Taze fasulye yaptım buzluktan. Dünden pilav var, havuç tarator birdeYemek ne yaptınız? Ne yapacaksiniz?
Aslında yaslanma yerlerini sünger yaptırabilirsin imkan varsa,o kalıp gibi dururBen jilet gibi görüntü seviyorum Nego bunlar böyle hamur gibi oldukça deliriyorumVe süpürürken zor oluyor sürekli kaldır kondur höööfff
Daha 1 yıl oldu alınalı biraz daha dursun yaptırırım canım böyle bana cinnet geliyorAslında yaslanma yerlerini sünger yaptırabilirsin imkan varsa,o kalıp gibi durur
Zevklerin farklı olması zorDaha 1 yıl oldu alınalı biraz daha dursun yaptırırım canım böyle bana cinnet geliyor
Eşimde değiştiririz o zaman diyor ama böyle içine gömülmeli buruş buruş koltukları seviyorDirekt boşanma sebebi
Havaya ucacak gibi
İyi akşamlar canımİyi akşamlar
İçine silikon alıp doldur Taş gibi olur. Kv min aldıgı koltukların sırtı yumaşak ahız burun kayık duruyor. Ama benim koltuk yastıkları diri diri. Tıpkı ben diyorum koltukları görünceBen jilet gibi görüntü seviyorum Nego bunlar böyle hamur gibi oldukça deliriyorumVe süpürürken zor oluyor sürekli kaldır kondur höööfff
Halı fırçalamak iyi gelmiyor banaAma benim koltuk yastıkları diri diri. Tıpkı ben diyorum koltukları görünce
Halıyı da fırçaladım.Yatakları topladım
Evi havalandırdım topladım
Çocuk odasını topladım
Çocuk odası ve banyo hariç her yeri temizledim toz aldım
Yapacaklarım
Çocuk odasını süpürmek sonra halısını fırçalamak
Banyo vcyi temizlemek
Halı fırçalamak iyi gelmiyor banaÖfff
Degil miyim diri
Taş taşDegil miyim diri
Allah nazarlardan saklasın biziSelam canlarım eve geldim yemek yaptım bu kadar. Yine çok hamaratım kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?