golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yaa istiyordum aslında ama dediği bir şey zoruma gitti o günden beri mecburi şeyler dışında demiyorum. Kendisi de tabi hala farkında değil.ben en çok eşime kızdığım zaman toplu alışveriş yaparımbisey derse ağzını açtığına da pişman ederim
niye istemiyorsun ki yani mecbur almaya ihtiyaçlarını istediklerini
Realist bir kadınsoluyor gidiyo kız yazık. o paraya pantolon alsa en azından iki sene gider bana.
Erkekler imadan anlamaz, net ol bence kırıldığın şeyi açıkça konuş.Yaa istiyordum aslında ama dediği bir şey zoruma gitti o günden beri mecburi şeyler dışında demiyorum. Kendisi de tabi hala farkında değil.
Yok canım hiç belli olmaz bol bol dua edip tevekkül edersin her gebelikte her çocukta farklı oluyor.☺
Bunu bana sorma dostum çektiklerimi biliyorsun
Belki kızım olsa böyle olmazdı bilemiyorum denemek lazım
Bazısı netlikten de anlamazErkekler imadan anlamaz, net ol bence kırıldığın şeyi açıkça konuş.
Şaka bir yana inşaAllah çok uslu sakin sağlıklı bir bebeğin olurkuzenimin iki oğlu var. çok kız istiyo ama üçüncü de erkek olursa çekilmez diye yapmiyo
Allah sana kolaylık versin negom
Emin misin net olduğuna sen betimleme yapmadan dümdüz demezsin dostum. Romantik romantik yapıyorsundur sitemini garantiBazısı netlikten de anlamaz
Yaa istiyordum aslında ama dediği bir şey zoruma gitti o günden beri mecburi şeyler dışında demiyorum. Kendisi de tabi hala farkında değil.
Realist bir kadın
Çiçeğe de hayır demem ben ama hediye olsun lütfen başkaher zamanbak tatlı ya da yemek de olur ama cicek olmaz
ben ona çiçek alıyor muyumi
Kız yok ben açıkça söylüyorum yine işe yaramıyorEmin misin net olduğuna sen betimleme yapmadan dümdüz demezsin dostum. Romantik romantik yapıyorsundur sitemini garanti
Takılıyorum ya hu benimkide anlamaz söke söke alırımKız yok ben açıkça söylüyorum yine işe yaramıyor
Çiçeğe de hayır demem ben ama hediye olsun lütfen başka
Ben alışsın diye eşime çiçekli emojiler gönderiyorum aradaher zamanbak tatlı ya da yemek de olur ama cicek olmaz
ben ona çiçek alıyor muyum
Bende demet çiceği çok severimBunu dedin mi cidden yaa çiçeğe bi ben mi düşüyorum ne basit garıyım ya
Kaç yılı bulurBen alışsın diye eşime çiçekli emojiler gönderiyorum aradaçiçekten hediyeye geçicem ama yavaş yavaş ürkütmeden alıştırıcam
Çekirdek ve çayPatlamış mısır ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?