- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çamaşır ödevini aldım.1 mart ödevi
Dolap üstü silmek.
Çamaşır katlamak.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
ama bu çok cüzellllllllll20 dakika veriyorum kendime
Ben de 10 dk ya okula gidicem dönüşte işler devam.☺20 dakika veriyorum kendime
Zeytünyagı varsa ovacak birini bul ovdurup havlu kapa çok iyi geliyor bak o.Yok kuzum benim o kadar değil bir kısmı sadece senin gitmen lazım asıl. Bu kadar sık oluyorsa orda bi zayıflık vardır.
Bu ara boynun zorlandı
Tuz da iyi geliyomuş ağrıyan yere bir beze tuz koyup bekletmek ovalamakZeytünyagı varsa ovacak birini bul ovdurup havlu kapa çok iyi geliyor bak o.
Gidicem de randevu yok.
Merhaba kızlar
Nego Korona sanırım bana da bulaştı. Pek iyi değilim. Ama mecburen ayakta geçiriyorum. Sadece mutfak işlerini yapıyorum.
Var bonusum ya.Ağrın mı var limonsuz
Geçmiş olsun limonsuz inşallah çok artmaz hafif atlatırsınVar bonusum ya.
Geçmiş olsun canım limon varya limonlu su veya limon ye sirkeli su iç arada rahatsız etmiyorsaMerhaba kızlar
Nego Korona sanırım bana da bulaştı. Pek iyi değilim. Ama mecburen ayakta geçiriyorum. Sadece mutfak işlerini yapıyorum.
Canım benim kolay atlat insallahMerhaba kızlar
İlk kez duydum denemek lazımTuz da iyi geliyomuş ağrıyan yere bir beze tuz koyup bekletmek ovalamak
Dikkat et kendine çok yorma hafif atlatırsın inşallahMerhaba kızlar
geçmiş olsun canım. Kendini yormamaya çalış, en iyi dinlenmekle geçiyor.Merhaba kızlar
Rutin testler canım. İçini rahat tut. Kan ve hormon değerlerin çıkmış olacak. Başka bir zamanda prolaktin testi de iste. Bazen yüksek olması da gebeliğe engel olabiliyor.Kızlar istenilen tahlillere baktım bunlarmis bakalm ne cikcakstres heyecan hepsi bı arada kimseye söylemedim 16gun 3mart kesin olunca solucem burda da pozitif çıkarsa solemeden dururmuyum bilmiyorum
Ne kadar kibar süpürüyor, ben haldır huldurama bu çok cüzellllllllll
Tek önemli tuttutgum beta hcg cnmn bakalmm ciksinda 3 ünde kadın doğuma gididcem zatenRutin testler canım. İçini rahat tut. Kan ve hormon değerlerin çıkmış olacak. Başka bir zamanda prolaktin testi de iste. Bazen yüksek olması da gebeliğe engel olabiliyor.
Biz halı yıkayınca annem tuzlu su sürdürüp bekletirdi vücudumuza ağrımız olmasın diyeTuz da iyi geliyomuş ağrıyan yere bir beze tuz koyup bekletmek ovalamak
Allah tez şifa versin canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?