Ateş biraz zor oluyor korkutuyor insanı.Atlatırsınız en kolay şekilde inşAllah razı olsun canım eşim pozitif kızım da iki gündür ateşli minikle bende bir şey yok da biz de sıramızı bekliyoruz
Neyin var canım yaz istersen hepimizde oluyor inan.Dün kendimi iyi hissetmiyordum.Hep birşeyler ters gidiyor bizdede.Rabbim beterinden korusun hayat büyüdükçe cidden zor geliyor.Allah kimseyi çaresizmiş hissinin kucağına bırakmasın.
Amin canım inşallahAteş biraz zor oluyor korkutuyor insanı.Atlatırsınız en kolay şekilde inşBen geçirdiğimde eşim hiç hastalanmamıştı.Sizlerede bulaşmadan atlatırsınız inş.
Ses verin hele
Ne oldu gardaş ?Ula nerdesiniz
Tam temizlik aşkı geldi kimseyi bulamadım birlikte temizlik aşkı yaşayayım dedimNe oldu gardaş ?
Çay içerken mahkumu izliyodumUla nerdesiniz
Sonuç?S.a kızlar adetim gecikince daha doğrusu adet olmayınca bu sabah gebelik testi yaptım
Mahkum dizi miÇay içerken mahkumu izliyodum
He dizi. 2-3 tane bakıyorum işte onlarada anca vakit oluyoMahkum dizi mi
Ben diziye eskisi gibi konsantre olamıyorum dikkat tağınıklığımı var anlamadımHe dizi. 2-3 tane bakıyorum işte onlarada anca vakit oluyo
Ben kızların odasını tozunu aldım sildim topladımEfser Eee nörücük?
Benimde gızların odası duruyor oğlanınkide duruyorBen kızların odasını tozunu aldım sildim topladımçay molası oğlumun odasına geceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?