Gülmeyin ulanKuş orucu tutun say
Yarısınıda yarın tutGülmeyin ulan
Utanmaysın goca gadınYarısınıda yarın tut
Allah'ın ikramı olmuş diyelimUtanmaysın goca gadın
Sabah baktım biraz mesajlara ama yazamadım bir türlü. Benim kız kumandaları yalayarak, ısırarak temizlemeye başladı. Eğer sayılırsa ödev tamamlandı.10 mart ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
Kumandaları silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Unutmanın bir hükmü yoktur yaAllah'ın ikramı olmuş diyelim
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum
Ramazanda bozulmuyorUnutmanın bir hükmü yoktur ya
Ben ütü yapmaya çocuk doğduktan sonra başladım. Onda da sadece kızımınkileri ütülüyorum. Ütü masası yatak odasında dolapla kapı arasındaki boşlukta duruyor. Hiç çıkarmıyorum ama yere çarşaf serip ütüleyiveriyorum.Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Rabbim yemeni nasip etmiş.Yapacak birşey yok herkes kendi rızkını yermiş.Allah kabul etsin.Unutup kurabiye ısırdım 3.ısırıkta hatırladım oruç olduğumu dalga geçtiler eğlendiler benle
Hayır canım unutmak mazerettir oruç bozulmaz.Namaz da öyle bilirsin unutmak ve uyku mazeret kabul edilir.Ramazanda bozulmuyor
Ama kazada ve nafilede bozuluyor
Diye biliyorum
Arkadaşlarıdan bilgisi olan paylaşsın
İftar açmışsındır belki ama oruçlu ağzınla bizede dua et.☺Gülmeyin ulan
Yuttun bile denmez, doymuşsunBu yaşıma kadar yaptığım şey değil hani insanlık hali tadına bakcak gibi olur hatırlarsında baya yuttum
Unutmakta oruç bozulmuyor canımRamazanda bozulmuyor
Ama kazada ve nafilede bozuluyor
Diye biliyorum
Arkadaşlarıdan bilgisi olan paylaşsın
Şayet bozuldu zannedip bozsa dahi tek kaza yeterli canımAllah'ın ikramı olmuş diyelim
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum
Allah yardımcın olsun canımKızlar bugün sabah çok kötü oldum.Kan şekerim düşüyor kendimi mutfağa zor attım helva yedim ekmek zeytin yedim.Bi tık iyi oldum uzandım gözlerimin önünde birşeyler uçuşuyordu.Sonrada bi göğüs ağrısı başladı ki aman Allah ım kıvranıyorum ya Şafi çektim bol bol dua ettim.Kızda uyanmadı şükürler olsun ki.☺ Uyumuşum kendimden geçmişim.Bizim kız tekrar atak haftasında ve çok çetin geçiyor ve 2 haftamız daha var.Gece 1 de zorla uyuttum.
Çocuk odasında kolon boşluğu var oraya tepiyorumArkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?