Ne zaman kalkarsın ?Benimde gızların odası duruyor oğlanınkide duruyor
Heyecanlandırmak istedim.Çok şükür negatif Rabbim isteyenlere versin.Sonuç?
AmiiinHeyecanlandırmak istedim.Çok şükür negatif Rabbim isteyenlere versin.
Ne zaman kalkarsın ?
Maşallah canımBenimde gızların odası duruyor oğlanınkide duruyor
Tamam kuzum sübanekede iş başlamadan okunursa iyi geliyormuşÖyle bi ağırlık var ki üstümde bi 7 fatiha okuyum kalkim inş
O büyük 18 olacak bu yazMaşallah canımsadece 2 var sanıyordum.Oğlanda varmış kaç yaşında?
Tamam kuzum sübanekede iş başlamadan okunursa iyi geliyormuş
Bir şey soracağım ?kuran açıkken iş yapmamız sakıncalımı yani hep düşünmüşüm günah olur mu diyeBana bunlarla gelbakara suresi açtım başlıyorum inşallah 3 te bi kahve molası verelim
Bir şey soracağım ?kuran açıkken iş yapmamız sakıncalımı yani hep düşünmüşüm günah olur mu diye
O ben olamam yiğidimTam temizlik aşkı geldi kimseyi bulamadım birlikte temizlik aşkı yaşayayım dedim
Bende okuyayım sadece kahvaltı yaptıkÖyle bi ağırlık var ki üstümde bi 7 fatiha okuyum kalkim inş
Salondan mı başlıyalım oturma odasından mı güzelimO ben olamam yiğidim
Mantıksal çıkarımları açısından dedimyok kız bisey yapmazparkta buna vururlardi saf saf bakar anne bu kardeş bana niye vurdu derdi
Gel uyuyalım boş ver bebeyi yatırdım ben de yatarSalondan mı başlıyalım oturma odasından mı güzelimtek aşk yaşarım artık aşkım karşılık bulamadı
Jes ne derdin varsa yaz silme. Hiçbir şey olmasa bile bir nebze olsun rahatlarsın. İçine atma lütfen. Biriktirdiklerin seni hasta eder Allah korusun. Rabbim ne derdin sıkıntın varsa tez zamanda feraha çıkarsın inşallahkendimi uzun uzun anlatmak ve susmak arasında gidip geliyorum çoğu zaman. hiçbir zaman hissettiklerimi tam anlamıyla anlatamayacağımı, anlatsam da anlaşılmayacağımı bildiğimden susmayı tercih ediyorum. yazıp yazıp siliyorum hep, cümlelerimi toparlayamıyorum. bir şeyler yolunda değil ama inatla her şey yolundaymış gibi davranıyorum. bazen düşüncelerim arasında kayboluyorum ve bazen de düşünmekten kaçıyorum. böyle nereye kadar devam edecek diye sormuyorum artık kendime. çünkü cevabını biliyorum. sadece bir köşeye çekiliyorum sessizce. yolunda gitmeyen ne varsa bir an önce son bulsun istiyorum.
Temizlik aşkıma mani olma nayır nlomazGel uyuyalım boş ver bebeyi yatırdım ben de yatargece uyutmadılar biri yatıp biri kalktı sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?