Çiçek napılır ki doğruya çiçek sepetinden kavanozlu çiçek alacak ben biliyorumsaksı çiçeği falan da almiyo ki napayim çiçeği bonusum
İlk yeğenim erkekti ve çok zordu. Ama ikincisi resmen hanımefendi. Ablam nasıl büyüdü anlamadım diyor. İnşallah uslu bebiş olur.
Bunu dedin mi cidden yaa çiçeğe bi ben mi düşüyorum ne basit garıyım ya
Ayıptır söylemesi benimki alırÇiçeği bulsam 40 göbek atarım. En son 2016da almıştı
Çiçeği bulsam 40 göbek atarım. En son 2016da almıştı
İnşallah noterim. Senin duan kabul olur dua et banayap yap bazi p3 ler aşırı rahat
inşallah güzel bi yere kendi alanında atanirsin tabi
Yok canım hiç belli olmaz bol bol dua edip tevekkül edersin her gebelikte her çocukta farklı oluyor.☺ay inşallah canım ya
zaten herkesin ilk tepkisi sen ilkini çok zor büyüttün ben seni tek çocukta kalırsın saniyodumyav deyin ki bu inşallah abisi gibi olmaz
Yenilen çiçek güzel olur benceÇiçek napılır ki doğru
Doğru diyorsun ama yapamıyorum. Evin ve çocuğun ihtiyaçlarını söylüyorum. Kendim için fazla bir şey istemiyorum 4 5 aydır
Adama fırsat mı veriyorsun ayda on çiçek alıyorsunBana ne zaman çiçek almıştı eeee ortancaya gebeydim 2012 de :)
Ben realistim hacı,polyanna alerji yapıyor bana
Bizimki götümun yer görmesine izin mi veriyor başka şeyle ilgilendiğim gibi ağlıyor essoglusuJES Ulan nerdesin
Farkındayım. Yine normale dönmeye çalışacağımPişman olursun alıştırma böyle
Çiçek napılır ki doğru
Bunu bana sorma dostum çektiklerimi biliyorsunama her çocuk aynı mı negom
2 şer 3 er sukulent almışım pehh sabah diyodu bu çiçekler nolucak böyle nerde kahvaltı yapıcaz hırrrAdama fırsat mı veriyorsun ayda on çiçek alıyorsun
E adam daha nereye çiçek alsın ula söyle ha söyle2 şer 3 er sukulent almışım pehh sabah diyodu bu çiçekler nolucak böyle nerde kahvaltı yapıcaz hırrr
E adam daha nereye çiçek alsın ula söyle ha söyle
İnşallah noterim. Senin duan kabul olur dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?