Listeye eklemeyi unuttum Nur birde onu denedimJES Öksürük için keçiboynuzu özü denedin mi canım ben bir tek onunla duruluyorum
Nur zaten o şatafatlı fotonun altında screenshot yazıyorEki Görüntüle 3003563
Ben de yaptım. Youtuberlarin kahve sunumlari cok guzel oluyor dürüstlüğü sevmesem benim derim de
Benim kahvem pencere kenarında oh daha güzel süs pus sadece fotoğrafta güzel duruyor gercekte sadelikten yanayım .
Evet gercek fotoğraf altta kiEki Görüntüle 3003565
Aa bime mi gelmiş alınca bize de yaz canım.Mart gibi geliyor yanılmıyorsam çiçekler saksılar falan alacağım nasıp olursa inş.Benim kalanşo bi açtı pembiş pekiş çiçekler.Kış ayı insanın baktıkça içi açılıyor☺Ama olması lazım tesbih tekrar dene bence. Bimden almıştım ben 2-3 hafta balkonda durdu tabi sonbahardı sonra diktim hemen sulamadım büyüdü şükür.
Yazın nolucak görücem
Ya Allah ım ne tatlı duruyorlar öyle saksılarda bayıldım.Bendeki çiçek aşkını tekrar alevlendirdinBunları göstermek için içeri aldım.
İkiside aynı tür. Pembeli olan öndeki türün veriegata olanı. Kenarları beyazlı oluyor veriegata türler. Soğukta böyle renk almış yazın nasıl olucak bakalım
Kuzum ben bunu tarım koperitif marketinden aldım küçük kızı okula yollarken veriyorum bozağazını temizlesin ısıtsın diyeListeye eklemeyi unuttum Nur birde onu denedim
Efoşumm nerden alınır ki bu ?Kuzum ben bunu tarım koperitif marketinden aldım küçük kızı okula yollarken veriyorum bozağazını temizlesin ısıtsın diye
Büyük kız covidken aldırdım o da içti şimdi öksürüğü yok çok şükür.
bende bogazım gıcık gibi oldumu alrıyorum
Ben ayıyımAyı mı bunlar
Bu da semizotuna benziyor diyeceğim şimdi güleceksiniz adını bilmiyorum bonus kalanço demiş
Koporetif marketlerinde doğal ürün bölümü var ordan alabilirsinEfoşumm nerden alınır ki bu ?
Sonbaharda geldi efserle almıştık tesbihleri.Aa bime mi gelmiş alınca bize de yaz canım.Mart gibi geliyor yanılmıyorsam çiçekler saksılar falan alacağım nasıp olursa inş.Benim kalanşo bi açtı pembiş pekiş çiçekler.Kış ayı insanın baktıkça içi açılıyor☺
Oyy efserim geçmiş olsun hiç sıkma canını gelip geçicek inşallah oğlanın sonucu çıktı mı?Pozitifim kızlar
Perle ne demekperle çok kıymetli
Bende sukulent diye aldım. Kalanşo dedilerBu da semizotuna benziyor diyeceğim şimdi güleceksiniz adını bilmiyorum bonus kalanço demiş
Geçmiş olsun efser inşallah kolaycacık atlatırsınızPozitifim kızlar
Böyle devam ederse normal atlatacağa benziyorumOyy efserim geçmiş olsun hiç sıkma canını gelip geçicek inşallah oğlanın sonucu çıktı mı?
Sağol canımGeçmiş olsun efser inşallah kolaycacık atlatırsınız
Onun adı perle. Kalonçenin o kadar çok çeşiti var ki fiyyuuPerle ne demek
Bende sukulent diye aldım. Kalanşo dedilerama hala benzetemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?