Var öyle insanlar yaa çok ayıp o kdr yaparsın görünmez ama.bir kere yaparlar laf ederler o zaman boşver kimseye laf vermeSöylesem yardım ederler de şöyle bi huyları var 10gün kalıp 1gün ev süpürürlerse eğer gelin yattı biz iş yaptık oluyo adıAllaha şükür başıma gelmedi çünkü çaylarına kadar ayaklarına getiririm laf işitmeyi sevmem. Zaten yüzüne laf diyen insanlar değiller genelde köye gider orda konuşurlar. Bunu da eski eltimden biliyorum kız hamileydi neymiş yatıyomuş habire bunlara iş yaptırtmış. Kaç sene konuştular arkasından. Sonunda boşandılar tabi tek mesele o değil orası ayrı oyüzden eski eltim
Halıların altına kadar supurdum artık napimOff her yerden de çıkar süpürsende o
Üzülme Bonus da yapmadıbakınız ⬇
Maşallah bugün sayfa bereketli,oku oku bitmedi :) tüm planlanan işler tamam. Yemekten sonra mutfağı toplayacağım birtek. Mutfakta pek nankör git gel topla hala aynı
Nolmuş banaEvet nerde o
Nick değişikliği mi yaptın, tanıyor muyumÜstad hoşgeldin :))))))
Yaşıyor mu acaba diyordukNolmuş bana
Erken çıktım bugün evden kuzum işteyimYaşıyor mu acaba diyorduk
Erken çıktım bugün evden kuzum işteyim
Erken çıktım bugün evden kuzum işteyim
Nick değişikliği mi yaptın, tanıyor muyum
Sürekli buraya yazıyormuş gibi yazıyorsunuz da ondan, bildiğim bir üye misiniz diye soruyorum :)Neden öyle dediniz anlamadım
Allah var kaçtır yazıyo nego sen kaçırdın demek :)Sürekli buraya yazıyormuş gibi yazıyorsunuz da ondan, bildiğim bir üye misiniz diye soruyorum :)
Bilmem bugün gördüm, sürekli okuyorum sayfaları ama kaçtı demek ki.Allah var kaçtır yazıyo nego sen kaçırdın demek :)
Varmı canım ilerleme? Burayı takip eden titiz olup çıkıyor. En tembeli bile yola geliyorNeden öyle dediniz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?