Olsun canım sınavın daha önemli. Kapım hep açık sana biliyorsunNego negom bu ara derse agirlik verdigim icin dengem sasti düzeni oturtmaya calisiyorum. Cok sık gelemezsem kusura bakma
Yapiyorum bir seyler ama cok parca bölük. Evi bi miktar saldım mecbur zaman yetmiyo gercekten bu aralar.
Yaptikca yazarim insallah yine
Canım yanlış anlamada korona varken daha minicik bebeğinde varken misafir çok riskli değil miS.a kızlar bugün aniden misafirler geldi ev bomba atılmış gibiydi utancımı anlatamamHava mis güllük gülistanlık tam iş yapacağım maalesef yine kaldı. Fındıklı portakallı kek yapmıştım çay yaptım kuruyemiş hurma lokum indirdim kv de börek getirdi bi tabak misafirler için eşimin halalarıydı gelenler bi şekilde idare ettim.Bu ara çok misafir geliyo çok yorgunum.Eşiminde işleri yoğun birlikte temizleyecektik yapamadık.Kız hiç durmuyor ya kusuyor ya gaz ya uykusuzluktan ağlıyor.Tüm gün böyle psikolojikmen çok çöktüm sanki herşey olumsuz olacakmış hiçbir şey düzelmeyecekmiş hissi geliyor.Dün babamı aradım iş dönüşü bizi aldı annemlere biraz oturdum kendime geldim.Kış bize hiç iyi gelmedi.Hep evdeyim bunalıyorum.
Çim nerde bacım burada her yer karIlk fırsatta at kendini kırlara yeşil çimenlere benim yerime de gez uzan cimlerin üstüne mis gibi oksijen
Bunalıma birebir çözüm.
Ben de ki hayaller
Eşin ne diyor bu duruma?Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanıyorum hepinizin.☺ O yüzden sizlerden fikir almak istiyorum.Benim evim kullanışlı bi ev değil muhit olarakta iyi bir yer değil.Doğal gazda yokyazında cehennem gibi esmiyo. Çocuklar büyüdükçe en çok onlar için istiyorum.Iyi bir yerde yaşamalarını.Evimi kiraya verip iyi bir yerde oturmak sizce nasıl fikir mantıklı olur mu? Kv de nasıl karşılar bilemiyorum şuan pek ama.Benim artık bu eve tahammülüm kalmadı.
Ben şişkoyum olmazben hamileysem hepiniz hamile olacaksınız ülen
seni de davet ediyorum bebe yapmaya
Sen gri diyorsun yaniGri al bence her renge uyar.
Nego ben sende o ışığı görüyorumBen şişkoyum olmaz
Ya siyah yazın güneşi çeker. Desenlilerde benim hoşuma gitmiyor artık benim yaş 40 a dayandı onu da hesaba katSen gri diyorsun yani
Ağzın gözün yamulacak sen şişkoysan ben obezimben de siskoyum bisey olmaz
Ağzın gözün yamulacak sen şişkoysan ben obezim
Kocamda görüyor ne hikmetseNego ben sende o ışığı görüyorum
Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanıyorum hepinizin.☺ O yüzden sizlerden fikir almak istiyorum.Benim evim kullanışlı bi ev değil muhit olarakta iyi bir yer değil.Doğal gazda yokyazında cehennem gibi esmiyo. Çocuklar büyüdükçe en çok onlar için istiyorum.Iyi bir yerde yaşamalarını.Evimi kiraya verip iyi bir yerde oturmak sizce nasıl fikir mantıklı olur mu? Kv de nasıl karşılar bilemiyorum şuan pek ama.Benim artık bu eve tahammülüm kalmadı.
Kız olanı söylüyorum aaa 20 kilo versem olurduaz daha abartsana
Eşler aynı düşünüyorsa bencede mantıklı. Ev kadının her şeyi,içine sinmesi çok önemli.bizim evimiz de benim sevmediğim bi yerde. eşimle en başından konuştuk. ankaraya döner de ev alamazsak kiraya çıkıp orayi kirada bırakcaz.
bence çok mantıklı canım
Kız olanı söylüyorum aaa 20 kilo versem olurdu
Eşler aynı düşünüyorsa bencede mantıklı. Ev kadının her şeyi,içine sinmesi çok önemli.
Hamileyken diyet mi aslaaaavermesen de olur hamileyken de diyet yapiliyosıkıntı yok
Hamileyken diyet mi aslaaaa
İstemiyooooom çünküulan nego sen de hiç bisey kabul etmiyon ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?