- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Telefonu bazen bilerek bende bırakıyorum.Benim bugünün ödevi elekçi
gibi gezmek idi
Evden çıkarken telefonu bile unutmuşum öyle bi kaçış
Hepimizin inşallah canım sağolasınEvet bekarlar biraz öyle olurlar.Benim kız kardeşim 1 yıldır falan daha çok bize takılıyor.☺ Allah bağınızı kuvvetlendirsin inş.❤
günaydın başganımSitede olup sayfada aktif olmayanları listeden çıkarıyorum. Her gün siteye girilip sayfaya girilmiyorsa demek ki beğenilmiyoruz
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Geçmiş olsun Lora üşüttün mü kiGünaydinkalkamadim bugün erkenden. boğaz ağrisi baş ağrısı Allah hayra cikarsin
Sagol canimGeçmiş olsun Lora üşüttün mü ki
Yavaş yavaş yudumla hatta o soğumuştur bardaği tazeleTemizlik yapıcam ama önce çayımın bitmesi lazım zebil olmasın günah
Allah şifa versin canımSagol canimkac gündür kücük oğlan hastaydi sonrasinda abisi derken bana gecti demek ki.
Grip ilacı falan varsa al ilerlemedenSagol canimkac gündür kücük oğlan hastaydi sonrasinda abisi derken bana gecti demek ki.
Nego duymasınYavaş yavaş yudumla hatta o soğumuştur bardaği tazele
İyi kurtulmuş bari arada açıyoruz eşimle bizdeKurtuluşuna ağladımzahideye ağladım Veyselle Kenan’ın sarılıp ağlamasına
Yaa geçmiş olsun canımGünaydinkalkamadim bugün erkenden. boğaz ağrisi baş ağrısı Allah hayra cikarsin
Benimde çok işim var evi kocama süpürtecektim işi çıktı kaçtıTemizlik yapıcam ama önce çayımın bitmesi lazım zebil olmasın günah
Bah bah bahhhjYavaş yavaş yudumla hatta o soğumuştur bardaği tazele
Olur mu öyle şey.☺ Ben doğum yapmadan önce katıldım benden önce herkes birbirini tanıyordu.AmaHeh aynen dediğin gibiyim. Belli ortam çok güzel dostluklar oluşmuş ama kendimi garip hissediyorumteşekkür ederim canım
Yok ki cocuklarin ilacindan ictim koca büneye fayda ederse tabi ☻Grip ilacı falan varsa al ilerlemeden
Sagol negomYaa geçmiş olsun canım
Hep işleri çıkar zatenBenimde çok işim var evi kocama süpürtecektim işi çıktı kaçtı
Bir kahve içicem ya önce öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?