Çelik almak ne. Ben hiç bi şey yapmadım buna ayda yılda bir suladım sadece çiçek de açtı böyle filiz de verdi
Soğuktandır canım hiç içeri almadım. Biraz ihmak ettim
Yeter tabi ellerine sağlık koca mutfakMutfakta bazı yerler kaldı şimdi yapıyım diyorum sonra aman yeter diyorum. Evet son kararım yeter
Hiç eski halim yok canım sıkılıyorYeter tabi ellerine sağlık koca mutfak
Sıkılma canım benim yeter daa yaptığın bugüne kadar. Şimdi de bak ne güzel şeyler yapıyosun örnek oluyosun hepimize karın ağrısı oluyosun kimisineHiç eski halim yok canım sıkılıyor
Onu da sorun çıkaran veliler olursa diye yazmıştır muhtemelen. Oluyor sivrilenAynen kağıt parası toner parası ohoo çok aşırıya geliyo. Bu seti alalım demesi yeterli benim için ama aynen dediğim gibi yazdı.
Öyle işte insan yavrusu eğitmek kolay değil
Okuyor mu acaba FeratSıkılma canım benim yeter daa yaptığın bugüne kadar. Şimdi de bak ne güzel şeyler yapıyosun örnek oluyosun hepimize karın ağrısı oluyosun kimisine
Okuyor mu acaba Ferat
Ohooo çamur atan çoktuSade o mu biride çamaşır suyu koklayın mı ne demişti hahaha
Yok kuzum onda belirti yok henüz odaya kapatık ablada bizle temaslı diye yanlız kalıyorKüçük negatif mi
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin sıkıntısız en kolay şekilde atlatırsınız umarım inş.Böyle devam ederse normal atlatacağa benziyorum
Oğlanınki açıklanmadı daha
Evet canım çok sağolGeçmiş olsunkarantinada mısınız?
Valla kızın hesabını nefilix silinmişti bende indirdim şimdiUzun bi diziye başlayın efser noldu diye merak edip bakarken biter
Sağol canım çok teşekkür ederim Amin!Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin sıkıntısız en kolay şekilde atlatırsınız umarım inş.❤
Geçmiş olsun canımPozitifim kızlar
Çok geçmiş olsun efserim inşallah hafif atlatırsınızPozitifim kızlar
Beni biliyorsun akşamları 9 10dan sonra akıyorum gel sen degolgefeslegeni
Saricivcivcikcik
Benim açık liseden girmem gereken bi sınav var kız çalışırken aranıza beni de alın.
Liseye giden uççük kardeşiniz gibi düşünün
Sağol canımÇok geçmiş olsun efserim inşallah hafif atlatırsınız
Beni biliyorsun akşamları 9 10dan sonra akıyorum gel sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?