Pozitifim kızlar
Çok geçmiş olsun. Artık hafif atlatılıyor korkma.Oğlanda pozitif
Şuana kadar olduk mu bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Artık hafif atlatılıyor korkma.
Çoktan aldıkNego Size 2.dönem için kitap istedi mi öğretmen?
Büyük kız gitmiş miydi?Oğlanda pozitif
O yanımızda yanımdan kovalıyorum gitmiyor tekrar olmayasın diyorum hiç dinlemiyor ben atlatım deyip duruyorBüyük kız gitmiş miydi?
Hikaye kitabı istedi onu tatilde aldık şimdi okulda yapmak için istiyor. Ben almiyim demiyorum zaten fotokopi çekmektense en iyisi kitap almak.Çoktan aldık
Hemen olmaz o canım bırak yanında dursun ihtiyacını görsünO yanımızda yanımdan kovalıyorum gitmiyor tekrar olmayasın diyorum hiç dinlemiyor ben atlatım deyip duruyor
Amin canim inşallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Allah im gönlüne göre versin hemde ikişer surprizlisinden çok amin amin amin.
İkinizinki de
Kiskanilasi güzeller ama ben kıskanç hiç değilim maşallah der geçerim
İnşallah canım inşaallahHadi güzel haberler inşallah canım
Fotokopi daha pahalıya geliyor kitap takibi kolay. Ben özelikle istedim kitabı. Bizimki asla zorunlu tutmadı bir kişi bile yok dese olmaz anlayışla karşılarım dedi. En uygununu bulmuş araştırıp sağolsun. Bence gerekli kaynak kitapHikaye kitabı istedi onu tatilde aldık şimdi okulda yapmak için istiyor. Ben almiyim demiyorum zaten fotokopi çekmektense en iyisi kitap almak.
Ama zorunda değilsiniz yazıp peşinden kitaptan ödev vericem demesi
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah canım inşaallah
İnşallah canımHemen olmaz o canım bırak yanında dursun ihtiyacını görsün
Küçük negatif miİnşallah canımküçüğüde odaya kapatım o da durmuyor oğlan ortalıkta dolanıyor onada kızıyorum ev tam bir şenlik nasıl gecer 1 hafta
Bilmiyoruz kim olduğunu normal olmadığı kesin.Gecegece neler olmuş ya okul açıldı ekşin başlamış ben erken yatıyorum 3 gün önce olsaydı gece karşılaşirdik
Fake üye kimmiş ban yemiş
Geçmiş olsunİnşallah canımküçüğüde odaya kapatım o da durmuyor oğlan ortalıkta dolanıyor onada kızıyorum ev tam bir şenlik nasıl gecer 1 hafta
Çelik almak ne. Ben hiç bi şey yapmadım buna ayda yılda bir suladım sadece çiçek de açtı böyle filiz de verdiBunu alamazsın büyüsün öyle. Benimki gödve uzayınca hep çelik aldım. Çelik alınca seninki gibi gövdenin yavru vermesi lazımdı vermedi
Seninkinin çiçek kısmı duruyo hala onu kesersin çiçeği bittiyse. İlkbaharda mutlaka elden geçir perle çok kıymetli
Soğuktandır canım hiç içeri almadım. Biraz ihmak ettimgolgefeslegeni canım ikinci resimde kurumuş yaprak görünüyo o normal kurumamı soğuktan mı olmuş?
Aynen kağıt parası toner parası ohoo çok aşırıya geliyo. Bu seti alalım demesi yeterli benim için ama aynen dediğim gibi yazdı.Fotokopi daha pahalıya geliyor kitap takibi kolay. Ben özelikle istedim kitabı. Bizimki asla zorunlu tutmadı bir kişi bile yok dese olmaz anlayışla karşılarım dedi. En uygununu bulmuş araştırıp sağolsun. Bence gerekli kaynak kitap
Uzun bi diziye başlayın efser noldu diye merak edip bakarken biterİnşallah canımküçüğüde odaya kapatım o da durmuyor oğlan ortalıkta dolanıyor onada kızıyorum ev tam bir şenlik nasıl gecer 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?