- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Canım siz neden birlik oturuyordunuz?Ah ah ne desem daha daha fazlasını ben çekiyorum2 yaşlı ile off üzülüyorum kendimi görüyorum böyle yazanlarda
Kısa sureligine en azından sabret ben ne edemartık alışıla gelmiş biriym ama tirlattigimda oluyor bazn depresif bazen aşırı mutlu dengesiz yani bazense açıyorum
Yaşım 31 temmuzda 32 olcam ne zaman tek kalicam bilmiom hala
Tamamen kendileri ihtiyaç duydukları içinCanım siz neden birlik oturuyordunuz?
İşleyen demir pas tutmaz diyorumMaşallah
Ben aşırı üşengecim ya nerden buluyorsun bu enerjiyi
Senin söylemen uygun olmaz kırılırlar. Eşin annesine söylesin, o da direkt babasına derse ters teper çünkü. Kayınvaliden konuşsun uygunu bu bana göre.Kızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
Ah canım ya üşüttün ya grip oldun dikkat et boğazın artarsa git doktora.Ba ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Bana da biraz bulaşsa keşke, bazen koltuğuma tünüyorum kimse ellemese akşama kadar orda kalıyorumİşleyen demir pas tutmaz diyorum
Sabah yataktan zımba gibi kalkıyorum sanıyorsanız yanılıyorsunuzher yerim ağrıyarak kalkıyorum ama hemen işe koyulurum oyalanmaktan dağınık evde oturmaktan haz etmiyorum, enerjimi emiyor. Evi topladıkça da açılıyorum
Maşallah eline sağlık hayırlı evlatSalonu temizledim bugün ; Koltuklarin altlari aralari süpürüldü
Haliyi supurdum fircaladim
Detayli sildim toz aldim heryeri
Perde yikadim cami sildim
Yine dinimize hakaret eden hadsizler olmuş.Kız nere gitti yine bi bakayım
Teşekkür ederim gel beraber olsun inşallah
Haklısın da bazı yaşlılar bu tip şeylere dikkat etmiyor kalbini kırmamaya çalış yine de eşin annesine söyleyebilir aslında kayınvalidenin konuşması daha iyi olur sanki
Ba ağrısı bogaz gıcıklanması devam bende burnum tıkalı bugün ekstra :/
Biri gelse oturacak temiz bir yerim olsun dedimMutfakta bulaşık varken başka hiçbir işi yapamam
Gecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım
Saolun kızlarGeçmiş olsun canım
Gidicem artarsa şimdilik idare ediyozAh canım ya üşüttün ya grip oldun dikkat et boğazın artarsa git doktora.
Geçmiş olsun sanadaAynıyım bende burnun tıkanmış bugün
Zikirli mi kek?U UcanSupurge zikirli bir kek gördüm nasıl oldu?
Kendine güven inan. Dört dörtlük olmak zorunda değil zaten iki küçük çocuğun var hamilesin ama bir rutin oluşturursan bu senin yararına olur. Biriken iş insanı daha çok yoruyor. Mesela ben öyle yağ bağlamış dolap sildiğimi bilmem çünkü elim hep dolap kapaklarındadır,o yüzden ayrıntılı mutfak temizliği yormaz beni .Bana da biraz bulaşsa keşke, bazen koltuğuma tünüyorum kimse ellemese akşama kadar orda kalıyorumbu arada annem yanımdaydı bu rahatlık ordan geliyordu. Şimdi memlekete geldik annemi getirdik doğuma kadar gelmeyecek başımın çaresine bakmam gerekiyor ama ne nasıl yapılıyordu unuttum (bulantım vardı istesem de ki istemiyordum yapamıyordum )
Öyle yapacağım inşallahKendine güven inan. Dört dörtlük olmak zorunda değil zaten iki küçük çocuğun var hamilesin ama bir rutin oluşturursan bu senin yararına olur. Biriken iş insanı daha çok yoruyor. Mesela ben öyle yağ bağlamış dolap sildiğimi bilmem çünkü elim hep dolap kapaklarındadır,o yüzden ayrıntılı mutfak temizliği yormaz beni .
Çamaşırı toplarken katlamaya çalışırım hem beklemiş olmuyor hem kırışmıyor ya da oturup hemen katlarım nadir olur beklettiğim.
Yemek yaparken çıkan bulaşıkları hemen hallederim, yemeğimi ocağa koyduğumda tezgahta beni bekleyen bulaşık olmaz.
Sabah abdest alırken lavaboyu da ovar öyle çıkarım. Alınan şeyleri yerine koydururum koyarım . Ertelemek ,bugünün işini yarına bırakmak sevmediğim şeyler. Aklıma düşeni hemen yapmak isterim. Mizaçla da alakalı tabii
Off bazı insanlar böyle kuzu yapacak birşey de yok.Ben bilmiyorum neden ama benim bu ara miğdem aşırı hassas okuyunca bile miğdem bulandı.Kızlar çok sinirlerim bozuk sakinleştirin beni, kv kp bende, kv aşırı temiz düzenli iyi bir kadıncağız ancak kp beni deli ediyor, yemek yerken şap şup tamam yaşlıdır hani onu geçtim, ayağı ile oynuyor sürekli, oraya buraya koltuğun üstüne beyaz beyaz kabuklarını atıyor üzgünüm bunları yazdığım için, geçen eşim de fark etmiş kendi de söylendi, ama bunu söyleyemem ki tansiyonum düşüyor bizim eve gelince yadokunduğu hiçbir şeye dokunasım gelmiyor
Zikirmi çekiyorZikirli mi kek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?