Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aboo ödevin cok olmasi degil de benim hepsine ihtiyacim olmasi cok acı

Sayende ben de kalktım. İyi oldu, iş iştir
Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösteriyor. Biz de tembeller olarak bazen çok iyi işler yapabiliyoruz.
Gaza geldim. Hem temizlik yaptım hem pasta börek. Ayy değmeyin keyfime

Füze at negom füze
Topuktan değil parmaklardan ya da parmak altlarından yırtılıyor. Çok haşin yürüyorum sanırım
Gözümde canlandı
Denk gelmedi nedense. Bence mütevazisin ondan öyle düşünüyorsun. Allah im bu bile +1 puan
Sen sabahtan beri Nego ya mı yürüyorsun

Ya ben de çok beğenmiştim ilkinde bi yerde hata yaptım herhalde ıslak kek vari değişik bir şey olmuştu bu defa kalıba değil borcama yaptım oldu gibi sanki
Canım benim tart kalıbı gibi düz kalıbım var onda mı yapsam yoksa borcamda mı sence?
Bi de soğuyunca keki çeviriyorduk, bunda sıcak suda bekletip çevirin yazıyor. Karamelli kısım kolay çıksın diye mi acaba

Benim ilk yaptığım şekilli kek kalıbı idi nerde hata yaptım bilmiyorum kötü oldu borcama yaparsan süreyi kısa tut bacım kalıplarda daha geç pişiyor ya sana özelden fotoğraf atayım borcamın ölçüsünü ona tam oldu sanki evet canım karamel donabilir diye zannedersem bi 5-10 dakika sıcak suda bekletmek gerek ters çevirmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…