E hep diyorum öğleden önce yapın sonra rahat rahat oturun diyeAy en iyisi sabahtan bitirmek bu işlerii yaaa benim bebis de durmadı zar zor bu kadar bitirdim. Erken yapsam gün bana kalmıştı
Oturma odası koltuklari cektim süpürdüm sildim dip köse, tozlari aldım.
Mutfağı topladım süpürdüm. ocağı vs sildm bulask mKn. Calıstırdm elde de birsürü yıkadıım
Deterjanları koydugum dolabı bosaltıp silip yerlestirdim
Banyoyu sildim topladım makineye çamaşır attim
Kapının girişini sildim süpürüp
Yatak odasını topladım
Makineleri boşaltcm yemek yapıcam
Akşama daha cok var yapabldgmi yapıcam.
Bencede vermiştirsinKesin bi kilo verdimsalonun halisini kaldırdım süpürdum sildim sonra yeni halimi serdim sonra onuda süpürdum oglum besigine sığamıyor du öbür beşiği kurdum 2 saat uğraştım ona:) kızım geldi karnını doyurdum yolladım oğlumun karnını doyurdum mutfağı tekrar toparladım lavobolari ovdum şimdi oğlanı uyutup geri kalan yerleri temizliycem maratonu kaçırmışım tüh :)
Ah nego bu çok farklı bildiğin gbi değilDaha dur ne koca göbeği hemen
E önünde iki tane çocuk olunca yoruluyorsun da tabi, hiç bilmiyim ben boş ver üçüncüyüAh nego bu çok farklı bildiğin gbi değil
Hem çok yoruyor hemde hemen büyüdü çok değişik ya
Aynen dün de misafir vardı odaların hepsi odaliktan çıktı az önce cocuklarn odasını topladım belim çok ağrıdı hemen :)E önünde iki tane çocuk olunca yoruluyorsun da tabi, hiç bilmiyim ben boş ver üçüncüyü
GörmemişimKızlar 13.30 maratonuna davet ediyorBonus sizi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
Görmemişim
Bazen ne yaparsan yap çıkmıyorKızlar sararan derz aralarını nasıl beyazlatcam parlatcam??
Sapsarı değil fayans ama araları sararmış neden bilmiyorum çamaşır suyu beyazlatmıyo çok da dökerim ama niye sararıyo.. porçöz de söktüm belki bişe olur diye yaramadı. Napmam lazım derz temizleyicileri vardı Kadir kullanıyodu onu kullanan var mı ya da özel formülü olan??
Sirkeyle limon tuzu okudum biyerde onu da denicem.
Uyudun mu kız hakkatBoşver la utanç gibi bonus davet etti gitti yattı :))
Off her yerden de çıkar süpürsende oAynen dün de misafir vardı odaların hepsi odaliktan çıktı az önce cocuklarn odasını topladım belim çok ağrıdı hemen :)
Şimdi birazdan supurcem heryeri her yere ckeirdek fıstık olmuş hiç sevmiorm kuruyemiş yaa
Üzülme Bonus da yapmadıGörmemişim
Boşver la utanç gibi bonus davet etti gitti yattı :))
Tabi ki hoş geldin aramızaKızlar merhaba ben yeni katıldım araniza, temzilik yaparken motivasyona ihtiyacım var
27 yasındayım iki kızım var
O kadar çok mu yazmışız1244 . Sayfayi bidaha okumam lazim diyip gidiyom..sarj kaldi 8oglan sarj kablosunu nereye sokusturdu bulmam gerek
Neyin var canım. Kanın falan mi eksik. Niye böyle halsizsin acabaBoşver la utanç gibi bonus davet etti gitti yattı :))
Hoş buldumTabi ki hoş geldin aramıza
O kadar çok mu yazmışız
Neyin var ı beyin var diye okumakNeyin var canım. Kanın falan mi eksik. Niye böyle halsizsin acaba
Hala içiyor şunu halaBen de cuvara molası verdiydim temizliğe devam
Uyudun mu kız hakkat
Tabi ki, sabah etiket yaparımHoş buldum ☺ bugün biraz topiği inceleyim, yarın ödevlerle başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?