- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Canım bugün hiç iş yapmak istemiyor ya. Kızda uyuyor11 Aralık Ödevi
Ev terliklerini yıkamak
Çaydanlık dışını parlatmak, içinin kirecini çıkarmak (1 tatlı kaşığı limon tuzu ile kaynatıyorum ben)
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Hemen bekletmeden beyaz sabun ile yıkayın. Ya da aspirinli suyla. Uzun programda. Ben çok yaparım mutlaka karıştırırım içine başka kıyafetler,Kızlar bana acil yardım edin ya yeni doğacak bebeğin eşyalarını makineye atmıştım sabah içine yeni aldığım alet karışmış siyah renk ve güzelim beyaz ve pembe yenş kıyafetler gri gibi olmuş hepsi eski gibi duruyor düzelir mi bunlar
Sağol canım yıkadım 2 kere çamaşır suyu kosla filan da koydum normal kıyafetler çıkmış ama kadifeler gri hala pes ettim artıkHemen bekletmeden beyaz sabun ile yıkayın. Ya da aspirinli suyla. Uzun programda. Ben çok yaparım mutlaka karıştırırım içine başka kıyafetler,gözü karartıp çamaşır suyu döktüğüm bile oluyor.
Son 6 haftam Doğuma zaten söyleyeyim dr ben deMerhaba hamileyken bana da olmuştu. İlk gebelik olunca önemsemedim. Dinledim geçti yorulduğum zamanlar oluyor diyordum. 7 aylıkken nişanım geldi 1 hafta hastane de yattım. Bence doktorunuza söyleyin.
Son aylarım diye gün sayarken 1 hafta da hastanede yattım 40 haftalık sezeryanle doğurdum. Resmen trip atıp gelmedi bizim canavar.Son 6 haftam Doğuma zaten söyleyeyim dr ben de
Sağol canım. Şalgam hiiç içmedim tadını dahi bilmiyorum neye benziyor? Denerim tabi,teşekkür ederim.Canim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.
Turşu suyu gibi ama çok lezzetli içtikçe içesi gelir insanınSağol canım. Şalgam hiiç içmedim tadını dahi bilmiyorum neye benziyor? Denerim tabi,teşekkür ederim.
Hadi ya :) merak ettim tadını. Akşam eşime aldırayım hemen :) geçtimi kasılmaların?Turşu suyu gibi ama çok lezzetli içtikçe içesi gelir insanın
Geçti canım çoktan sabahnolmuştu saniyeler içinde geçti sürekli olmuyor öyleHadi ya :) merak ettim tadını. Akşam eşime aldırayım hemen :) geçtimi kasılmaların?
Benim 25. Haftadan başladı 35e kadar iğne kullandım haftalık. Ama bende sancıda çıkıyordu nst de. Aman dikkat et son haftalara.Geçti canım çoktan sabahnolmuştu saniyeler içinde geçti sürekli olmuyor öyle
Tamam canım sağolBenim 25. Haftadan başladı 35e kadar iğne kullandım haftalık. Ama bende sancıda çıkıyordu nst de. Aman dikkat et son haftalara.
Tamamdir :)11 Aralık Ödevi
Ev terliklerini yıkamak
Çaydanlık dışını parlatmak, içinin kirecini çıkarmak (1 tatlı kaşığı limon tuzu ile kaynatıyorum ben)
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Turşu suyunu duymuştum antibiyotik niyetine ama şalgam yemi duydum, o da turşu suyu bir nevi, mantıklıCanim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.
Yapma bugün tatil ver kendineCanım bugün hiç iş yapmak istemiyor ya. Kızda uyuyorbugün süpürür dediklerinizi yaparım inş. Hem bu fırsata vestiyer de silinir.
Hasta olduğun için çok iş yapamıyorsun ondan bitmiyordur günBugün hiiç ama hiç geçmek bilmedi. Evi süpürdüm,toz aldım, ortalığı topladım,dizi izledim,uyudum hala saat 3.. başka zaman güne yetişemezdim,bugünde geçmek bilmiyor. Kışı buyüzden hiç sevmiyorum,insanı uyuşuk ve melankolik ruha sokuyor.
Eline sağlıkYerleri sildim
Koltuklari sildim
Penrece kenarlarinin ve de yatak odasi komidinlerinin tozunu aldim
Küveti sirkeyle yikadim
Camasir yikadim astim
Zamanim cok olsa tüm gün temizlik yapsam bana koymaz
Maşallah kız. Ben iki gündür uyusup kalıyorum. Az iş yapiyorumMassallahhh :)) bende banyonun derzlerinı diş fırçası domestos la fırçaladim kar gibi olduama zehirleniyordum sanırım tuvaletide temizledimdünden beyazlar vardı kurumuş onları kutladım kızımın nevresimlerini yikatattim oğlumu doyurdum salonun halisi yeni olunca tüy olmuş tekrar süpürdum toz aldım şimdi renklilerı çalıştırdım ödevi yaptım çaycim yeni gibi oldu kızımı doyurdum okula gönderdim şimdi oğlumu kavga kıyamet uyuttum sizin yazdıklarını zi okuycam
Bonus burayamı kaçtın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?