Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kızlar takı toka kutum yok. O ödevden sıyrılıyorum böylelikle. Koltuk silerim.
Bir de bir şey sorucam bu kapısı açılınca missss gibi kokan evler nasıl kokuyor ya. Ya her gün siler süpürürüm ama ev kapısı açılınca öyle kokmaz. Komşum bugün kapıyı açtı tüm apartman mis gibi koktu. Çamaşır kurutuyor desem bebeği var evde kurutmaz hep balkonda görüyorum çamaşırlarını da. Soramıyorum da aramız öyle samimi değil.

Benim arkadaşım yumuşatıcınin içine az su döküp ocakta kaynatiyordu tüm evi kokuyordu ama bana sağlıksız geldi bende merak ediyorum :)

Bilmiyom ki ne oluyor. Ev sıcacık. Anlamadım gitti bu hastalıkları.
Bende kış gelince korkuyorum büyüğüm astım bronşit o okuldan grip taşıyor eve küçüğe geçiyor odaları ayırıyoruz tek yatmam diyor babası büyüğün yanına ben küçüğün yanına allah beterinden korusun diyoruz mikroplar ölmüyor ki kar yağmıyor heryer mikrop

Burda kar da yağıyor yine aynı. Bizim de büyük getiriyor hepimiz sıradan geciyoz

Ayy aynı şeyi yazmak icin girdim. Bende temizliyorum yüzey temizleyici vs aldm ama gidiyo kokusu hemen sanki. Yada evet bze öyle geliyorda olabilr. Oda parfumunu sıkıyolarmış yer silme suyuna onu başka biyerde okumuştum da kayganlık yapmaz mı oda

Benim arkadaşım yumuşatıcınin içine az su döküp ocakta kaynatiyordu tüm evi kokuyordu ama bana sağlıksız geldi bende merak ediyorum :)
Ay yok yaptım onu olmadı o da uçtu gitti ve dediğin gibi sağlıksız. Bu anlattığım kadın alt katta oturuyor ve kapıyı aynı anda açtık kokusu üst kata kadar geldi. Meraktan çatlıyorum. Yerleri yumuşatıcı ile sildim yine uçtu koku.
Bende bugün yerleri yumuşatıcı ile sildim. Ama koku yine uçtu gitti. Ablamın üst kat komşusunun evi öyle kokuyor ki kapı kapalı iken bile koku geliyor. Sormuş bir şey yapmıyorum demiş. Ama mümkün değil.

Mübarek sır gibi söylemiyorlarrr bende arkadasımın annesine sormuştum

Kolay gelsin bacılar.

Hastalık hala yakamı bırakmadı. Akşama kısmet olursa şehir dışından ailem geliyor. Banyo ve tuvaletler temizlendi. Çamaşır makinesine nevresimleri attım yıkandı astım. Sabah eşim işe giderken bulaşık makinesini açmıştım şimdi yerlerine yerleştirmem lazım ama mecalim yok oturma odasını da bir süpürdüm kuşumuz sağolsun her yeri tüy yem yapıyor misafirler gelmeye yakın bir poğaça atarım fırına çayın yanına sıcak güzel olur. Sanırım bu modda bugun başka birşey yapamam sizlere kolay gelsin

Şu ev her an mis gibi kokmasını formülünü bulan bizede söylesin lütfen

Epey iş yapmışsın.
Söylemiyorlar bacım devlet sırrı gibi saklıyorlar.

Febrez falan mı sıkıyorlar acaba o kadar kalıcı mi ki :) ben sulu süpürge nin içine bitkisel oda spreyi döküp evi süpürdum olmuyor yani bulamadım
Ya bu kadının evi yumuşatıcı kokuyordu. Sulandırıp sprey şişenin içine koydum sıktım olmadı. Bence başka bir şey yapıyorlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…