Afiyet olsun canımYa ben de çok beğenmiştim ilkinde bi yerde hata yaptım herhalde ıslak kek vari değişik bir şey olmuştubu defa kalıba değil borcama yaptım oldu gibi sanki
MaşallahSaat 10 a kadar
Perdeleri açınca serçelerim dallara kondu ekmek bekliyorlar öyle. Ekmek yoktu patlamış mısır,evdeki kuş yeminden birde evde yaptığım galeta unundan verdim.
Nevresim değiştirdim
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çamaşırları toplarken katladım,yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım, çiçek deyip geçmeyin 30 tane var
Kahvaltı hazırladım
11 de kat kat giyindik bahçeye indik karla oynadık
Eve geldik kıyafetler değişti makineye attım yıkanıyor
Ödev yaptırdım,kitap okuttum
Kahvaltı masasını topladım
Kitap okudum. İskender Pala yine döktürmüş
Biraz uyudum
Öğle yemeği yedik topladım
Akşam yemeği için tavuğu solladı,dün tavuk iptal olmuştu
Çamaşır astım
Wc yi yıkadım
Küçük süpürge ile salonu mutfağı süpürdüm
Biraz daha kitap okuyup tavuğu pişiricem
Oh maşAllah sanaSaat 10 a kadar
Perdeleri açınca serçelerim dallara kondu ekmek bekliyorlar öyle. Ekmek yoktu patlamış mısır,evdeki kuş yeminden birde evde yaptığım galeta unundan verdim.
Nevresim değiştirdim
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çamaşırları toplarken katladım,yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım, çiçek deyip geçmeyin 30 tane var
Kahvaltı hazırladım
11 de kat kat giyindik bahçeye indik karla oynadık
Eve geldik kıyafetler değişti makineye attım yıkanıyor
Ödev yaptırdım,kitap okuttum
Kahvaltı masasını topladım
Kitap okudum. İskender Pala yine döktürmüş
Biraz uyudum
Öğle yemeği yedik topladım
Akşam yemeği için tavuğu sosladım,dün tavuk iptal olmuştu
Çamaşır astım
Wc yi yıkadım
Küçük süpürge ile salonu mutfağı süpürdüm
Biraz daha kitap okuyup tavuğu pişiricem
AyyyKızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
Ya kv ya eşin uyarsa olmaz mıKızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
Of söyleyemem kiAyyy
Canım senlik bi durum yok kayınvalidene söyle o uyarsın. Başka çare yok gibi.
Bilmiyorum, ben söyleyemem. Eşime söylerim o ne der bilmiyorumYa kv ya eşin uyarsa olmaz mı
Eşin annene söylesin canım. Olmaz ki böyle.Of söyleyemem ki
Ba ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Gecmis olsun canimBa ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Kız nere gitti yine bi bakayım
Teşekkür ederim gel beraber olsun inşallahAfiyet olsun canım
Haklısın da bazı yaşlılar bu tip şeylere dikkat etmiyor kalbini kırmamaya çalış yine de eşin annesine söyleyebilir aslında kayınvalidenin konuşması daha iyi olur sankiKızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
Geçmiş olsun canımBa ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Geçmiş olsun canımBa ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Ah ah ne desem daha daha fazlasını ben çekiyorumKızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?