Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim annem de anlatır
Kaza orucunu tutuduğu bir vakit komşu zeytin yağlı içi yapıp sarmaya çağırmış (bizim yörede içini yarı pişmiş yaparız sararız yemesi lezetlide olur)Annemde sarmış yemiş sarmış yemiş komşuda ses etmemiş eve gelince aklına gelmiş komşuya söylemiş ben oructum ya ben fark ettim ses etmedim demiş

Sabah baktım biraz mesajlara ama yazamadım bir türlü. Benim kız kumandaları yalayarak, ısırarak temizlemeye başladı. Eğer sayılırsa ödev tamamlandı. Ocağı temizleme ödevini de alayım.

Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Ben ütü yapmaya çocuk doğduktan sonra başladım. Onda da sadece kızımınkileri ütülüyorum. Ütü masası yatak odasında dolapla kapı arasındaki boşlukta duruyor. Hiç çıkarmıyorum ama yere çarşaf serip ütüleyiveriyorum. Ütü de oturma odasında yerde bir kenarda duruyor. Dikey katlanabilir süpürgem var, yer kaplamıyor. Onu portmantoya koyuyorum.

İyi akşamlar kızlar. Bugün bi yatak odasından çıkamadım
Ocak ödevini yaptım
Gardolabın eşime ait olan kısmı boşaltıp sildim düzenledim
Eşimin kıyafetlerini ütüledim epey birikmişti
Yemek yaptım yedik topladım

Ramazanda bozulmuyor
Ama kazada ve nafilede bozuluyor
Diye biliyorum
Arkadaşlarıdan bilgisi olan paylaşsın
Unutmakta oruç bozulmuyor canım
Allah'ın ikramı olmuş diyelim
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum
Şayet bozuldu zannedip bozsa dahi tek kaza yeterli canım

Allah yardımcın olsun canım
Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Çocuk odasında kolon boşluğu var oraya tepiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…