Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün maraton yaptık malum
Bütün ev silinip süpürüldü
Toz alındı
İki makine çamaşır katlandı
İki makine çamaşır yıkandı asıldı
Bir koli fazlalık ayıklandı evden
Vestiyerin içi silindi düzenlendi
Bulaşık makinesi dolduruldu boşaltılmayı bekliyor
Veee karnıyarık pilav yaptım sabah da 7 saat dersim vardı ben şuan bayılmak üzereyim ammmmaaa ev tertemizçohhhh mutluyum

bugün enerjikim masallah bana
ev toparlandi
carsaflar degistirildi
koltuklarin minder aralarini falan cektim sildim koltuklari
mutfagi dolaplarin icini duzenleyerk sildim
tüm evi supurup sildim toz aldim
wc banyo temizledim
oglan hastalanmis okuldan yarim aldim geldim gece ugrascaz artik
haaa bide çenemin yüzunden tüm.gardrobu düzenledim Nego

Yokki katlancak daha ipteleryarın sabaha kururlar yapcam ama sös

En azından bir saat yarım saat önce desinler de dağınıklık toplanır
Ellerine sağlık canım
Hani nerdesin sesin çıkmıyor ki
Geçmiş olsun kızına, 5 yaşında bir ergen de bende var, doğuştan ergen benimki
Bugün ne yaptım
Evi topladım
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Bulaşık mak boşalttım
Yemek yaptım
Mutfaktaki kiler dolabını düzenleyip sildim
Ellerine sağlık canım
Okuldan geldim
Duş aldım
Kek yaptım
Çamaşır topladım yerleştirdim
Ütü yaptım
Tekrar makine çalıştırdım serdim
Ellerine sağlık canım oh mis gibi kek
Yaprak sardım elime sağlık dünden de var çorba falan
Vay eline sağlık hamarat hanım
ellerine sağlık
Bizde bugün balık ve salata var
Bizde de balık salata, hamsi tava yaptım
Maşaallah ellerine sağlık
Fena mı işte düzenlenmiş oldu dolap
Ellerine sağlık
kızlar ya halıma su döküldu sarı oldu dökülen yer cok kotu gozukuyor sildim gecmedi bir fikri olan var mi
Canım yıkamaktan başka çare yok geçmez, yün mü halın?

evet yaa yün ilk defa oldu yikatali da 1 ay oldu

Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Kızı uyuttum uyanınca alışverişe çıktık. Kanguruda taşıdığım için epey yoruldum epey de gezdik.
Eve geldim yemek yaptım.
O sıra 2 balkon yıkadım. 3 tane balkonum var diğerini daha sonra yıkarım kullanmıyorum diye kendimi avutuyorum.
Yemek yedik çamaşırları katladık çocukla tam bir facia
Sonra çamaşır kirli sepeti, diğer sepetleri, banyo dolabının içinde ki sepetleri yıkadım.
Evi tekrar süpürdüm. Kızı uyuttum.
Ama benim pertim çıktı.
Yarın da vestiyerle banyo dolabını düzenleyip fazlalıkları atsam süper olur da benim canavarla zor.

evet yaa yün ilk defa oldu yikatali da 1 ay oldu
Benimde yün halıma öyle olmuştu tahmin ettim, üzgünüm canım hiç bir şey çıkarmıyor, komple suya girip yıkanması lazım :/ ben bir sürü şey denedim uğraşma boşuna. Halı yıkama makinesi ile bile yıkadım o kısmı olmadı
Hey maşallah eline sağlık

O zaman sana soyle teshis koyuyorum yakin zamanda senin sinirlerini alt ust edecek seni manevi acidan sarsacak,hissiyat yonunden mahvoldugun bir olay mi yasadin? 4 gun 1 hafta kadar once..
Velhasil dr degilim,ha dr olsam burdan teshiste koyamam tabisi sen bi dahiliyeye git.. sikayetlerini anlat ,genel olarak sikayetine bagli olarak seni bi cekap yapsinlar..dahiliye cikan sonuclar dahilinde seni baska bolume sevk eder zaten.. eger ustun koru bakmasinlar incik cincik etsinler her yanima baksinlar dersen universite arastirma hast. Dahiliye bolumune randevu aliver..cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun ,evde biri hasta oldu mu domino etkisi yaratiyor
Yaprak sardım elime sağlık dünden de var çorba falan
Ben kolayindan makarna,kremali tavuk pisirdim..afiyet olsun bonusum
kızlar ya halıma su döküldu sarı oldu dökülen yer cok kotu gozukuyor sildim gecmedi bir fikri olan var mi
Kuruyunca sari yer gecer,islak oldugu icindir belki

3gb internet ne cabuk bitiyooo beee daha 27sinede cok vaaar...arttirayim dedim faturalilara her kolaylik var niden faturasizlar kucuk emrah mi
Neyse bir hal caresine bskicaz bu isin gorusmek uzere Alâsmarladik (su kelimeyi yazana kadar ne kadar dusundum bilseniz ),iyi aksamlar herkese

Valla pazar günü yıkayıp kurutup kaldırdığım çamaşırın haddi hesabı yok
Hatta annem yeter artık makine bozulacak dedi ödevden muafım yani....

bende oyle dusundum ama dun aksam dokulmustu islakken sildim ondan mi acaba

İyi akşamlar kızlar ,bugun bıraz yoğundu gunum yeni girebildim siteye...
Evdeki işlerimi yaptım dışardaki işlerimi hallettim.
Yeni evlenen arkadaşımın evine ziyarete gittim geldim yeni oturdum baya yoruldum yarın görüşmek üzere

boğazım çok ağrıyor şimdi atardım bir çığlık inletirdim ortalığı
ellerine sağlık

Uff hamsi kokusu bitirdi beni, ne kadar zorlarsam zorluyum azcık da koku olsa içimi bayıyor tavada pişirme kapısı içinde yaptım güya, lezzetli oldu ama burnumda hala koku :/
Tavaya az biraz türk kahvesi köy kaynat canım. Miş gibi kahve kokuyor ev. Balıktan eser kalmıyor

Negocum odevleri yapamadim
Misafirim vardi aksama cunku. Anca evi topladim, supurdum,toz aldim, ikram hazirladim falan. Seni dinleyip mutfagi topladim yatmadan ama
Ya bir de Allah askina ben sabah nasil uyanacagim ya? Ben kacta uyursam uyuyum alarm duymuyorum. Sansa kiz emmeye kalkarsa oyle uyanip yetisebiliyorum ise. Napcam ben bu alarm isini? Bana bir oneri verin hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…