- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah şifa versin.Akşamdan beri limonsuz zor nefes alıyorum içim sıkışıyo bi de entübe konusunu okudum
Sen nasıl oldun iyi misiniz? Alıyomusun takviye falan?
Evet doğumdan iki hafta önceAllah bağışlasın canımciğer geliştirici filan vurmuşlar mıydı?
Maşallah25 aylık demiştin kocaman olmuş
Sağol canim
Ödev muhteşem27 şubat ödevi
Kandil için özel bir yiyecek yapalım.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Sağol negomÇok geçmiş olsun hanımlar
Hayırlı kandiller kızlar27 şubat ödevi
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Pasta27 şubat ödevi
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Ah bonusum kıyamam yaAkşamdan beri limonsuz zor nefes alıyorum içim sıkışıyo bi de entübe konusunu okudum
Sen nasıl oldun iyi misiniz? Alıyomusun takviye falan?
Allah hayırlı sonuç nasip etsinGünaydın hayırlı kandiller herkese dün resmen uyuyamadım gibi bişi belki yarın sağlık ocağına gitcem hala olmazsam hemen çıkmıyor ama içim içimi yiyor dua ediyorum hamileysem bebeğimi koru rabbim diye
Hala da aynı 3 marta kadar beklicem dedim ama böylesi beter oldu ama o zamaa vardı ancak randevu şu mübarek günde benide unutmayın canlar içten hep dua halindeyim çok zormuş böyle de beklemek su an gelen giden yok ama işte yarın da gelmezse sabahtan sağlık ocağına geçmeyi planlıyorm
Evi esim süpürdü koltuklari yerleri örtüleri serdi bende mutfağı topladim yemekleri yapıyorum birazdan pilav yapicam
Ama dün grceden beri içim içimi yiyor
Rabbim hayırlara çıkarsın
Ah bonusum kıyamam yae bi doktora gitseydin keşke konu iyice psikolojini bozmuştur.
Çok şükür iyim canım. Boğazım ağrıyor sadece.
Amin canım cok sağolAllah hayırlı sonuç nasip etsin
Sağol canım. Çok öksürdüğü için yanları ağrıyormuş.
Sağol tatlım amin inşAllahLimonsuzzcay canım geçmiş olsun, sıkıntısız geçer inşallah
İlaçlarını kullandıkca azalacak demek ki. Bi de kötü konuları okuma tatlımGeçen hafta gittim canım bir anda sonuç alıncak bişey değil sanırım
Canım üzme kendini çok kafana takmamaya çalış. Allahım hayırlı sonuç nasip etsin inşAllah.Günaydın hayırlı kandiller herkese dün resmen uyuyamadım gibi bişi belki yarın sağlık ocağına gitcem hala olmazsam hemen çıkmıyor ama içim içimi yiyor dua ediyorum hamileysem bebeğimi koru rabbim diye
Hala da aynı 3 marta kadar beklicem dedim ama böylesi beter oldu ama o zamaa vardı ancak randevu şu mübarek günde benide unutmayın canlar içten hep dua halindeyim çok zormuş böyle de beklemek su an gelen giden yok ama işte yarın da gelmezse sabahtan sağlık ocağına geçmeyi planlıyorm
Evi esim süpürdü koltuklari yerleri örtüleri serdi bende mutfağı topladim yemekleri yapıyorum birazdan pilav yapicam
Ama dün grceden beri içim içimi yiyor
Rabbim hayırlara çıkarsın
İnşallah hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim inşallah ama elimde değil panik atak oldum resmen bakalım 3 marta kadar beklicem ilac dün gece biti zatenCanım üzme kendini çok kafana takmamaya çalış. Allahım hayırlı sonuç nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?