Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bugün sabah çok kötü oldum.Kan şekerim düşüyor kendimi mutfağa zor attım helva yedim ekmek zeytin yedim.Bi tık iyi oldum uzandım gözlerimin önünde birşeyler uçuşuyordu. Sonrada bi göğüs ağrısı başladı ki aman Allah ım kıvranıyorum ya Şafi çektim bol bol dua ettim.Kızda uyanmadı şükürler olsun ki.☺ Uyumuşum kendimden geçmişim.Bizim kız tekrar atak haftasında ve çok çetin geçiyor ve 2 haftamız daha var.Gece 1 de zorla uyuttum.

Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
ütü masasi şifonyer dolabim büyük onun kenarina sakladim
Süpürgeye henüz yer bulmuş değilim garibim sürekli ortada zaten. Bazen gardrobun gozükmeyen kenarina sakliyorum.

Hangi atak bu 3 hafta süren

Bende içerde peki çamaşır kokusuna çare buldun mu ? Eşimin bazı kıyafetleri beni delirtiyor artık
Yok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.
Renkliler anlamadigim bi sekilde leş gibi kokuyor bazen beyazlarda almiyorum o pis kokuyu

Sadece pamuklu ve siyahlar kokuyor bizim 3 yıllık makina bekoya ettiğim bwdduamın haddi yok 1. Yıldan itibaren makine dağıldı bildiğin.

Buda arcelik 1 sene olmadi buna da. Indirimli aldik diye belki de.
Bence Beko Arçelik hurdaları dışını değişip millete kakalıuor. Zamanında eskiyi getir yeniyi götür vardı ya hani. Ne yapıyorlar eskiyi sanıyorsun. 2 bakım yap piyasaya sür. Başkasının 10 yıllık makinasını sadece makyajlayıp bize kakalıyoelar

Ben sanmıyorum canım.Parçalar geri dönüşüme gidiyordur.Muhakkak bunların incelenip onaylandığı bi mecra vardır.

Yaa üzüldüm beyaz eşya şans işi derler.Çok pahalanıyor yerinde olsam peşin fiyatına taksitle olan birşey bakarım al eve koy Ama çok komik benzetme yapmışsın.:)

benim tüm eşyalarım Arçelik . Ve aşırı memnunum

ütü masasını perde arkası varsa oraya koyabilirsin. Ben diğer evimde öyle koyuyordum. Süpürge maalesef açıkta kalıyor. Ütü odasında açıkta duruyor benim
Çocuklar için biraz tehlikeli ama yinede iyi fikir.Öff daracık evlerde yaşıyoruz amerikadaki evleri görünce inanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…