Düzenli Evimiz & Hayatımız

Değişiyor mu filtresi?
Defişiyor da orjinal bulamadım netten buldıklarımda iyi kötü yorum vardı ıslık sesi çıkıyor falan demişler güvenmedim.
Benimki yastıksız hangar gibi oluyor oturulmaz
Ben de öyle demiştim hele bir at o yastıkları ohhh ferah ferah yatılıuor. Zaten koltukta oturmayız biz genelde yatıyoz

Yok yavrum benimki geniş oturulmuyor
Yatarken kaldırıyorum bazen

Ben de o süpürgeden çıkan toz kokusuna sinir oluyordum Rossmanda çok güzel süpürge kapsülü var her çalıştığında misler kokuyor

Yok canım öyle yorulmadım, benim uyku sorunu bu ara stresten iyice aldı başını gitti:) 3 saat uykuyla duruyorum, şu an direniyorum gece uyurum diye ama gece olunca gelmeyecek bu uyku
Melisa ve papatya içsen uykun düzene girene kadar bende işe yaramıştı.Hamileliğimin son 3 ayı uyumadım hiç psikolojim alt üst olmuştu.Uyku en önemli ihtiyaç su gibi yemek gibi bana göre.

Melisa ve papatya içsen uykun düzene girene kadar bende işe yaramıştı.Hamileliğimin son 3 ayı uyumadım hiç psikolojim alt üst olmuştu.Uyku en önemli ihtiyaç su gibi yemek gibi bana göre.
Benimki ciddi bi kronik bozukluk canım
Uyku ilaçlarının bile işe yaramadığı zamanlar var.
Melatonin falan yüksek doz almazsam işe yaramıyor ama o da rutinde doğru değilmiş.

Allah kabul etsin. Bu ramazan benim de hatim niyetim var. Henüz hiç bitiremedim

çamaşır yıkandı serildi
yataklar toplandı ev havalandı
bükülü çamaşırlar yerleşti
kirli sepeti temizlendi banyo dolabı düzenlendi
bulaşık makinası boşaldı
tuvalet banyo temizlendi duşakabin silindi
ev süpürüldü yerler silindi
ocak temizlendi
çiçekler sulandı
toz alındı
Gün biter

Ben de o süpürgeden çıkan toz kokusuna sinir oluyordum Rossmanda çok güzel süpürge kapsülü var her çalıştığında misler kokuyor
Arnica tesla süpürgem tozda dahil hiç koku yapmazdı. Acayip memnundum. Eskidi artık filtre kokuyor belli.
Muhtemelen ıslak kalmış bi şeyden kaynaklanıyor.Yada çıkan yerleri silip havalandır canım.Islak zeminde hiç çektin mi o da olabilir mi acaba?
Yok canım ıslak degil 5 sene oldu filtre eskidi. Islak falan süpürmem dikkat ederim.

Oturma odasının koltuğunu ve halısını sildim yastık kılıfını yıkadım astım

Benimki ciddi bi kronik bozukluk canım
Uyku ilaçlarının bile işe yaramadığı zamanlar var.
Melatonin falan yüksek doz almazsam işe yaramıyor ama o da rutinde doğru değilmiş.
Yaa Rabbim şifa versin güzel huzurlu uykular nasip etsin.Ben uzanarak Kuran ı Kerim okuyordum uykum gelirdi birkaç sayfadan sonra.:)Bi de uyku için ashab ı kehf duası vardı onuda okurdum kendimce birşeyler yapıyordum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…