Düzenli Evimiz & Hayatımız

Saat 10 a kadar

Perdeleri açınca serçelerim dallara kondu ekmek bekliyorlar öyle. Ekmek yoktu patlamış mısır,evdeki kuş yeminden birde evde yaptığım galeta unundan verdim.
Nevresim değiştirdim
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çamaşırları toplarken katladım,yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım, çiçek deyip geçmeyin 30 tane var
Kahvaltı hazırladım
11 de kat kat giyindik bahçeye indik karla oynadık

Eve geldik kıyafetler değişti makineye attım yıkanıyor
Ödev yaptırdım,kitap okuttum
Kahvaltı masasını topladım
Kitap okudum. İskender Pala yine döktürmüş
Biraz uyudum
Öğle yemeği yedik topladım
Akşam yemeği için tavuğu sosladım,dün tavuk iptal olmuştu
Çamaşır astım
Wc yi yıkadım
Küçük süpürge ile salonu mutfağı süpürdüm

Biraz daha kitap okuyup tavuğu pişiricem

Son düzenleme:
Bebiş hiç durmadı bütün işler kaldı ödev tamamdırama buzdolabı silinmişti temizdi zaten. Şöyle bir kez daha sildim temizledim.Pazardan alınanlar yerleştirildi.Bulaşık makinesindekiler boşaltıldı kirliler yerleştirildi.Elde yıpranacaklar yıkandı,ocak silindi.Lavabo çamaşır suyuyla ovuldu.

Maşallah
Ben aşırı üşengecim ya nerden buluyorsun bu enerjiyi

Kızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince ya dokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor

Oh maşAllah sana 30 tane çiçek mi

Ayyy
Canım senlik bi durum yok kayınvalidene söyle o uyarsın. Başka çare yok gibi.

Ya kv ya eşin uyarsa olmaz mı

D u t banlanma sebebine bilmukabele diyorum
Kız nere gitti yine bi bakayım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim gel beraber olsun inşallah
Haklısın da bazı yaşlılar bu tip şeylere dikkat etmiyor kalbini kırmamaya çalış yine de eşin annesine söyleyebilir aslında kayınvalidenin konuşması daha iyi olur sanki

Kızlar baktimda hala dip köşe olcak şekilde değil
Cuma günü yapcam haftalık temzlk cuma cumartesi yapcam cuma gece mutfak cuamdtesi odalar hem eşim haftalık izinde bir gün zaten geçen hafta temizlikle geçti isyanlardaydi her hafta temslik diye bu hafta eş gecicem 1 gün

Ah ah ne desem daha daha fazlasını ben çekiyorum 2 yaşlı ile off üzülüyorum kendimi görüyorum böyle yazanlarda
Kısa sureligine en azından sabret ben ne edem artık alışıla gelmiş biriym ama tirlattigimda oluyor bazn depresif bazen aşırı mutlu dengesiz yani bazense açıyorum
Yaşım 31 temmuzda 32 olcam ne zaman tek kalicam bilmiom hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…