- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Kaç da başlıyor maratonGünaydın kızlar.insallah bugün bir maraton gönüllüsü bulurum
Kaçta istersen başlarızKaç da başlıyor maraton
Bende katılırımKaçta istersen başlarız
Başlamadık. Kaçta basliycaz.Bende katılırımbaşladınız mı geçmi kaldım yine
Benim oğlan uyumadi henüz ben sana uyarım sen ne zaman dersen başlayalım :)Başlamadık. Kaçta basliycaz.
Yok canım başlamadım oğlanınokula gönderdim ama karnıma sancı girdi oturdum şimdiKırmızı pabuç baslayivermis hiç haberim yok. Bende kanepede miskinlik yapiyodum
Görüşürüz canım, kötü olmuş internetin bitmesi3gb internet ne cabuk bitiyooo beee daha 27sinede cok vaaar...arttirayim dedim faturalilara her kolaylik varniden faturasizlar kucuk emrah mi
Neyse bir hal caresine bskicaz bu isingorusmek uzere Alâsmarladik (su kelimeyi yazana kadar ne kadar dusundum bilseniz ),iyi aksamlar herkese
Tabi ki hoş geldin aramızaSelam arladasla5 bende araniza katıl ak istiyorum
Oyy boğaz ağrısı geçen hafta geçirdim, geçmiş olsunboğazım çok ağrıyorşimdi atardım bir çığlık inletirdim ortalığı
ellerine sağlık
Eşim kahve kokusu sevmezTavaya az biraz türk kahvesi köy kaynat canım. Miş gibi kahve kokuyor ev. Balıktan eser kalmıyor
Eline sağlık canımNegocum odevleri yapamadim
Misafirim vardi aksama cunku. Anca evi topladim, supurdum,toz aldim, ikram hazirladim falan. Seni dinleyip mutfagi topladim yatmadan ama
Ya bir de Allah askina ben sabah nasil uyanacagim ya? Ben kacta uyursam uyuyum alarm duymuyorum.Sansa kiz emmeye kalkarsa oyle uyanip yetisebiliyorum ise. Napcam ben bu alarm isini? Bana bir oneri verin hatunlar
GünaydınGünaydın canlar
GünaydınGünaydın kızlar.insallah bugün bir maraton gönüllüsü bulurum
GünaydınGünaydın
Günaydın, kolay gelsin canımGünaydınlar. Çok şükür gece uyudukdaha doğrusu ben uyudum kızım oturdu gene. Akşamdan mutfağı topladım, ocağı sildim tezgah, masa üstünü topladım.
Şimdi çamaşır asıcam
Yatak odası oturma odası toplucam
Wc yıkıcam
Dah iş var sonra yaptıklarımı yazayim
Hayırdır ne sancısı?Yok canım başlamadım oğlanınokula gönderdim ama karnıma sancı girdi oturdum şimdisonra da kalkar kahvaltı hazırlarım 10.30 gibi uygun olurum sanırım ne yapacağız istediğimiz şeyleri mi
Bilmiyorum nego ya semsert oluyor karnım çok acıyor bu aralar oluyorHayırdır ne sancısı?
Canım dikkat et kasılma bu, söyledin mi doktoruna?Bilmiyorum nego ya semsert oluyor karnım çok acıyor bu aralar oluyor
ne güzel aç bir türkü koy bir çay iki yumurta ohh misGünaydın ❤ eşim oğlanı bırakıp gelecek gelene kadar ödevi vereyim, acayip uykum var ama şimdi de kocayla kahvaltı var püf
Sen sabahları uyuyor muydun negoGünaydıneşim oğlanı bırakıp gelecek gelene kadar ödevi vereyim, acayip uykum var ama şimdi de kocayla kahvaltı var püf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?