- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Bu mutfak bitmez gıdım gıdım yapılırsa şimdi tezgah üstü ve tezgah arası çamaşır suyulandı evye vs parlatıldı baharatlı ve yağdanlık yap çözle ovalayıp makineye atıldı kapısı masa sandalyesi ve duvarların lekeli yerleri kaldı mutfaktaBenimde başlamam lazım ama ne mümkün hastalık bir bitse. Mutfaktan başla bence, en çok ora oyalıyor
Size de geçmiş olsun canım
Eline sağlık canımMutfak bitmedi daha demek
Eline sağlık canımdikkat et hasta gibiysen terleyip de terini üstünde soğutma, aman aman
Neyse ki alçı yokmuş, çabuk geçer inşaallah canım, sadaka verin başınız gözünüz için
Daha iyiyim canım, en azından katı gıda yiyebiliyorum acısada boğazım
Ama mutfağın çok büyükmüş canım, normal yani bu halinle nasıl bitireceksin hemen. Allah güç kuvvet versinBu mutfak bitmez gıdım gıdım yapılırsa şimdi tezgah üstü ve tezgah arası çamaşır suyulandı evye vs parlatıldı baharatlı ve yağdanlık yap çözle ovalayıp makineye atıldı kapısı masa sandalyesi ve duvarların lekeli yerleri kaldı mutfakta
Aradık derecelerini 2 ile -22 ye getirin dedi 8 saat içinde soğutur dedi bakalım bekliyoruzBenim de böyle oldu termostatı bozulmuş
Yok valla,hiç tadım tuzum yok canım ya.sen nasılsıni.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Sağol canım oğlana geçirmemek için baya uğraşıyorum. Ne hastayım ne değilim değişik bir hal. Ama yutkunurken anam ağlıyor. Çocuklarda aynı,sesleri kısık gibi,hafif öksürük ve nezle... havalar hepimizi mahvetti
Hatmi çiçeği süt kaynatıp oğluma veriyordum bende. Bronşite çok iyi geliyorduÖksürük için hatmi çiçeğini içiriyorum bende kızıma en kolay içilebilcek o
Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.
Çok geçmiş olsun hoşgeldin. Sadaka çıkar canım. sen banlandıktan sonra konun taşınınca anladım sebebini. Benimde başıma gelmiştiEvet yani. Panik atak, anksiyete, ilk okul için de bölüm var ama herkes bdv ye açıyor. Aman çok da umursamadım zaten. Çünkü benimki bana yetti. Çok şükür alçıya almadılar. Parmağa demir taktilar, sadece ayakkabı giyemiyorum.
Sağol kuzum aminCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Canin sağ olsun da iş gelir. Sıkılma iseÇok geçmiş olsun hoşgeldin. Sadaka çıkar cenım. sen banlandıktan sonra konun taşınınca anladım sebebini. Benimde başıöa gelmişti
Sağol kuzum amin
Hiç işle güçle aram kalmadı bu rahatsızlıktan dolayı. İş yapmayıncada bunalıma giriyorumdeğişik haller içindeyim..
Ev temiz ya bakma dediğime. Hafta sonu dip köşe yaptım,günlükte devam ediyorum ama zorla yapıyorum. Alışkım değilim böyle olmayaCanin sağ olsun da iş gelir. Sıkılma ise
Benim evim bı pis bı pis. Valla. Ama hiç yapamam. Büyük temizliğe basliycam 2 ay rahat ederimEv temiz ya bakma dediğime. Hafta sonu dip köşe yaptım,günlükte devam ediyorum ama zorla yapıyorum. Alışkım değilim böyle olmayabir iş bitene kadar 1 saat geçiyor öte yandan oğlan bacağımdan ayrılmıyor
HoşbuldumHoşgeldiniz bağyan
Teşekkür ederim canım. Allah beterinden korusunFeslegen Kokulu Nane canim geçmiş olsun. Hemen ustuste olunca sadaka aklıma geldi
Teşekkür ederim canım. Konu dışı yorum diyordu ama o demek herhaldeÇok geçmiş olsun hoşgeldin. Sadaka çıkar canım. sen banlandıktan sonra konun taşınınca anladım sebebini. Benimde başıma gelmişti
Sağol kuzum amin
Hiç işle güçle aram kalmadı bu rahatsızlıktan dolayı. İş yapmayıncada bunalıma giriyorumdeğişik haller içindeyim..
Benim evim bı pis bı pis. Valla. Ama hiç yapamam. Büyük temizliğe basliycam 2 ay rahat ederim
İnşallah yaparız canim. Bugün dünya yıkılmış da altında kalmış gibi hissediyorum. Neyse yazıp kimsenin içini sisirmeyimNe kadar büyük mesela? Benimde yapmam lazım 3 hafta oluyo camları sileli yağmurdan çamur oldu hep.
Halıda lekeler var. Dip köşe silinmesi lazım.
Bide balkon.
Yaparız birlikte
İnşallah yaparız canim. Bugün dünya yıkılmış da altında kalmış gibi hissediyorum. Neyse yazıp kimsenin içini sisirmeyim
Anlıyorsun değil mi. Sana da oluyor mu. Ezilmiş,çok yük yüklenmiş gibiŞişmez şişmez aksine hafiflersin tek başına kaldırmak zor oluyor yükü
Anlıyorsun değil mi. Sana da oluyor mu. Ezilmiş,çok yük yüklenmiş gibi
Doğru canım. Arasıra böyle oluyor işte. Yarına geçer. Sabaha bakmışsın maratona cagiriyom seni. O bu sefer büyük maraton heeKız delimisin yüksüz hissedersek garipsiyceksin işkilleniceksin
Biraz boşvereceksin kafanı dağıtıcaksın.
Aslında o kadar takmaya değer olmayan şeyleri takıyoruz ki boşuna
Doğru canım. Arasıra böyle oluyor işte. Yarına geçer. Sabaha bakmışsın maratona cagiriyom seni. O bu sefer büyük maraton hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?