Düzenli Evimiz & Hayatımız

JES bu gibi durumlarda daha anlamaz dediğin bebeğin ve ailen etkilenir.Onun için onun sağlıklı pikolojisi için senin pikolojinin iyi olmak zorunda piskoloğum sağlıklı çoçuklar yetiştirmem istiyorsan önce kendine değer ver içindeki tüm çöplüklerden kurtul demişti kurtulurken ders aldım öğrendim şimdi sevgiyle bırakıyorum demek gerekiyor.
Hatta teşekkür et bana öğretiklerin için demek lazım.
Çocuk senin sitresini hisediyor çünkü en yakın temas kuran sensin emziriyorsun gözünün içine sen bakıyorsun o senin kipriğinin düşmesinden bile anlıyor belkide bu kadar huzursuzluğu ondandır

Heh aynen dediğin gibiyim. Belli ortam çok güzel dostluklar oluşmuş ama kendimi garip hissediyorum teşekkür ederim canım
Olur mu öyle şey.☺ Ben doğum yapmadan önce katıldım benden önce herkes birbirini tanıyordu.Ama Nego ve kızlar çok samimi o samimiyetlerine inanarak sohbetlere dahil oldum sende ol fikirlerini bizlerle paylaş hem daha iyi tanımış oluruz.Şimdi ben mesela Nego nun vazgeçilmez öğrencisiyim

Tekrardan günaydınlar,
Bugün çocuklarla yalnızım.
Krepli güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Bi mak. Çamaşır serdim.
Yatakları topladım.
2 sepet katlanmayı bekliyor.
Evi süpürmem ve WC lavabo yıkamam lazım.
Ve yemek yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…