Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben en çok eşime kızdığım zaman toplu alışveriş yaparım bisey derse ağzını açtığına da pişman ederim

niye istemiyorsun ki yani mecbur almaya ihtiyaçlarını istediklerini
Yaa istiyordum aslında ama dediği bir şey zoruma gitti o günden beri mecburi şeyler dışında demiyorum. Kendisi de tabi hala farkında değil.

Yaa istiyordum aslında ama dediği bir şey zoruma gitti o günden beri mecburi şeyler dışında demiyorum. Kendisi de tabi hala farkında değil.
Erkekler imadan anlamaz, net ol bence kırıldığın şeyi açıkça konuş.

Bunu bana sorma dostum çektiklerimi biliyorsun
Belki kızım olsa böyle olmazdı bilemiyorum denemek lazım

kuzenimin iki oğlu var. çok kız istiyo ama üçüncü de erkek olursa çekilmez diye yapmiyo

Allah sana kolaylık versin negom

kuzenimin iki oğlu var. çok kız istiyo ama üçüncü de erkek olursa çekilmez diye yapmiyo

Allah sana kolaylık versin negom
Şaka bir yana inşaAllah çok uslu sakin sağlıklı bir bebeğin olur

Son düzenleme:

yav ciddiye almayın bu adamları bu kadar. adam ne zaman ne dediğini bile unutmuştur. benimkide aynı he he deyip geçiyom

boşa gurur yapma o sana da eve de bakmak zorunda.

Bildirim yapıp işlerimi devam edeyim diye bir uğrayayım dedim gelince son 2 sayfaya bakabilıyorum sadece.

Bugün evi derli toplu ve temiz tutmaya çalıştım pek de bir şey yapmadım sanki kayda değer.
Çocukların yataklarinin nevresim takımlarını değiştirdim. Yorgan yıkadım.
Yemek dünden çok bar diye Bugün sadece corba yaptım.

Çocuklarla tahta denge oyunu oynadım.

Dün katladigim kıyafetleri Bugün elbise dolabina yerleştirdim . rezillik

Şimdi gidip mutfağı tertemiz yapıp yatsi namazını da kılıp yatmak istiyorum grip olacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…