Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım bugün hiç iş yapmak istemiyor ya. Kızda uyuyor bugün süpürür dediklerinizi yaparım inş. Hem bu fırsata vestiyer de silinir.

Hemen bekletmeden beyaz sabun ile yıkayın. Ya da aspirinli suyla. Uzun programda. Ben çok yaparım mutlaka karıştırırım içine başka kıyafetler, gözü karartıp çamaşır suyu döktüğüm bile oluyor.

Sağol canım yıkadım 2 kere çamaşır suyu kosla filan da koydum normal kıyafetler çıkmış ama kadifeler gri hala pes ettim artık

Son 6 haftam Doğuma zaten söyleyeyim dr ben de
Son aylarım diye gün sayarken 1 hafta da hastanede yattım 40 haftalık sezeryanle doğurdum. Resmen trip atıp gelmedi bizim canavar. Söylemeyi unutmayın aman önemsememezlik yapmayın.

Canim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.
Sağol canım. Şalgam hiiç içmedim tadını dahi bilmiyorum neye benziyor? Denerim tabi,teşekkür ederim.

Bugün hiiç ama hiç geçmek bilmedi. Evi süpürdüm,toz aldım, ortalığı topladım,dizi izledim,uyudum hala saat 3.. başka zaman güne yetişemezdim,bugünde geçmek bilmiyor. Kışı buyüzden hiç sevmiyorum,insanı uyuşuk ve melankolik ruha sokuyor.

Canim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.
Turşu suyunu duymuştum antibiyotik niyetine ama şalgam yemi duydum, o da turşu suyu bir nevi, mantıklı
Canım bugün hiç iş yapmak istemiyor ya. Kızda uyuyor bugün süpürür dediklerinizi yaparım inş. Hem bu fırsata vestiyer de silinir.
Yapma bugün tatil ver kendine
Hasta olduğun için çok iş yapamıyorsun ondan bitmiyordur gün
Yerleri sildim
Koltuklari sildim
Penrece kenarlarinin ve de yatak odasi komidinlerinin tozunu aldim
Küveti sirkeyle yikadim
Camasir yikadim astim
Zamanim cok olsa tüm gün temizlik yapsam bana koymaz
Eline sağlık

Maşallah kız. Ben iki gündür uyusup kalıyorum. Az iş yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…