Neden pişmanlık, benim salon öyle bende çocuklar üstünde tepinip beni dellendiriyorlarda sen niye delleniyorsun acepNegocumm koltuklarda girintili yer yok da, bu yaslanma yerleri yastık olan koltuklar ağır pişmanlıkBiliyordum da böyle olduğunu ama kayınpeder alıp beleşe gelince bişi diyemedim
Koca varken daha hırslı yapıyorum ben oysaki. Al halı bu beş yıl önce bana söylediği söz için bastır süpürgeyi bastır. All temizlik sopası bu da üç yıl önce beni delirttiği içinKocam eve geldi temizlik iştahım kaçtı
Neyi ferhetmiyorsun bacımsu benim çocukların fetholuyor çok güzelFethetmirim talaşım
Fetholunmuyor dimedimki banane fethetmeycem dedimNeyi ferhetmiyorsun bacımsu benim çocukların fetholuyor çok güzel
Yorgunum anlamıyom benFetholunmuyor dimedimki banane fethetmeycem dedim
Eniste kıymetini biliyor ise iyi vallaKimin hazırladığının ne önemi var, sonuçta güzel bir sofranın gönülleri fethettiğini öğrenmişler
Oyhh canim cektiŞimdiii yaptıklarımı yazayım
Sabah kahvaltı ev yatak toplama
Bizim nevresimi çıkardım ,yastık şiltelerini söktüm attım 90 dereceye
Yeni nevresim sermedim ,yatağa karbonat döktüm beklettim
Çamaşır yıkandı astım
Akşam yemeğini pişirdim
Banyo ,tuvalet çöplerini değiştirdim, tuvaleti yıkadım
Kirli sepetini yıkadım
Mutfak her daim toplu tutuldu tabii ki
Kırlent yüzlerini çıkardım makineye attım
Evi süpürdüm
Yastıkları doldurdum diktim
Çocuğumu okuldan aldım
Yatağa döktüğüm karbonatı süpürdüm nevresimi taktım örtüsünü örttüm
Çamaşır katlıycam
Yeni çamaşır asıcam
Ödev yaptırıcam
Yemek konusunda bilir eline sağlık yine döktürmüşsün derEniste kıymetini biliyor ise iyi valla
Ne duruyorsuuuuunnn sende yapsanaaa sende yapsanaaaaOyhh canim cekti
Onuda süpürseydinKoltuk aralarini supurdum iyice. Kocayi oturdugu yerden sürekli kaldirmak daha eglenceli yapti isimi
Yariin sabahtan çok pis girmem lazim. Cocuklarin ögretmenleri ev ziyaretine geleceklermis.Ne duruyorsuuuuunnn sende yapsanaaa sende yapsanaaaa
Ha ha iyi valla.Yemek konusunda bilir eline sağlık yine döktürmüşsün der
Ev ziyareti kaldı mı yav korona varYariin sabahtan çok pis girmem lazim. Cocuklarin ögretmenleri ev ziyaretine geleceklermis.
Ohoo kac kisiye gitmisler bide. Benim oğlan annem hasta demis en son size giderim demis o kadar herkesi dolasip bana gelecekEv ziyareti kaldı mı yav korona var
Ben jilet gibi görüntü seviyorum Nego bunlar böyle hamur gibi oldukça deliriyorumNeden pişmanlık, benim salon öyle bende çocuklar üstünde tepinip beni dellendiriyorlarda sen niye delleniyorsun acep
Oturma odasına da öyle almayı düşünmem de ayrı komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?