Günaydın kızlar
Canım içirmeye devam et, o yumuşatır. Zararlı bir şurup değil için rahat olsunEtiket yapmayı bilmiyorum benCanım öğretmenimm hayırlı cumalar bu duphalac şurubu verdi doktor dün icirdim bugünde vericem acaba ne zaman etkisini gösterir :) zeytinyağı tavsiye eden arkadaşlara da çok teşekkür ederim yaptı oğlum şükür ama sertti
Kız lafı dolandırma. Hele saat söyleNeyden kaçacakmışım peh
Ki
Kız lafı dolandırma. Hele saat söyle
Kalk işte hemen, iş yap ki ödemin gitsinAy ne bilim kaç olsa ki çok sıkıştırdın beni :)
Ben direksiyona gidicem zaten kuzum siz uygun saatte başlayın ben uyarım size çıkana kadar
Direksiyon 11 de değil mi sanki. Vaktimiz çokAy ne bilim kaç olsa ki çok sıkıştırdın beni :)
Ben direksiyona gidicem zaten kuzum siz uygun saatte başlayın ben uyarım size çıkana kadar
Uyuyacağı yok galiba tamam 10 da olsun :)9.30 kızlarAtaayemi zeynepyu bebeği uyutamazsan 10 da yaparız
Oldum bonusum bitti bile dün itibariyleBüşra regl oldun mu?
Uykum geliyor yineUyuyacağı yok galiba tamam 10 da olsun :)
Ogretmenimmmmm beni marotona davet edip uyuyorUykum geliyor yine
Kalkalım saat 10 a az kaldı temizlik bizim işimiz evde silinmedi k yer bırakmayalım mis gibi koksun evimiz çiçek gibi sen yaparsın sen ki 3 çocuk büyütüyorsun bi evimi halledemiycen :)bana gaz verAtaayemi zeynepyu
10 dakika kaldı. Yumusaticiyla halıları da fircaliyam da güzel koksunlarKalkalım saat 10 a az kaldı temizlik bizim işimiz evde silinmedi k yer bırakmayalım mis gibi koksun evimiz çiçek gibi sen yaparsın sen ki 3 çocuk büyütüyorsun bi evimi halledemiycen :)
İyi gaz verdin valla canım sağolKalkalım saat 10 a az kaldı temizlik bizim işimiz evde silinmedi k yer bırakmayalım mis gibi koksun evimiz çiçek gibi sen yaparsın sen ki 3 çocuk büyütüyorsun bi evimi halledemiycen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?