden 2 yaş küçük engelli kardeşi var
Dedesi de vardı 2 sene once o da vefat etti
Yazları köyde kışları merkezde kalıyoruz
Hep beraberiz yani
Benden önce büyük eltim bakıyordu ama o istmedi vs bana kaldı ihale
Zor aşırı zor ama sabrediyorum rabbim büyük

Ruhi haliyesi hep ilk fotodaki gibi üzülüyor mu hasta mı hiç anlamadım Bonus Efser
Bonusun dediklerini katılıyorum onu sıcak yere koy sanırım bu bebiş kız gördöm eğer daha cere rengi oluşmayacak küçük değilse hafif morlukta var sanki
Merak etme ilerde susuturamazsın yanında gözünün önünde olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…