- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Annemdeyim kac gündür diyorum ki mutfaga dipli gireyim mutfak haric heryeri yapiyorum
Aboo ödevin cok olmasi degil de benim hepsine ihtiyacim olmasi cok acı26 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Çorap,çamaşır çekmecesi düzenlemek. Yırtık pırtık varsa imha etmek
Sabunları koyduğumuz kutuyu düzenlemek dibinde toz birikmiş
Buzdolabı temizlemek
Dün ödevi unutmuştum değil mi
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@Black Light
Bir tek ben değilmişimBuzdolabı diye kalktım, kendimi poğaça yaparken buldum, hamuru mayalanırken dolaba girişiyorum, çok derine inmeden temizlicem, aşırı kirli değil. Bana kolay gelsin
Bende kolduk halı süpüreyim derken yerini elimle sildim tozunu aldım oturma odasının kapısını çektimAnnemdeyim kac gündür diyorum ki mutfaga dipli gireyim mutfak haric heryeri yapiyorum
Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösteriyor. Biz de tembeller olarak bazen çok iyi işler yapabiliyoruz.Sayende ben de kalktım. İyi oldu, iş iştir
Aboo ödevin cok olmasi degil de benim hepsine ihtiyacim olmasi cok acı
Mutfakta bulaşık varken başka hiçbir işi yapamamBende kolduk halı süpüreyim derken yerini elimle sildim tozunu aldım oturma odasının kapısını çektim
Mutfakta kahvaltı bulaşığı dahi duruyor
Off bu ne zalımAllah’ım sen yüzümü kara çıkarma
Daha önce deneyip berbat etmiştim deKrem Karamelli Kek (Kudretullah) - Nefis Yemek Tarifleri - #2940997
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Ya ben de çok beğenmiştim ilkinde bi yerde hata yaptım herhalde ıslak kek vari değişik bir şey olmuştuOff bu ne zalım
Füze at negom füze26 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Çorap,çamaşır çekmecesi düzenlemek. Yırtık pırtık varsa imha etmek
Sabunları koyduğumuz kutuyu düzenlemek dibinde toz birikmiş
Buzdolabı temizlemek
Dün ödevi unutmuştum değil mi
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@Black Light
Gözümde canlandıTopuktan değil parmaklardan ya da parmak altlarından yırtılıyor. Çok haşin yürüyorum sanırım
Sen sabahtan beri Nego ya mı yürüyorsunDenk gelmedi nedense. Bence mütevazisin ondan öyle düşünüyorsun. Allah im bu bile +1 puan
Canım benim tart kalıbı gibi düz kalıbım var onda mı yapsam yoksa borcamda mı sence?Ya ben de çok beğenmiştim ilkinde bi yerde hata yaptım herhalde ıslak kek vari değişik bir şey olmuştubu defa kalıba değil borcama yaptım oldu gibi sanki
Benim ilk yaptığım şekilli kek kalıbı idi nerde hata yaptım bilmiyorum kötü oldu borcama yaparsan süreyi kısa tut bacım kalıplarda daha geç pişiyor ya sana özelden fotoğraf atayım borcamın ölçüsünü ona tam oldu sanki evet canım karamel donabilir diye zannedersem bi 5-10 dakika sıcak suda bekletmek gerek ters çevirmeden önceCanım benim tart kalıbı gibi düz kalıbım var onda mı yapsam yoksa borcamda mı sence?
Bi de soğuyunca keki çeviriyorduk, bunda sıcak suda bekletip çevirin yazıyor. Karamelli kısım kolay çıksın diye mi acaba
Ben de yemek.com un benzer tarifini denemiş becerememiştim :)Allah’ım sen yüzümü kara çıkarma
Daha önce deneyip berbat etmiştim deKrem Karamelli Kek (Kudretullah) - Nefis Yemek Tarifleri - #2940997
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Bu defa yaptım sankiBen de yemek.com un benzer tarifini denemiş becerememiştim :)
Yeni mi farkettin geldim geleli yürüyorum yüz vermiyorFüze at negom füze
Gözümde canlandı
Sen sabahtan beri Nego ya mı yürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?