Öyle kuzum napayım bekliyorum bende işteHayırlısı artık canım, bazen de beklemek gerekiyor güzel şeyler için.
Çok şükür iyiyim artık
gel geeel aksam temizliği yapiyoruzAkşamdan önce son maratona gelen var mı kamonn
Ayy evet canım yaa halı örtüsü filan berbattı gece yıkamışım Allahtann . Her yer kırıntıydı oda oda devam ediyodum. Ordan başlamıştım. oyle asla kabul edemezdimAdamın aklını alırım böyle
Eline sağlık canım
Hayırlısı artık canım, bazen de beklemek gerekiyor güzel şeyler için.
Çok şükür iyiyim artık
Bak odan temiz olduğu için misafir davet edebildin
Efser huuuu karabatak gibisin
Bunu niye alintilamisim bilmiyorumBugün herkes yapacağı maddeleri yazsın mı
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
@mavitosbik07
D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
S Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
Aaa sadece biz kirmizilar mi gorebiliyoz asada kim var kim yokAh o aşağıyı bende görebilsem illa 50 tl vermem lazım
Karni doymuyor olabilir,dis cikariyordur..senin kokunu ariyordur..uzerinden 1 gun boyunca cikarmadigin kokun sinmis bir atleti vs koyuver uyanmaz ins.2 saatten fazlasını görmedimher seferinde hamak beşiğe alıp uyutup tekrar yatağa yatıyorum gece 3 sen sonra saat başı hatta daha az aralıklarla uyanıyor 7 gibi de tamamen kalkıyoruz ve akşam uyutmak çok zor deli gibi ağlıyor direniyor
Amannn hepsi ayni ..al birind vur otekine bosver takilmaAllah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner
Bu kafada insan cok.. bkz:kaynanamYok ablam ne ayıbı :)
Yaaa kaldım düğünden önce sonraaa birsürü ama bulaşıktan elim çıkmadımakina var açmıyolar sıcak su da yok
Bu sebeple kitap okumuyorum maalesef... okadar meraklaniyomki uyuyamiyorum kalkip okuyorumBu saatte hala uyumadım nedeeen
Kitabı bitirmem lazımdı sonunu öğrenmesem çatlardım
Çok güzeldi
Sen yada annen istihare ruyasina yatsin canim,hakkinda hayirlisi olsunBelirsizlik içerisindeyim Negom en sevmediğim şey de bu zaten, bi belli olsaydı gidip geliyorum hala... Sen nasıl oldun iyileştin mi
Evet bunlar vardi , annem diyodu ki sanki pamuk gibi zemin ,basinca ayagimi sert bi yere basmiyormudum gibi oluyormus.. biz teshis edilene kadar bi 7 yil gecikti..bu 7 yil boyunca yanlis tedavi sonucu gereksiz bi suru ilac icti..kolestrol,vertigo ilaclari,dusuk seker dediler vs hic biri yokmus.. asmdeki drun dikkati sayesinde annemi nörolojiye yonlendirmesiyle ogrendik..git vaktinde..hani insallah cikmaz ama ya varsa erken teshis cok onemli.. bu hastalik tedavi edilmezse bilincsiz felc oluyosun ... nebilincini kaybet ne felc ol ,Allah korusun
Malesef :)Bunu niye alintilamisim bilmiyorum
Aaa sadece biz kirmizilar mi gorebiliyoz asada kim var kim yok
Karni doymuyor olabilir,dis cikariyordur..senin kokunu ariyordur..uzerinden 1 gun boyunca cikarmadigin kokun sinmis bir atleti vs koyuver uyanmaz ins.
Amannn hepsi ayni ..al birind vur otekine bosver takilma
Bu kafada insan cok.. bkz:kaynanam
Bu sebeple kitap okumuyorum maalesef... okadar meraklaniyomki uyuyamiyorum kalkip okuyorum
Sen yada annen istihare ruyasina yatsin canim,hakkinda hayirlisi olsun
Evet bunlar vardi , annem diyodu ki sanki pamuk gibi zemin ,basinca ayagimi sert bi yere basmiyormudum gibi oluyormus.. biz teshis edilene kadar bi 7 yil gecikti..bu 7 yil boyunca yanlis tedavi sonucu gereksiz bi suru ilac icti..kolestrol,vertigo ilaclari,dusuk seker dediler vs hic biri yokmus.. asmdeki drun dikkati sayesinde annemi nörolojiye yonlendirmesiyle ogrendik..git vaktinde..hani insallah cikmaz ama ya varsa erken teshis cok onemli.. bu hastalik tedavi edilmezse bilincsiz felc oluyosun ... nebilincini kaybet ne felc ol ,Allah korusun
Geçmiş olsun defnecim dinlen artmasın limon zencefil iç bol bol
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zaten yaş 39.
Sağolun kızlar,1tane hap yuttum,uyudum iyi geldi.Çook geçmiş olsun kızlar
Bunu niye alintilamisim bilmiyorum
Karni doymuyor olabilir,dis cikariyordur..senin kokunu ariyordur..uzerinden 1 gun boyunca cikarmadigin kokun sinmis bir atleti vs koyuver uyanmaz ins.
Bu sebeple kitap okumuyorum maalesef... okadar meraklaniyomki uyuyamiyorum kalkip okuyorum
Kokulu kıyafet denedim olmadı sıkıntısı uyanıyor ve uykuya tekrar dalamıyor diş desen aylardır var ve aylar sürer yine üstüne bir de abiden hastalık bulaştı burnundan nefes alamadığı için gece hiç uyuyamadı ağzından nefes almayı da bilmiyor şaşkınBunu niye alintilamisim bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Kulak kristalleri de dengeyi sarsiyormus. Allah şifa versin inşallahBana kbb denge siniri iltihabı dedi ilaç verdi uzun sürede geçer dedi ilaç beni daha kötü yaptı bıraktım bide devlete gidim dedim onda da drvla düzgün görüşemedim.
Yer pamul gibi değilde sarsıntıyı yerden hissediyorum bulaşık yıkarlen falan konuşurken bi anda bi içim kötü oluyo gibi.
Çocuklar dokunsa bana o haldeyken düşüyorum sanıyorum deprem oluyo sanıyorum anlayamıyorum ne olduğunu
Yok canım kristal değil belirtileride öyle değil zaten.Geçmiş olsun canım. Kulak kristalleri de dengeyi sarsiyormus. Allah şifa versin inşallah
ellerine sağlıkYaprak sardım elime sağlık dünden de var çorba falan
ellerine sağlık
Bizde bugün balık ve salata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?