Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay internette gördüm 15liraya derzmatik satılıyo valla içimden dedim yenisini çeksem bundan daha ucuz. Ama nası kazıcam siz neyle kazıdınız

Yaklaşık 11. Tekrarım.bu yüzden eşim çocuğum beni terk edebilir
Müziğini duyunca tüylerimiz dikiliyo artık yeter diyolar
Ben de hep açar açar izlerim eşim de sözlerini ezberledin artık sıkılmıyor musun diyor kendisi patlayacak çünkü sıkıntıdan:) arkadaşalrım da gülüyor bana beni anlayan birini bulmak ne güzel:)

Yaparım şimdi işleri napayım artık.

Yemek napıyonuz?

Tavuç çorbası yapıcam sanırım bide bezelye yaparım
Bırak iyi ol önce, kimse madalya takmıyor.
Hamsi alacam dedi bizimki bakalım. Yoksa da dünden karnıyarık var

Allah yardımcın olsun eee onlar gelince yardm etsinler Yaaa bu kdr yorma kendini :)

Valla hiç öyle bir an yasamadim Allah da yaşatmasın bana

Söylesem yardım ederler de şöyle bi huyları var 10gün kalıp 1gün ev süpürürlerse eğer gelin yattı biz iş yaptık oluyo adı Allaha şükür başıma gelmedi çünkü çaylarına kadar ayaklarına getiririm laf işitmeyi sevmem. Zaten yüzüne laf diyen insanlar değiller genelde köye gider orda konuşurlar. Bunu da eski eltimden biliyorum kız hamileydi neymiş yatıyomuş habire bunlara iş yaptırtmış. Kaç sene konuştular arkasından. Sonunda boşandılar tabi tek mesele o değil orası ayrı oyüzden eski eltim

Bu topik maşallah ne kaynadı kızlar. Bırakıp gidesim gelmiyor. Mümkün olsa burda yatacam. Bişey kaciririm diye korkuyorum

İşlerı bırakıp yatan insanım pattisi kızartmam oturtma için hem çok yağlı oluyo hafif çeviriyorum patatesi kavurur gibi çiğ tadı olmuyo.
Başka bi kapta eti kıyması herneyse hazır oluyo döküyorum üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…