Gönderdim baksanaTıslayarak sessiz sessiz güldüm
Çok teşekkür ederim. Uyuduğum odanın peteğini kapattım, uyurken de üstümü örtmüyorum ama çok zor oluyor.Tekrar geçmiş olsun ya ince şeyler giyin üzerinize. Bebekte var evde sıcaktır.
Gel konuşalım. Nasılsınız?Ben niye kimseyle sizli konuşamıyorum ya
Suda eriyen antibiyotik verdi doktor bonus. 10 gün kullanacağım. Çocukla gelip gidemem diye mi düşündü bilmiyorum ki. Hastane de eve uzak. 6 saatte bir de ateş düşürücü ilaç içiyorum işte. Serumdan sonra bayağı kendime geldim. Memedeki şişlik geçmedi ama daha.Kuzum ilaç mı içiyosun? İğne yapsalardı ya antibiyotiği? Çok ağır bademcik olunca falan öyle veriyolar ya
Selam canlarım nasılsınız? Bugün arkadaşıma yemeğe davetliydik ( en sevdiğim) okuldan gelir gelmez oraya gittik, şiştim
Eve geldim dandini gözümü kapatıp koltuğa uzandım ölü taklidi yapıyorum
Sabah dağıtıp çıkarsan öyle olur, camış gibi uyuyup son dakka onu bunu fırlatıp çıktımEvde değilsen ev niye dandini ya
Kıyamam ya
Peki o ben miyimKıyamam yahani kibar feyzoda gülonun kardeşi vardı ya her fırsatta baba beni evereceksin dimi diyen onun çabası geldi aklıma
Sabah dağıtıp çıkarsan öyle olur, camış gibi uyuyup son dakka onu bunu fırlatıp çıktımayıptır söylemesi (nego hocamın tansiyonu düşmesin) kahvaltı sofrası bile duruyordu
Şurayi demicektin iste sonra bayilazaaaam diye atiyo kendinikahvaltı sofrası bile duruyordu
Şurayi demicektin iste sonra bayilazaaaam diye atiyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?