Sepet işi mantıklıHer odaya bir çamaşır sepeti gibi sepet koy çocukların oyuncağı ıvır zıvır için. Hemen ona koyarsın. Onların dağıtacağız kırlent vs ortada bırakma kaldır büyüyene kadar. Az eşya az dağınıklık.
Yataklar zaten benim için olmazsa olmaz bir evde mutfak bir yataklar iki giysiler üç ,hepsi yerli yerinde olacak benim için
Dene bak bakalım. Benimkiler büyüdü yastıklar hala yerlerde, tek fark toplayın çabuk deyip onlara toplatıyorum artıkSepet işi mantıklı
Yastıkları kaldırmak hiç aklıma gelmemişti nasıl olur acaba
Bitmeyen bir çile yaniDene bak bakalım. Benimkiler büyüdü yastıklar hala yerlerde, tek fark toplayın çabuk deyip onlara toplatıyorum artık
İyi yapmışsın hem değişiklik olmuş.Bitmeyen bir çile yani
4 tane uzun yastık vardı kaldırdım sadece küçük kırlentleri bıraktım valla odanın havası değişti
Aynı benHer odaya bir çamaşır sepeti gibi sepet koy çocukların oyuncağı ıvır zıvır için. Hemen ona koyarsın. Onların dağıtacağız kırlent vs ortada bırakma kaldır büyüyene kadar. Az eşya az dağınıklık.
Yataklar zaten benim için olmazsa olmaz bir evde mutfak bir yataklar iki giysiler üç ,hepsi yerli yerinde olacak benim için
Geçmiş olsun LoraGünaydinkalkamadim bugün erkenden. boğaz ağrisi baş ağrısı Allah hayra cikarsin
Sagol canim. Nasil oldun?Geçmiş olsun Lora
Yatak toplama, süpürge, klozet fırçalamaBenim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?
Şöyle pratik az zaman alan ama eve ferahlık veren altın alışkanlıklarınız?
Tesekkür ederim canım
Çok teşekkür ederimSagol canim. Nasil oldun?
Dün gezmek yormuşturSelamlarrr
Bugün sürekli uyukluyorum gece hiç düzgün uyuyamadım
Hadi çok şükürÇok teşekkür ederimbugün çok çok daha iyiyim. Kitle de yavaş yavaş küçülmeye başladı. Yarın da emzirmeye döneceğim inşallah.
Hamaratsınız bugün hanfendüüüKahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Çökelekli ekmek yaptırmak için harç hazırladım.
Banyo dolabını aynasını sildim
Duşa kabini temizledim
Banyo tabanını deterjanlayıp fırçaladım. Çalışma odasını düzenledim, tozunu aldım.
Halıları topladım, evi sildim.
Çamaşır koydum makineye.
Bir hasta sormaya gittim.
Bir taziye vardı ona gittim. Akşam da tuvaleti detaylı temizleyeceğim.
Yok canım öyle yorulmadım, benim uyku sorunu bu ara stresten iyice aldı başını gitti:) 3 saat uykuyla duruyorum, şu an direniyorum gece uyurum diye ama gece olunca gelmeyecek bu uykuDün gezmek yormuştur
Çökelekli ekmek nedir canımcım:)Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Çökelekli ekmek yaptırmak için harç hazırladım.
Banyo dolabını aynasını sildim
Duşa kabini temizledim
Banyo tabanını deterjanlayıp fırçaladım. Çalışma odasını düzenledim, tozunu aldım.
Halıları topladım, evi sildim.
Çamaşır koydum makineye.
Bir hasta sormaya gittim.
Bir taziye vardı ona gittim. Akşam da tuvaleti detaylı temizleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?