- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bence güzel olurKızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanıyorum hepinizin.☺ O yüzden sizlerden fikir almak istiyorum.Benim evim kullanışlı bi ev değil muhit olarakta iyi bir yer değil.Doğal gazda yokyazında cehennem gibi esmiyo. Çocuklar büyüdükçe en çok onlar için istiyorum.Iyi bir yerde yaşamalarını.Evimi kiraya verip iyi bir yerde oturmak sizce nasıl fikir mantıklı olur mu? Kv de nasıl karşılar bilemiyorum şuan pek ama.Benim artık bu eve tahammülüm kalmadı.
Evde durmadığı için evi kirlenmiyordurBen de öyleyim canım bi akrabam var ev hanımı akşama kadar o ev bu ev geziniyorlar iş güç yok.Biz neden böyleyiz yahu.Yinede hiçbir iş yetişmiyor ev dağınık falan
Öyle yapacağım canım. Amin Evet zor olacak baya belli bir de düşkündü benimkiBu gece verdiysen 2 3 gün vermeye devam et. Sonra verme. Bu aşamada da sakın su vereyim unutsun deme suya alışırAllah yardımcın olsun zor.
Renk mi soruyorsun? Hepsi aynı modelBacılar şu linke bakın bi hangisi en iyi acaba ? Görsel şıklık açısından
Her Yöne Kangurular - Solomombaby - Ergonomik Kanguru.
Her Yöne Kangurular. Solomombaby 360 Kangurularıyla Çocuğunuz Farklı Pozisyonlarda Oturabilir. Gezintinizin Boyutunu Değiştirebilirsiniz.solomombaby.com
Sen evden hep dert yanıyorsun ama zaman da ekomide kötü bilmiyorum kira nasıl olur. Açık ne kadar olacak o farkı nasıl kapatacaksinizKızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanıyorum hepinizin.☺ O yüzden sizlerden fikir almak istiyorum.Benim evim kullanışlı bi ev değil muhit olarakta iyi bir yer değil.Doğal gazda yokyazında cehennem gibi esmiyo. Çocuklar büyüdükçe en çok onlar için istiyorum.Iyi bir yerde yaşamalarını.Evimi kiraya verip iyi bir yerde oturmak sizce nasıl fikir mantıklı olur mu? Kv de nasıl karşılar bilemiyorum şuan pek ama.Benim artık bu eve tahammülüm kalmadı.
Görsel şıklık açısından negooooooRenk mi soruyorsun? Hepsi aynı model
Ha tamam o zamanGörsel şıklık açısından negoooooo
Gri al bence her renge uyar.Bacılar şu linke bakın bi hangisi en iyi acaba ? Görsel şıklık açısından
Her Yöne Kangurular - Solomombaby - Ergonomik Kanguru.
Her Yöne Kangurular. Solomombaby 360 Kangurularıyla Çocuğunuz Farklı Pozisyonlarda Oturabilir. Gezintinizin Boyutunu Değiştirebilirsiniz.solomombaby.com
Çok severdim bu diziyidk 2.30 negom
Öyle olsa toplu etiket niye yapayım limonsuz
Çok severdim bu diziyi
Benimkide olsun diyor deli ediyorI ııh o şeref sana aiteşim olmaz diyor korona var diyor
Öyle bir negom her yöneHa tamam o zaman
İki yönede kullanılıyor mu ona da dikkat et.
Bakıp söylüyeyim fikrimi
Ne kadar pozitif bir baaayaaansanki bitmeyecek
eşine bakma sen bu dünyadan bi sars geçti veba geçti. hepsi geçiyor
Ne kadar pozitif bir baaayaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?