- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Bazen ne yaparsan yap çıkmıyorçok canımı sıkarlarsa kazır yenisini doldururum arada duşakabin silikonları da öyle onları da kazır yenilerim.çöpe atarken de sayar söverim, kendi kendinize çıksaydınız boşuna öldüttürdünüz kendinizi diye
Tornavida ile kazımıştım benAy internette gördüm 15liraya derzmatik satılıyo valla içimden dedim yenisini çeksem bundan daha ucuz. Ama nası kazıcamsiz neyle kazıdınız
Ben de hep açar açar izlerim eşim de sözlerini ezberledin artık sıkılmıyor musun diyor kendisi patlayacak çünkü sıkıntıdan:) arkadaşalrım da gülüyor bana beni anlayan birini bulmak ne güzel:)Yaklaşık 11. Tekrarım.bu yüzden eşim çocuğum beni terk edebilir
Müziğini duyunca tüylerimiz dikiliyo artık yeter diyolar
Bırak iyi ol önce, kimse madalya takmıyor.Yaparım şimdi işleri napayım artık.
Yemek napıyonuz?
Tavuç çorbası yapıcam sanırım bide bezelye yaparım
Neyin var canım. Kanın falan mi eksik. Niye böyle halsizsin acaba
Bırak iyi ol önce, kimse madalya takmıyor.
Hamsi alacam dedi bizimki bakalım. Yoksa da dünden karnıyarık var
Allah yardımcın olsun eee onlar gelince yardm etsinler Yaaa bu kdr yorma kendini :)
Valla hiç öyle bir an yasamadim Allah da yaşatmasın bana
Ben sulu köfte yapacam da çok üşeniyorum. Biraz yoruldum artık
Bırak iyi ol önce, kimse madalya takmıyor.
Hamsi alacam dedi bizimki bakalım. Yoksa da dünden karnıyarık var
TabisiDondurucudan mı badılcan
Tamam çare bulursan bana da yaz lütfenDeniceeeeeemm ❤
Ama önce biraz daha uğraşcam parlatmakla son çare kazımak bakalım
Olabilir valla.patatesleri kızartması gıcık onda da.Öyle zamanlarda kıymalı patates oturtma yapıyorum daha az uğraşmak için
Olabilir valla.patatesleri kızartması gıcık onda da.
Bu topik maşallah ne kaynadı kızlar. Bırakıp gidesim gelmiyor. Mümkün olsa burda yatacam. Bişey kaciririm diye korkuyorum
Bu topik maşallah ne kaynadı kızlar. Bırakıp gidesim gelmiyor. Mümkün olsa burda yatacam. Bişey kaciririm diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?