Keleş yer bulmanın derdinden sana yolları düşmüş
Bir dahaki etkinlikte görüşrüz deyip uğurlasaydınneyse bu epey gider
İdeal eltibende diyetteyim kilo almışmıyım dedi. Alt taraf büyümüş valla ablası dedim
Negonun oklavalar işe yaramışYoook vallah her yer ganne gırııı kimiydidolapta da tatlı vardı
Çok geçmiş olsun canımUykunun derdine düştüm bugün çok çay içmedim. Bizim karantinalı (herüfüm olur) termosun başına geçti. Çocuklarla ben uyuyoruzD u t for you beybi süprizin etkisindesindir yormayayım seni
Ganne gırıı ne demek olaki bi ben anlamadım sanırımYoook vallah her yer ganne gırııı kimiydidolapta da tatlı vardı
Kaçırdım söhpetiDıttt dı dı dıtttttt
Tikkkat tikkkattt çayını kahvesini alan gelsin haydi sohbete
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Seni de kaçırdık be bonbonum baksana 2 saat oldu anca uyutup geldimÖhö ben daha yeni geldim
Seni de kaçırdım efomm beGel beraber içek bende içmedim daha
Az önce okudum bir yerde ulan dedim ne derin hisleri ne duyguları olan insanlar var be jes. Öyle derin öyle acı geliyor ki elimi uzatıp böyle kalplerin en en içine dokunup iyileştirebilsem keşkekendimi uzun uzun anlatmak ve susmak arasında gidip geliyorum çoğu zaman. hiçbir zaman hissettiklerimi tam anlamıyla anlatamayacağımı, anlatsam da anlaşılmayacağımı bildiğimden susmayı tercih ediyorum. yazıp yazıp siliyorum hep, cümlelerimi toparlayamıyorum. bir şeyler yolunda değil ama inatla her şey yolundaymış gibi davranıyorum. bazen düşüncelerim arasında kayboluyorum ve bazen de düşünmekten kaçıyorum. böyle nereye kadar devam edecek diye sormuyorum artık kendime. çünkü cevabını biliyorum. sadece bir köşeye çekiliyorum sessizce. yolunda gitmeyen ne varsa bir an önce son bulsun istiyorum.
Allah razı olsun canım eşim pozitif kızım da iki gündür ateşli minikle bende bir şey yok da biz de sıramızı bekliyoruzÇok geçmiş olsun canımAllah şifa versin ben kaçırmışım.Şuan nasıl enişte? Sen çocuklar iyisiniz sanırım.
Amiiin.Allah kimseyi çaresizmiş hissinin kucağına bırakmasın.
Canım çekti
Değil mi yaCanım çekti
Gördüğünüz gibi iştahım yerinde tosun gibiyim bugün de korena olmadım anneDeğil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?