Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanıyorum hepinizin.☺ O yüzden sizlerden fikir almak istiyorum.Benim evim kullanışlı bi ev değil muhit olarakta iyi bir yer değil.Doğal gazda yokyazında cehennem gibi esmiyo. Çocuklar büyüdükçe en çok onlar için istiyorum.Iyi bir yerde yaşamalarını.Evimi kiraya verip iyi bir yerde oturmak sizce nasıl fikir mantıklı olur mu? Kv de nasıl karşılar bilemiyorum şuan pek ama.Benim artık bu eve tahammülüm kalmadı.

Bence güzel olur

Ben de öyleyim canım bi akrabam var ev hanımı akşama kadar o ev bu ev geziniyorlar iş güç yok.Biz neden böyleyiz yahu.Yinede hiçbir iş yetişmiyor ev dağınık falan
Evde durmadığı için evi kirlenmiyordur

Bu gece verdiysen 2 3 gün vermeye devam et. Sonra verme. Bu aşamada da sakın su vereyim unutsun deme suya alışır Allah yardımcın olsun zor.
Öyle yapacağım canım. Amin Evet zor olacak baya belli bir de düşkündü benimki

Sen evden hep dert yanıyorsun ama zaman da ekomide kötü bilmiyorum kira nasıl olur. Açık ne kadar olacak o farkı nasıl kapatacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…