Bilmez miyim hiçHocam ben de yaparım biliyorsun ama bugün full dersim var yani yoksa şaapardım biliyorsun
Evet keşke savaşlar olmasa! O videoyu bende izlemiştim yalnız orda kız okula gitmiyor güvenli bölgeye gidiyor annesi ileBir babayla kızının vedalaşmasını izledim kızlar.Kahvaltı boğazımda kaldı.Çocuğunu okula gönderiyo ama ne olacağı belli değil tabi.Belki son görüş kızda farkında 7 yaşlarında o da ağlıyordu.Dünya neden sessiz savaşlara bu kahrediyor.Müslümanlar Bosna da Azerbaycan da Irakta öldürülürken de aynıydı dünya hala aynı.Allah bizleri ve çocuklarımızı korusun inş.
Hoş geldinSelam kızlar ne yaparsınız?Nego canım yine ben geldim:) adımı listeye yazmasan da olur ,arada özlüyorum sizleri ihtiyaç duyuyorum sanki,bugün liste yapayım da inşallah uyabilir ve sizinle paylaşabilirim,şu Instagram+internet bağımlılığından kurtulabilirsem daha düzenli gelirim inşallah
Hmm habertürkte spiker öyle söyledi de.Rabbim çocukları korusun.Evet keşke savaşlar olmasa! O videoyu bende izlemiştim yalnız orda kız okula gitmiyor güvenli bölgeye gidiyor annesi ile
İnşallah başarırsınSelam kızlar ne yaparsınız?Nego canım yine ben geldim:) adımı listeye yazmasan da olur ,arada özlüyorum sizleri ihtiyaç duyuyorum sanki,bugün liste yapayım da inşallah uyabilir ve sizinle paylaşabilirim,şu Instagram+internet bağımlılığından kurtulabilirsem daha düzenli gelirim inşallah
Aslında senin çok iş yapasın oluyor ama şartlar müsaade etmiyor bi türlüGünaydın başganım. Akşam anneme gideceğim. Sabah da kayınvalidemlerin köyüne gideceğiz. Yoksa kesin yapardım
Zaten yapıyorum sabahtan beri
Gel gızKahvaltıya börek yaptım (hazır yufkadan tabi ama olsun)
Kahvaltı sofrasını kaldırdım o kadar. Bugün başka bişey yapmadım ama yapmam da lazım
Yok mu elimden tutup kaldıracak bi babayiğit
Aslansın senGel gız
Ne iyi yapmışsınEv öylece duruyor telefonla konustum
Kızla ciktik disari gezdik biraz kuşlara kahvalti götürdüksimdi hizlica baslayayim insallah
nasıl da anlıyor beni limonsuzumAslında senin çok iş yapasın oluyor ama şartlar müsaade etmiyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?