Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşamdan beri limonsuz zor nefes alıyorum içim sıkışıyo bi de entübe konusunu okudum

Sen nasıl oldun iyi misiniz? Alıyomusun takviye falan?
Allah şifa versin.⚘Düşünme, okuma kuzum bugün bol bol açık havada yürü.Hepimiz ara ara böyle kötüleşiyoruz seni çok iyi anlıyorum.Ben hamileyken çok kötüydüm psikolojik olarak bi daha gebelik düşünmem sanırım.

Günaydın hayırlı kandiller herkese dün resmen uyuyamadım gibi bişi belki yarın sağlık ocağına gitcem hala olmazsam hemen çıkmıyor ama içim içimi yiyor dua ediyorum hamileysem bebeğimi koru rabbim diye
Hala da aynı 3 marta kadar beklicem dedim ama böylesi beter oldu ama o zamaa vardı ancak randevu şu mübarek günde benide unutmayın canlar içten hep dua halindeyim çok zormuş böyle de beklemek su an gelen giden yok ama işte yarın da gelmezse sabahtan sağlık ocağına geçmeyi planlıyorm
Evi esim süpürdü koltuklari yerleri örtüleri serdi bende mutfağı topladim yemekleri yapıyorum birazdan pilav yapicam
Ama dün grceden beri içim içimi yiyor
Rabbim hayırlara çıkarsın

Akşamdan beri limonsuz zor nefes alıyorum içim sıkışıyo bi de entübe konusunu okudum

Sen nasıl oldun iyi misiniz? Alıyomusun takviye falan?
Ah bonusum kıyamam ya e bi doktora gitseydin keşke konu iyice psikolojini bozmuştur.
Çok şükür iyim canım. Boğazım ağrıyor sadece.

Allah hayırlı sonuç nasip etsin

Canım üzme kendini çok kafana takmamaya çalış. Allahım hayırlı sonuç nasip etsin inşAllah.

Canım üzme kendini çok kafana takmamaya çalış. Allahım hayırlı sonuç nasip etsin inşAllah.
İnşallah hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim inşallah ama elimde değil panik atak oldum resmen bakalım 3 marta kadar beklicem ilac dün gece biti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…