Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence sen o sırrı çözersin Neyse bir araştırma yapalım bakalım elbet buluruz
Denemediğim yöntem kalmadı ki. Mesela tülleri yıkadım yumuşatıcı koydum astım ilk güzel koktu sonra uçtu eee 2 günde bir perde yıkayamam ki. Aynı şekilde koltuk halı örtülerini yıkadım kuruduktan sonra uçtu. Var bir yöntem el birliğiyle buluruz.

Kokulu şeyler (oda spreyi, yüzey temizleyici vb) çok çok zararlı yazıyordu kızlar. Beş on dakika lik spreyler oluyor. Atiyordur koridora bı tane.bes dakikaya fisliyodur

Ben de koydum onu bir vestiyerde üzerine bir de buzdolabının üzerine ( bu koridora doğru fisliyor) yine kokmuyor bana

QUOTE="mavitosbik07, post: 62061966, member: 827606"]
Ben de koydum onu bir vestiyerde üzerine bir de buzdolabının üzerine ( bu koridora doğru fisliyor) yine kokmuyor bana
[/QUOTE]
Bilmiyom ki niye kokmuyor. Fislayinca lokması lazım

QUOTE="mavitosbik07, post: 62061966, member: 827606"]
Bilmiyom ki niye kokmuyor. Fislayinca lokması lazım
[/QUOTE]

Valla bilemedim ki en son temiz çarşaf kokusunda kaldım, marka değiştireyim bakalım

Kokulu şeyler (oda spreyi, yüzey temizleyici vb) çok çok zararlı yazıyordu kızlar. Beş on dakika lik spreyler oluyor. Atiyordur koridora bı tane.bes dakikaya fisliyodur
Yok ya bildiğin yumuşatıcı kokuyordu yumoş mavi şişeden.

Bugün ne yaptım.
Süpürüp sildim
Sonra koltukları sildim
Koltukların altını silip odanın şeklini değiştirdim.
Petekleri sildim iç dış
Şimdi çocugu uyuttum eşime yemek hazırladım çay keyfi yapıyorum inş uyanmaz çocuk da yarım kalmaz.

Toka kutumu 2 hafta önce ayıkladım. 1 senedir kısa saçlıyım unutmuşum tokalarımı.
Ben bu akşam bütün evi sildim süpürdüm. Süpürürken eşim geldi. Yakalamışken koltuk altlarını da temizledim. Tek başıma yapamıyorum çünkü leş bir orta sehpam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…