Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben jilet gibi görüntü seviyorum Nego bunlar böyle hamur gibi oldukça deliriyorum Ve süpürürken zor oluyor sürekli kaldır kondur höööfff
Aslında yaslanma yerlerini sünger yaptırabilirsin imkan varsa,o kalıp gibi durur

Aslında yaslanma yerlerini sünger yaptırabilirsin imkan varsa,o kalıp gibi durur
Daha 1 yıl oldu alınalı biraz daha dursun yaptırırım canım böyle bana cinnet geliyor
Eşimde değiştiririz o zaman diyor ama böyle içine gömülmeli buruş buruş koltukları seviyor Direkt boşanma sebebi

Zevklerin farklı olması zor bende sürekli düzeltiyorum yaslanma yerlerini, arkamı dönüyorum üstüne yatmışlar

Ben jilet gibi görüntü seviyorum Nego bunlar böyle hamur gibi oldukça deliriyorum Ve süpürürken zor oluyor sürekli kaldır kondur höööfff
İçine silikon alıp doldur Taş gibi olur. Kv min aldıgı koltukların sırtı yumaşak ahız burun kayık duruyor. Ama benim koltuk yastıkları diri diri. Tıpkı ben diyorum koltukları görünce

Halıyı da fırçaladım.
Vc banyo da temizledim

İyi akşamlar kızlar, bugün uzun zamandır beklediğim dr.görüşmemizi yaptık.Dr.dinledi ve benim için senin kalsiyum alman çok önemli dedi.Anne sütü alıyor deyince süper dedi.Kalsiyum yazdı özel alacağım.Tavuk eti dana eti yumurta hepsi serbest.Kesmene gerek yok dedi.Süt ve ürünlerini tüketmeyeceğim.Yalnız bizim kızdan kan aldılar aman Allah ım çok zordu.Ne kadar volta attığımı sesi bana gelmesin diye uzaklaştığımı anlatamam.Çok ağladı yavrum eşim tuttu kolu mosmor sıka sıka mahvoldu.O ağladı ben ağladım.

Merhaba, iyi akşamlar. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
İlaçları koyduğum kutuyu düzenledim,
Yemek yaptım,
Yemekten sonra mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elde yıkadım,
Tezgahı ve tezgah arkasını sildim. Davlumbazı ve ocağı silip parçalarını elimde yıkadım,
Mutfak bezlerini ve bulaşık süngerini çamaşır suyuna koydum,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Çamaşır makinasını, bulunduğu dolabın ve aynanın önünün tozunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…