EvdeyimNerdesin sen neler yapıyosun?
Yokki katlancak daha iptelerKendi kafana sıktın, benim suçum yok
Kolay gelsin şimdiden
Canım elini çekmeyeceksin hanii hep yazıyorum ya, aldığınızı geri yerine koyun. Evler bu yüzden dağılıyor. Dışardan geliniyor kıyafetler hoop yatağın üstüne atılıyor, halbuki alın kirli sepetine atılacağı atın asılacağı asın, beş dakika sürmez.
Yemek yapılıyor dolaptan alınanlar tezgah üstünde bırakılıyor, kullan koy hemen.
Çamaşırı telden toplarken katlayarak toplarsan hem kırışmaz hem de katlanacak çamaşır var oyy denmez
Hadi kolay gelsin
En sevdiğim öğrenci modeli
Meğer herkes bu ödevi bekliyormuş
Tabi ki olur
Hadi kolay gelsin
Kolay gelsin
Yapta görelim
En azından bir saat yarım saat önce desinler de dağınıklık toplanırAyy evet canım yaa halı örtüsü filan berbattı gece yıkamışım Allahtann . Her yer kırıntıydı oda oda devam ediyodum. Ordan başlamıştım. oyle asla kabul edemezdimkomşular aslında, ama habersiz çat diye geliyolar bebek görmeye. Yani önceden söyleyipte hazırlık, ikramlık vs uğraşmayalım diye mi ne söylemiyorlarmış sanırım
Ellerine sağlık canımÖdev tamam dır benim :) beyazları attim bide onlar yıkanirken dün kızartma yapmıştım mutfak dolapların ı sildim tuvalet banyo temizledim çarşafları değiştirdim daha en az iki makina çamaşır varya yıkanacak acaba bende mi bu kadar çamaşır oluyor diye dusunuyorumşimdi serdim çamaşırları iş bitermi bitmez daha yemek var :)
Hani nerdesin sesin çıkmıyor kiBurdayım
Geçmiş olsun kızına, 5 yaşında bir ergen de bende var, doğuştan ergen benimkiYaaaw ne yazmissiniz arkadassdsokuuuokuu derken sarj 14e dustu bile oglan uyanir birazdan.. dun gece is yapamadim ama bu gece kafamda bitirdim once yapayim sonra yazarim..bu arada camasir katlancak var renkli..simdi onu yapayim..zaten kiz grip gibi olmus okuldan aldim oglen,cani sıkılıyormus,,uykusu var hasta halsiz ,,uyumuyor benide sinirlendiriyo laf soz dinlemiyo eserikli ,inat 5 yasinda kucuk ergen
Ellerine sağlık canımBugün ne yaptım
Evi topladım
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Bulaşık mak boşalttım
Yemek yaptım
Mutfaktaki kiler dolabını düzenleyip sildim
Ellerine sağlık canımOkuldan geldim
Duş aldım
Kek yaptım
Çamaşır topladım yerleştirdim
Ütü yaptım
Tekrar makine çalıştırdım serdim
Vay eline sağlık hamarat hanımYaprak sardım elime sağlık dünden de var çorba falan
Bizde de balık salata, hamsi tava yaptımellerine sağlık
Bizde bugün balık ve salata var
Maşaallah ellerine sağlıkBugün maraton yaptık malum
Bütün ev silinip süpürüldü
Toz alındı
İki makine çamaşır katlandı
İki makine çamaşır yıkandı asıldı
Bir koli fazlalık ayıklandı evden
Vestiyerin içi silindi düzenlendi
Bulaşık makinesi dolduruldu boşaltılmayı bekliyor
Veee karnıyarık pilav yaptım sabah da 7 saat dersim vardı ben şuan bayılmak üzereyim ammmmaaa ev tertemizçohhhh mutluyum
Fena mı işte düzenlenmiş oldu dolapbugün enerjikim masallah bana
ev toparlandi
carsaflar degistirildi
koltuklarin minder aralarini falan cektim sildim koltuklari
mutfagi dolaplarin icini duzenleyerk sildim
tüm evi supurup sildim toz aldim
wc banyo temizledim
oglan hastalanmis okuldan yarim aldim geldim gece ugrascaz artik
haaa bide çenemin yüzunden tüm.gardrobu düzenledimNego
Canım yıkamaktan başka çare yok geçmez, yün mü halın?kızlar ya halıma su döküldu sarı oldu dökülen yer cok kotu gozukuyor sildim gecmedi bir fikri olan var mi
evet yaa yün ilk defa oldu yikatali da 1 ay olduEn azından bir saat yarım saat önce desinler de dağınıklık toplanır
Ellerine sağlık canım
Hani nerdesin sesin çıkmıyor ki
Geçmiş olsun kızına, 5 yaşında bir ergen de bende var, doğuştan ergen benimki
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımoh mis gibi kek
Vay eline sağlık hamarat hanım
Bizde de balık salata, hamsi tava yaptım
Maşaallah ellerine sağlık
Fena mı işte düzenlenmiş oldu dolap
Ellerine sağlık
Canım yıkamaktan başka çare yok geçmez, yün mü halın?
Benimde yün halıma öyle olmuştu tahmin ettim, üzgünüm canım hiç bir şey çıkarmıyor, komple suya girip yıkanması lazım :/ ben bir sürü şey denedim uğraşma boşuna. Halı yıkama makinesi ile bile yıkadım o kısmı olmadıevet yaa yün ilk defa oldu yikatali da 1 ay oldu
Hey maşallah eline sağlıkSabah kalktık kahvaltı yaptık. Kızı uyuttum uyanınca alışverişe çıktık. Kanguruda taşıdığım için epey yoruldum epey de gezdik.
Eve geldim yemek yaptım.
O sıra 2 balkon yıkadım. 3 tane balkonum vardiğerini daha sonra yıkarım kullanmıyorum diye kendimi avutuyorum.
Yemek yedik çamaşırları katladık çocukla tam bir facia
Sonra çamaşır kirli sepeti, diğer sepetleri, banyo dolabının içinde ki sepetleri yıkadım.
Evi tekrar süpürdüm. Kızı uyuttum.
Ama benim pertim çıktı.
Yarın da vestiyerle banyo dolabını düzenleyip fazlalıkları atsam süper olur da benim canavarla zor.
O zaman sana soyle teshis koyuyorum yakin zamanda senin sinirlerini alt ust edecek seni manevi acidan sarsacak,hissiyat yonunden mahvoldugun bir olay mi yasadin? 4 gun 1 hafta kadar once..Bana kbb denge siniri iltihabı dedi ilaç verdi uzun sürede geçer dedi ilaç beni daha kötü yaptı bıraktım bide devlete gidim dedim onda da drvla düzgün görüşemedim.
Yer pamul gibi değilde sarsıntıyı yerden hissediyorum bulaşık yıkarlen falan konuşurken bi anda bi içim kötü oluyo gibi.
Çocuklar dokunsa bana o haldeyken düşüyorum sanıyorum deprem oluyo sanıyorum anlayamıyorum ne olduğunu
Cok gecmis olsun ,evde biri hasta oldu mu domino etkisi yaratiyorKokulu kıyafet denedim olmadı sıkıntısı uyanıyor ve uykuya tekrar dalamıyor diş desen aylardır var ve aylar sürer yine üstüne bir de abiden hastalık bulaştı burnundan nefes alamadığı için gece hiç uyuyamadı ağzından nefes almayı da bilmiyor şaşkın
Ben kolayindan makarna,kremali tavuk pisirdim..afiyet olsun bonusumYaprak sardım elime sağlık dünden de var çorba falan
Kuruyunca sari yer gecer,islak oldugu icindir belkikızlar ya halıma su döküldu sarı oldu dökülen yer cok kotu gozukuyor sildim gecmedi bir fikri olan var mi
Valla pazar günü yıkayıp kurutup kaldırdığım çamaşırın haddi hesabı yok10 Aralık Ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirme. Bugün ki ödev basit olsun
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
bende oyle dusundum ama dun aksam dokulmustu islakken sildim ondan mi acabaO zaman sana soyle teshis koyuyorum yakin zamanda senin sinirlerini alt ust edecek seni manevi acidan sarsacak,hissiyat yonunden mahvoldugun bir olay mi yasadin? 4 gun 1 hafta kadar once..
Velhasil dr degilim,ha dr olsam burdan teshiste koyamam tabisisen bi dahiliyeye git.. sikayetlerini anlat ,genel olarak sikayetine bagli olarak seni bi cekap yapsinlar..dahiliye cikan sonuclar dahilinde seni baska bolume sevk eder zaten.. eger ustun koru bakmasinlar incik cincik etsinler her yanima baksinlar dersen universite arastirma hast. Dahiliye bolumune randevu aliver..cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun ,evde biri hasta oldu mu domino etkisi yaratiyor
Ben kolayindan makarna,kremali tavuk pisirdim..afiyet olsun bonusum
Kuruyunca sari yer gecer,islak oldugu icindir belki
boğazım çok ağrıyorEn azından bir saat yarım saat önce desinler de dağınıklık toplanır
Ellerine sağlık canım
Hani nerdesin sesin çıkmıyor ki
Geçmiş olsun kızına, 5 yaşında bir ergen de bende var, doğuştan ergen benimki
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımoh mis gibi kek
Vay eline sağlık hamarat hanım
Bizde de balık salata, hamsi tava yaptım
Maşaallah ellerine sağlık
Fena mı işte düzenlenmiş oldu dolap
Ellerine sağlık
Canım yıkamaktan başka çare yok geçmez, yün mü halın?
Tavaya az biraz türk kahvesi köy kaynat canım. Miş gibi kahve kokuyor ev. Balıktan eser kalmıyorUff hamsi kokusu bitirdi beni, ne kadar zorlarsam zorluyum azcık da koku olsa içimi bayıyortavada pişirme kapısı içinde yaptım güya, lezzetli oldu ama burnumda hala koku :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?