Epey iş yapmışsın.
Söylemiyorlar bacım devlet sırrı gibi saklıyorlar.
Denemediğim yöntem kalmadı ki. Mesela tülleri yıkadım yumuşatıcı koydum astım ilk güzel koktu sonra uçtu eee 2 günde bir perde yıkayamam ki. Aynı şekilde koltuk halı örtülerini yıkadım kuruduktan sonra uçtu. Var bir yöntem el birliğiyle buluruz.Bence sen o sırrı çözersinNeyse bir araştırma yapalım bakalım elbet buluruz
Dur biz çözecez bu işiEvet ya devlet sırrı sanki ne var söyleseler.
Kokulu şeyler (oda spreyi, yüzey temizleyici vb) çok çok zararlı yazıyordu kızlar. Beş on dakika lik spreyler oluyor. Atiyordur koridora bı tane.bes dakikaya fisliyodur
Canım hoş geldinBugün eğer başarabilir sen davlumbazı sileceğim.Özlemişim burayı❤
Hoşbuldum canimm. İyiler elhamdülillah. Sadece ben 1.5 saatlik uykuyla duruyorum ama sağlık olsun tabiCanım hoş geldinnasılsın, bebekler nasıl?
Eve geldiler mi?Hoşbuldum canimm. İyiler elhamdülillah. Sadece ben 1.5 saatlik uykuyla duruyorum ama sağlık olsun tabi
Negom yoldayım yarın da çalışıcam yarın ve pazar yaptığım işleri yazarım13 Aralık Ödevi
Takı, toka koyduğumuz yeri düzenlemek
Bir koltuk silmek (bunu isteyen yapsın zorunlu değil)
@malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Bilmiyom ki niye kokmuyor. Fislayinca lokması lazımQUOTE="mavitosbik07, post: 62061966, member: 827606"]
Ben de koydum onu bir vestiyerde üzerine bir de buzdolabının üzerine ( bu koridora doğru fisliyor) yine kokmuyor bana
Yok ya bildiğin yumuşatıcı kokuyordu yumoş mavi şişeden.Kokulu şeyler (oda spreyi, yüzey temizleyici vb) çok çok zararlı yazıyordu kızlar. Beş on dakika lik spreyler oluyor. Atiyordur koridora bı tane.bes dakikaya fisliyodur
Tamam canımNegom yoldayım yarın da çalışıcam yarın ve pazar yaptığım işleri yazarım
13 Aralık Ödevi
Takı, toka koyduğumuz yeri düzenlemek
Bir koltuk silmek (bunu isteyen yapsın zorunlu değil)
@malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Evet canım elhamdülillahEve geldiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?