Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu mutfak bitmez gıdım gıdım yapılırsa şimdi tezgah üstü ve tezgah arası çamaşır suyulandı evye vs parlatıldı baharatlı ve yağdanlık yap çözle ovalayıp makineye atıldı kapısı masa sandalyesi ve duvarların lekeli yerleri kaldı mutfakta

Ama mutfağın çok büyükmüş canım, normal yani bu halinle nasıl bitireceksin hemen. Allah güç kuvvet versin

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.
Çok geçmiş olsun hoşgeldin. Sadaka çıkar canım. sen banlandıktan sonra konun taşınınca anladım sebebini. Benimde başıma gelmişti
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Sağol kuzum amin

Hiç işle güçle aram kalmadı bu rahatsızlıktan dolayı. İş yapmayıncada bunalıma giriyorum değişik haller içindeyim..

Canin sağ olsun da iş gelir. Sıkılma ise

Canin sağ olsun da iş gelir. Sıkılma ise
Ev temiz ya bakma dediğime. Hafta sonu dip köşe yaptım,günlükte devam ediyorum ama zorla yapıyorum. Alışkım değilim böyle olmaya bir iş bitene kadar 1 saat geçiyor öte yandan oğlan bacağımdan ayrılmıyor

Benim evim bı pis bı pis. Valla. Ama hiç yapamam. Büyük temizliğe basliycam 2 ay rahat ederim

Feslegen Kokulu Nane canim geçmiş olsun. Hemen ustuste olunca sadaka aklıma geldi
Teşekkür ederim canım. Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim canım. Konu dışı yorum diyordu ama o demek herhalde

Benim evim bı pis bı pis. Valla. Ama hiç yapamam. Büyük temizliğe basliycam 2 ay rahat ederim

Ne kadar büyük mesela? Benimde yapmam lazım 3 hafta oluyo camları sileli yağmurdan çamur oldu hep.
Halıda lekeler var. Dip köşe silinmesi lazım.
Bide balkon.

Yaparız birlikte

Ne kadar büyük mesela? Benimde yapmam lazım 3 hafta oluyo camları sileli yağmurdan çamur oldu hep.
Halıda lekeler var. Dip köşe silinmesi lazım.
Bide balkon.

Yaparız birlikte
İnşallah yaparız canim. Bugün dünya yıkılmış da altında kalmış gibi hissediyorum. Neyse yazıp kimsenin içini sisirmeyim

Kız delimisin yüksüz hissedersek garipsiyceksin işkilleniceksin

Biraz boşvereceksin kafanı dağıtıcaksın.
Aslında o kadar takmaya değer olmayan şeyleri takıyoruz ki boşuna
Doğru canım. Arasıra böyle oluyor işte. Yarına geçer. Sabaha bakmışsın maratona cagiriyom seni. O bu sefer büyük maraton hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…