Değişiyor mu filtresi?Yıkadım canım yine aynı koku. Kokmuş çorap kokuyor süpürgeyi açınca5 sene oldu eskidi herhalde
Benimki yastıksız hangar gibi oluyor oturulmazBoşuna iş o yastıklar valla hemde rahatsızmisafir gelecegi zaman koyuyorum bne
Defişiyor da orjinal bulamadım netten buldıklarımda iyi kötü yorum vardı ıslık sesi çıkıyor falan demişler güvenmedim.Değişiyor mu filtresi?
Ben de öyle demiştim hele bir at o yastıkları ohhh ferah ferah yatılıuor. Zaten koltukta oturmayız biz genelde yatıyozBenimki yastıksız hangar gibi oluyor oturulmaz
Yok yavrum benimki geniş oturulmuyorDefişiyor da orjinal bulamadım netten buldıklarımda iyi kötü yorum vardı ıslık sesi çıkıyor falan demişler güvenmedim.
Ben de öyle demiştim hele bir at o yastıkları ohhh ferah ferah yatılıuor. Zaten koltukta oturmayız biz genelde yatıyoz
Ben de o süpürgeden çıkan toz kokusuna sinir oluyordum Rossmanda çok güzel süpürge kapsülü var her çalıştığında misler kokuyorMutfagı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kapısını camını sildim
Halısını kaldırıp sildim
Tezgahı detaylı sildim
Giriş halılarını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım
Kapı önü paspasını yıkadım
Kapı önünü süpürdüm boşuna aidat veriyoruz ya leş gibi
Çocuk odası
Halılarını süpürdüm kaldırdım
Topladım
Kapısını sildşm
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odası halılarını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Kapıyı sildşm
Oturma odası
Halısını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım
Kapısını sildşm
Camlarını önden yine sildim
Banyo halısını kaldırdım süpürdüm sildşm
Vc lavoba ovdum
Epey yoruldum süpürgenin filtresine bir iey oldu sanırım hem kötü koku veriyor hem iyi çekmiyor
Melisa ve papatya içsen uykun düzene girene kadar bende işe yaramıştı.Hamileliğimin son 3 ayı uyumadım hiç psikolojim alt üst olmuştu.Uyku en önemli ihtiyaç su gibi yemek gibi bana göre.Yok canım öyle yorulmadım, benim uyku sorunu bu ara stresten iyice aldı başını gitti:) 3 saat uykuyla duruyorum, şu an direniyorum gece uyurum diye ama gece olunca gelmeyecek bu uyku
Benimki ciddi bi kronik bozukluk canımMelisa ve papatya içsen uykun düzene girene kadar bende işe yaramıştı.Hamileliğimin son 3 ayı uyumadım hiç psikolojim alt üst olmuştu.Uyku en önemli ihtiyaç su gibi yemek gibi bana göre.
Allah kabul etsin. Bu ramazan benim de hatim niyetim var. Henüz hiç bitiremedimGün yetmiyor banaaaa
Kahvaltı hazırladık, masayı mutfağı topladım.
Plastik kapları koyduğum yerde düzenledim.
Fırının içini sildim.
Pencere önlerini sildim.
Yatakları düzelttim.
Evi topladım.
Kuran okudum.
Ödev yaptırdım.
Evi süpürdüm.
Kitap okuyacağım.
Tesbih çekeceğim.
Yaa her süpürgeye oluyor mu peki? Benim süpürge elektroluxBen de o süpürgeden çıkan toz kokusuna sinir oluyordum Rossmanda çok güzel süpürge kapsülü var her çalıştığında misler kokuyor
Muhtemelen ıslak kalmış bi şeyden kaynaklanıyor.Yada çıkan yerleri silip havalandır canım.Islak zeminde hiç çektin mi o da olabilir mi acaba?Yıkadım canım yine aynı koku. Kokmuş çorap kokuyor süpürgeyi açınca5 sene oldu eskidi herhalde
Arnica tesla süpürgem tozda dahil hiç koku yapmazdı. Acayip memnundum. Eskidi artık filtre kokuyor belli.Ben de o süpürgeden çıkan toz kokusuna sinir oluyordum Rossmanda çok güzel süpürge kapsülü var her çalıştığında misler kokuyor
Yok canım ıslak degil 5 sene oldu filtre eskidi. Islak falan süpürmem dikkat ederim.Muhtemelen ıslak kalmış bi şeyden kaynaklanıyor.Yada çıkan yerleri silip havalandır canım.Islak zeminde hiç çektin mi o da olabilir mi acaba?
Yaa her süpürgeye oluyor mu peki? Benim süpürge elektrolux
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin canım
Oturma odasının koltuğunu ve halısını sildim yastık kılıfını yıkadım astımMutfagı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kapısını camını sildim
Halısını kaldırıp sildim
Tezgahı detaylı sildim
Giriş halılarını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım
Kapı önü paspasını yıkadım
Kapı önünü süpürdüm boşuna aidat veriyoruz ya leş gibi
Çocuk odası
Halılarını süpürdüm kaldırdım
Topladım
Kapısını sildşm
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odası halılarını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Kapıyı sildşm
Oturma odası
Halısını kaldırdım süpürdüm sildim toz aldım
Kapısını sildşm
Camlarını önden yine sildim
Banyo halısını kaldırdım süpürdüm sildşm
Vc lavoba ovdum
Epey yoruldum süpürgenin filtresine bir iey oldu sanırım hem kötü koku veriyor hem iyi çekmiyor
Yaa Rabbim şifa versin güzel huzurlu uykular nasip etsin.Ben uzanarak Kuran ı Kerim okuyordum uykum gelirdi birkaç sayfadan sonra.:)Bi de uyku için ashab ı kehf duası vardı onuda okurdum kendimce birşeyler yapıyordum.:)Benimki ciddi bi kronik bozukluk canım
Uyku ilaçlarının bile işe yaramadığı zamanlar var.
Melatonin falan yüksek doz almazsam işe yaramıyor ama o da rutinde doğru değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?