Hareketli bir müzikle oh ne güzel.misKoltuklar felan tertemiz malum yeni taşındığım için
Bu gün mutlaka yapmam gereken, buzluğa atmalık börek. 2 kilo yufka hazır , içinide hazırladım, kahvaltı sonrası başına oturmalıyım
Tamam canım ben hazırım
3 çocuk masallah allah kolaylıklar versin kız? erkek ?küçükler sanırım
Yaparsın senKız bugün bende bir heyecan var inşallah iyi performans gösteririm 11 de buluşup ne yaptığımızı yazalım
8 yaş erkek,4 yaş kız,5 aylık kiz3 çocuk masallah allah kolaylıklar versin kız? erkek ?küçükler sanırım
Zor bela uyuttum çok şükür o uyanana kadar tuvalet banyo çamaşır silinecek yerleri halledeyim sonra süpürge işine başlarım :)Bebek uyudu muAtaayemi zeynepyu
13 Aralık Ödevi
Takı, toka koyduğumuz yeri düzenlemek
Bir koltuk silmek (bunu isteyen yapsın zorunlu değil)
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
oyyy maşallah yerim ben onları tam sevilme zamanı8 yaş erkek,4 yaş kız,5 aylık kiz
Bebek yeni uyumamış mıydı. Ne çabuk uyandı kız tuh11 oldu saat tuvalet banyo tamam dır renklilerı attım aynaları sildim ödevi yaptım kanepem vardı onu sildim bulaşıkları makinaya attim oğlum uyandı onu doyurup süpürge işine başlarım artık :)
Geçmiş olsun canımBen bugün bir şey yapamam sanırım hastane pastane işlerim var
Benim ki gündüzleri az uyuyor öğlen uykusu yeni yeni 2 saat kadar olmak üzere ama gece uyanmadan uyuyor çok şükürBebek yeni uyumamış mıydı. Ne çabuk uyandı kız tuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?