Okul çıkış saatine yürüyüş yakın yürüyüş yapıp çocukları alıp eve gelsen daha hoş olur nego eve gir çık yapınca çıkamam ben bir dahaBittim yav
Daha okula gidicem duş alıp uzanmak vardı
Çok teşekkür ederim. Gece boyu ateş 39-40 arasında seyretti. Ara ara 41 de gördüm. İlaç daha etkisini göstermedi sanırım. Kayınvalidem yardım teklif etti. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. En azından yemek olur, biraz çocuğu oyalar.mimesis gecmis olsun nasilsin simdi?
Öyle yapıyorum kız zaten yürüyüş için ayrıca çıksam ölürümOkul çıkış saatine yürüyüş yakın yürüyüş yapıp çocukları alıp eve gelsen daha hoş olur nego eve gir çık yapınca çıkamam ben bir daha
Kızı uyutayım bende bi yarım saat hızlı tempo yürüyüş yaparım kızla çıkınca
Antibiyotik üç günden sonra etki etmeye başlıyor canım. Zor olur onun ağrısı Allah şifa versin tez vakitte.Çok teşekkür ederim. Gece boyu ateş 39-40 arasında seyretti. Ara ara 41 de gördüm. İlaç daha etkisini göstermedi sanırım. Kayınvalidem yardım teklif etti. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. En azından yemek olur, biraz çocuğu oyalar.
Yaa bak varmış bi dayanağını hacamatçı abla var ya bizim o öyle çok şey biliyoki ondan duyduk bizdeBiz halı yıkayınca annem tuzlu su sürdürüp bekletirdi vücudumuza ağrımız olmasın diye
ama bu çok cüzellllllllll
Amin inşAllah sağol tatlımGeçmiş olsun limonsuz inşallah çok artmaz hafif atlatırsın
Limon olur da sirkeGeçmiş olsun canım limon varya limonlu su veya limon ye sirkeli su iç arada rahatsız etmiyorsa
Amin inşAllah sağol canım benimCanım benim kolay atlat insallah
Eşim ne güzel odasında karantinada. Çocuklar ve mutfak bana kaldıDikkat et kendine çok yorma hafif atlatırsın inşallah
Biliyorum teom ama dinlenemiyorum kigeçmiş olsun canım. Kendini yormamaya çalış, en iyi dinlenmekle geçiyor.
Amin inşAllah canım sağolAllah tez şifa versin canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok teşekkür ederim. Gece boyu ateş 39-40 arasında seyretti. Ara ara 41 de gördüm. İlaç daha etkisini göstermedi sanırım. Kayınvalidem yardım teklif etti. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. En azından yemek olur, biraz çocuğu oyalar.
benim sıkletim ancak bu kadarÖyle yavaş süpürürsen gizel tabi
Var bonusum ya.
Amin inşAllah bonusum. Ihlamur kekik falan içiyoruz.Sende al ağrı kesici bol bol bitki çayı vitamin biliyosun artık kuzum inş bir iki güne geçer
Çok teşekkür ederim. Gece boyu ateş 39-40 arasında seyretti. Ara ara 41 de gördüm. İlaç daha etkisini göstermedi sanırım. Kayınvalidem yardım teklif etti. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. En azından yemek olur, biraz çocuğu oyalar.
Kekleme beni teyoo geceleri cam silen teyobenim sıkletim ancak bu kadar
Aylona vardı ya riçi riçin robotuNe kadar kibar süpürüyor, ben haldır huldur
ilk ve sonduKekleme beni teyoo geceleri cam silen teyo
İlk defa duydumBiz halı yıkayınca annem tuzlu su sürdürüp bekletirdi vücudumuza ağrımız olmasın diye
Bazıları alternatif tıppa çamur atsada tabii ki var eskilerin de tecrübesi varYaa bak varmış bi dayanağını hacamatçı abla var ya bizim o öyle çok şey biliyoki ondan duyduk bizde
Kaya tuzu daha iyi bu işlerdeİlk defa duydumbende denerim bı dhaakine normal yemek tuzu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?