- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Ya cok tatlisinEfenim iyi geceler
Seni görünce niye hep gülüyorum yaYa cok tatlisin
BilmukabeleSeni görünce niye hep gülüyorum yadiriyede güldüm
Birden kalkıp bütün işi bitiriyo sinir ediyo beni dipdiriBilmukabelehe diri diri maşallah
Bi hali fircalayisi var böyle halı ayaga kalkiyoBirden kalkıp bütün işi bitiriyo sinir ediyo beni dipdiri
Örtü vardı onda daha nereyi fırçalıyo acabaBi hali fircalayisi var böyle halı ayaga kalkiyo
Ortü toplaniyodu ya kulaklarini kesmisti en sonÖrtü vardı onda daha nereyi fırçalıyo acaba
Ortü toplaniyodu ya kulaklarini kesmisti en son
İyi akşamlar kızlar, bugün uzun zamandır beklediğim dr.görüşmemizi yaptık.Dr.dinledi ve benim için senin kalsiyum alman çok önemli dedi.Anne sütü alıyor deyince süper dedi.Kalsiyum yazdı özel alacağım.Tavuk eti dana eti yumurta hepsi serbest.Kesmene gerek yok dedi.Süt ve ürünlerini tüketmeyeceğim.Yalnız bizim kızdan kan aldılar aman Allah ım çok zordu.Ne kadar volta attığımı sesi bana gelmesin diye uzaklaştığımı anlatamam.Çok ağladı yavrum eşim tuttu kolu mosmor sıka sıka mahvoldu.O ağladı ben ağladım.
Kan tahlilini mi soruyorsun canım? Bugün ilk defa verdik Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş.Test vermeden görüştünüz dimi?
İge değeri çıkıcak süt değeri falan hayırlı sonuç olsun inş. Kalsiyumu bende demiştim çok önemli o kullan mutlakaKan tahlilini mi soruyorsun canım? Bugün ilk defa verdik Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş.
Çok gözuksun diyede serpistirmis
Çok gözuksun diyede serpistirmis
Kac kalori bakamOnuda yemiycektim de esti işte tatlı bişey olsa diye bununla avundum
30 heralde belki 30 da değilAy yada bakmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?