Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy evet canım yaa halı örtüsü filan berbattı gece yıkamışım Allahtann . Her yer kırıntıydı oda oda devam ediyodum. Ordan başlamıştım. oyle asla kabul edemezdim komşular aslında, ama habersiz çat diye geliyolar bebek görmeye. Yani önceden söyleyipte hazırlık, ikramlık vs uğraşmayalım diye mi ne söylemiyorlarmış sanırım

Ödev tamam dır benim :) beyazları attim bide onlar yıkanirken dün kızartma yapmıştım mutfak dolapların ı sildim tuvalet banyo temizledim çarşafları değiştirdim daha en az iki makina çamaşır varya yıkanacak acaba bende mi bu kadar çamaşır oluyor diye dusunuyorum şimdi serdim çamaşırları iş bitermi bitmez daha yemek var :)

Bunu niye alintilamisim bilmiyorum
Ah o aşağıyı bende görebilsem illa 50 tl vermem lazım
Aaa sadece biz kirmizilar mi gorebiliyoz asada kim var kim yok
Karni doymuyor olabilir,dis cikariyordur..senin kokunu ariyordur..uzerinden 1 gun boyunca cikarmadigin kokun sinmis bir atleti vs koyuver uyanmaz ins.
Allah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner
Amannn hepsi ayni ..al birind vur otekine bosver takilma
Yok ablam ne ayıbı :)

Yaaa kaldım düğünden önce sonraaa birsürü ama bulaşıktan elim çıkmadı makina var açmıyolar sıcak su da yok
Bu kafada insan cok.. bkz:kaynanam
Bu saatte hala uyumadım nedeeen
Kitabı bitirmem lazımdı sonunu öğrenmesem çatlardım
Çok güzeldi
Bu sebeple kitap okumuyorum maalesef... okadar meraklaniyomki uyuyamiyorum kalkip okuyorum
Belirsizlik içerisindeyim Negom en sevmediğim şey de bu zaten, bi belli olsaydı gidip geliyorum hala... Sen nasıl oldun iyileştin mi
Sen yada annen istihare ruyasina yatsin canim,hakkinda hayirlisi olsun
Delft annenin baş dönmesi mi oluyodu?
Sallanma sarsılma hissi olurmuydu?
Evet bunlar vardi , annem diyodu ki sanki pamuk gibi zemin ,basinca ayagimi sert bi yere basmiyormudum gibi oluyormus.. biz teshis edilene kadar bi 7 yil gecikti..bu 7 yil boyunca yanlis tedavi sonucu gereksiz bi suru ilac icti..kolestrol,vertigo ilaclari,dusuk seker dediler vs hic biri yokmus.. asmdeki drun dikkati sayesinde annemi nörolojiye yonlendirmesiyle ogrendik..git vaktinde..hani insallah cikmaz ama ya varsa erken teshis cok onemli.. bu hastalik tedavi edilmezse bilincsiz felc oluyosun ... nebilincini kaybet ne felc ol ,Allah korusun

Malesef :)
Parayı veren düdüğü öttürüyor :)

Yaaaw ne yazmissiniz arkadassds okuuuokuu derken sarj 14e dustu bile oglan uyanir birazdan.. dun gece is yapamadim ama bu gece kafamda bitirdim once yapayim sonra yazarim..bu arada camasir katlancak var renkli..simdi onu yapayim..zaten kiz grip gibi olmus okuldan aldim oglen,cani sıkılıyormus,,uykusu var hasta halsiz ,,uyumuyor benide sinirlendiriyo laf soz dinlemiyo eserikli ,inat 5 yasinda kucuk ergen

Geçmiş olsun defnecim dinlen artmasın limon zencefil iç bol bol
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zaten yaş 39.
Çook geçmiş olsun kızlar
Sağolun kızlar,1tane hap yuttum,uyudum iyi geldi.

Ev süpürüldü,
Toz alındı,
Banyo,wc yıkandı,
Bir sepet çamaşır katlandı,
1makine çamaşır asılacak ve yemek yapılacak.
Oğlanı uyutup abisiyle bıraktım, kızı alıp markete çıktım,uzun zaman olmuş eşsiz çıkmayalı.. ödem ve dinlendirici bitki çayları aldım, kendime yatırım yapayım birazda :) acilen şu 5 kilodan kurtulmam lazım.

Bana kbb denge siniri iltihabı dedi ilaç verdi uzun sürede geçer dedi ilaç beni daha kötü yaptı bıraktım bide devlete gidim dedim onda da drvla düzgün görüşemedim.

Yer pamul gibi değilde sarsıntıyı yerden hissediyorum bulaşık yıkarlen falan konuşurken bi anda bi içim kötü oluyo gibi.
Çocuklar dokunsa bana o haldeyken düşüyorum sanıyorum deprem oluyo sanıyorum anlayamıyorum ne olduğunu

Kokulu kıyafet denedim olmadı sıkıntısı uyanıyor ve uykuya tekrar dalamıyor diş desen aylardır var ve aylar sürer yine üstüne bir de abiden hastalık bulaştı burnundan nefes alamadığı için gece hiç uyuyamadı ağzından nefes almayı da bilmiyor şaşkın

Geçmiş olsun canım. Kulak kristalleri de dengeyi sarsiyormus. Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…