Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uykunun derdine düştüm bugün çok çay içmedim. Bizim karantinalı (herüfüm olur) termosun başına geçti. Çocuklarla ben uyuyoruz D u t for you beybi süprizin etkisindesindir yormayayım seni
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ben kaçırmışım.Şuan nasıl enişte? Sen çocuklar iyisiniz sanırım.

kendimi uzun uzun anlatmak ve susmak arasında gidip geliyorum çoğu zaman. hiçbir zaman hissettiklerimi tam anlamıyla anlatamayacağımı, anlatsam da anlaşılmayacağımı bildiğimden susmayı tercih ediyorum. yazıp yazıp siliyorum hep, cümlelerimi toparlayamıyorum. bir şeyler yolunda değil ama inatla her şey yolundaymış gibi davranıyorum. bazen düşüncelerim arasında kayboluyorum ve bazen de düşünmekten kaçıyorum. böyle nereye kadar devam edecek diye sormuyorum artık kendime. çünkü cevabını biliyorum. sadece bir köşeye çekiliyorum sessizce. yolunda gitmeyen ne varsa bir an önce son bulsun istiyorum.

Az önce okudum bir yerde ulan dedim ne derin hisleri ne duyguları olan insanlar var be jes. Öyle derin öyle acı geliyor ki elimi uzatıp böyle kalplerin en en içine dokunup iyileştirebilsem keşke

Allah kimseyi çaresizmiş hissinin kucağına bırakmasın.
Amiiin.
Ara sıra böyle hissetmezsek o durumdan çıkmak için dua edemeyiz ya da birinden yardım istemeyiz.
İnsan hiç bir şeyi sonuna kadar tek başına yapamaz.
Kimin dört dörtlük yolundaki hayatı?
Yazıp silme yaz gönder o an sorunu çözmez ama seni ferahlatır anlatmak.
Hepimiz yazıyoruz aklımızı dağıtıyoruz burda.
O yolunda gitmeyen şeylerin bazılarını düzeltme şansımız oluyor yaşadıkça.
Hepsi yoluna girer inşallah.

Daha kötü olanları düşün denir ya hep şu an bunu yaşıyoruz.
Yanlış anlama asla senin sıkıntını hafif gördüğümden değil. Ruhen olan şeyler çok ağır oluyor bazen.
Benim demek istediğim çok zor zamanlar gelebilir düzeltemiyeceğimiz şeyler olabilir.
Müslüman olarak zayıf değil çok sağlam güçlü olmamız gereken zamanlardayız artık.
Bende kendi sıkıntılarımı çok yoğun hissedince bunu düşünüyorum jes bu ara daha çok düşünüyorum.
Allahım afet verip evlerimizi başımıza yıkmasın, savaş verip zalim elinde bırakmasın, hastalık verip yatırmasın da her şeyi hallederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…