Düzenli Evimiz & Hayatımız

E hep diyorum öğleden önce yapın sonra rahat rahat oturun diye
Eline sağlık canım
Bencede vermiştirsin
Eline sağlık canım

E önünde iki tane çocuk olunca yoruluyorsun da tabi, hiç bilmiyim ben boş ver üçüncüyü
Aynen dün de misafir vardı odaların hepsi odaliktan çıktı az önce cocuklarn odasını topladım belim çok ağrıdı hemen :)

Şimdi birazdan supurcem heryeri her yere ckeirdek fıstık olmuş hiç sevmiorm kuruyemiş yaa

Bazen ne yaparsan yap çıkmıyor çok canımı sıkarlarsa kazır yenisini doldururum arada duşakabin silikonları da öyle onları da kazır yenilerim.çöpe atarken de sayar söverim, kendi kendinize çıksaydınız boşuna öldüttürdünüz kendinizi diye

Off her yerden de çıkar süpürsende o
Üzülme Bonus da yapmadı bakınız
Boşver la utanç gibi bonus davet etti gitti yattı :))

Uyudun mu kız hakkat

Dedimki makine bitince ötüyor o zamana kadar uzaniyim evde tek kaldığım 1 saatim var. Çok güneş alıyo ev ışıktan rahatsız oldum 15 dk oldu olmadı makine başladı ötmeye bitmiyor kalkmak istemiyorum öttü durdu.
Az dalıyorum derken ya servis saati gelir kaçırırsam diye tedirginlikten kalkamadım kadın arıyo aslında ama ben feraceyi giyip kafamı örtemem diye uykuyla salaklık arası bi yerde başımı iyice ağrıttım kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…