Yemeği sen yap ben ütüyü yaparımÜtülemeeeeğğğboynun ağrimaz mı ya biraz yapinca agri basliyor bende
Günaydın negooooo günaydın kızlarrrGünaydın
Eki Görüntüle 3022687
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
ütü masasi şifonyer dolabim büyük onun kenarina sakladimArkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Hangi atak bu 3 hafta sürenKızlar bugün sabah çok kötü oldum.Kan şekerim düşüyor kendimi mutfağa zor attım helva yedim ekmek zeytin yedim.Bi tık iyi oldum uzandım gözlerimin önünde birşeyler uçuşuyordu.Sonrada bi göğüs ağrısı başladı ki aman Allah ım kıvranıyorum ya Şafi çektim bol bol dua ettim.Kızda uyanmadı şükürler olsun ki.☺ Uyumuşum kendimden geçmişim.Bizim kız tekrar atak haftasında ve çok çetin geçiyor ve 2 haftamız daha var.Gece 1 de zorla uyuttum.
Al işte bende şaklayacak ebatta yer de yok lorikütü masasi şifonyer dolabim büyük onun kenarina sakladim
Süpürgeye henüz yer bulmuş değilim garibim sürekli ortada zaten. Bazen gardrobun gozükmeyen kenarina sakliyorum.
Bende içerdeBende camasir teline yer bulamiyorum oda oda geziyor. Balkonda pis kokuyor diye iceride kurutuyorum cocuklar sürekli itip kakiyor odada onu
Yok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.Bende içerdepeki çamaşır kokusuna çare buldun mu ? Eşimin bazı kıyafetleri beni delirtiyor artık
Sadece pamuklu ve siyahlar kokuyor bizim 3 yıllık makina bekoya ettiğim bwdduamın haddi yok 1. Yıldan itibaren makine dağıldı bildiğin.Yok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.
Renkliler anlamadigim bi sekilde leş gibi kokuyor bazen beyazlarda almiyorum o pis kokuyu
Buda arcelik 1 sene olmadi buna da. Indirimli aldik diye belki de.Sadece pamuklu ve siyahlar kokuyor bizim 3 yıllık makina bekoya ettiğim bwdduamın haddi yok 1. Yıldan itibaren makine dağıldı bildiğin.
Bence Beko Arçelik hurdaları dışını değişip millete kakalıuor. Zamanında eskiyi getir yeniyi götür vardı ya hani. Ne yapıyorlar eskiyi sanıyorsun. 2 bakım yap piyasaya sür. Başkasının 10 yıllık makinasını sadece makyajlayıp bize kakalıyoelarBuda arcelik 1 sene olmadi buna da. Indirimli aldik diye belki de.
Evet canım 3 hafta sürüyormuşHangi atak bu 3 hafta süren
Ben sanmıyorum canım.Parçalar geri dönüşüme gidiyordur.Muhakkak bunların incelenip onaylandığı bi mecra vardır.Bence Beko Arçelik hurdaları dışını değişip millete kakalıuor. Zamanında eskiyi getir yeniyi götür vardı ya hani. Ne yapıyorlar eskiyi sanıyorsun. 2 bakım yap piyasaya sür. Başkasının 10 yıllık makinasını sadece makyajlayıp bize kakalıyoelar
ütü masasını perde arkası varsa oraya koyabilirsin. Ben diğer evimde öyle koyuyordum. Süpürge maalesef açıkta kalıyor. Ütü odasında açıkta duruyor benimAl işte bende şaklayacak ebatta yer de yok lorikortalık malı gibi duruyor öyle
Yaa üzüldüm beyaz eşya şans işi derler.Çok pahalanıyor yerinde olsam peşin fiyatına taksitle olan birşey bakarım al eve koyYok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.
Renkliler anlamadigim bi sekilde leş gibi kokuyor bazen beyazlarda almiyorum o pis kokuyu
benim tüm eşyalarım Arçelik . Ve aşırı memnunumBence Beko Arçelik hurdaları dışını değişip millete kakalıuor. Zamanında eskiyi getir yeniyi götür vardı ya hani. Ne yapıyorlar eskiyi sanıyorsun. 2 bakım yap piyasaya sür. Başkasının 10 yıllık makinasını sadece makyajlayıp bize kakalıyoelar
Çocuklar için biraz tehlikeli ama yinede iyi fikir.Öff daracık evlerde yaşıyoruz amerikadaki evleri görünce inanıyorsun.ütü masasını perde arkası varsa oraya koyabilirsin. Ben diğer evimde öyle koyuyordum. Süpürge maalesef açıkta kalıyor. Ütü odasında açıkta duruyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?