- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Tlc'de harika evler yapıyorlarÇocuklar için biraz tehlikeli ama yinede iyi fikir.Öff daracık evlerde yaşıyoruz amerikadaki evleri görünce inanıyorsun.
Benim de Beko ben bi tek bulaşık makinasında problem yaşadım kaliteli görünüyor ama 2 defa arıza verdi.Son demlerini yaşıyor bencebenim tüm eşyalarım Arçelik . Ve aşırı memnunum
Evet ya hep izlerimTlc'de harika evler yapıyorlar
Beyaz eşya denk gelecek gerçekten. Markayla da alakalı olmuyor. Bazı seriler nedense problemli çıkıyor.Benim de Beko ben bi tek bulaşık makinasında problem yaşadım kaliteli görünüyor ama 2 defa arıza verdi.Son demlerini yaşıyor benceKirli çıkıyor bazen yinede sıkıştırmadan atıyorum. Hepsini elde yıkamak artık zor geliyor.Çamaşır makinem 9 kiloluk iyi ki almışım battaniye örtüler falan çok rahat yıkanıyor.Bi kirli sepetini alıyor temiz yıkıyor. Bingo mutlu yuvam kokulu toz deterjan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kızlar.☺
Süpürgem kapı arkasında duruyor.Duvara taraf bi kanepenin arkasına da ütü masasını kapalı bi şekilde katıyorum.Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Bir nebze kullanmadığım odam var iki çekyatlı orda duruyor kurutmalık ve ütü masam ama misafir gelecek olsa yatak odasına alırımArkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Ayy aklıma kayınvalidemin kumandalarını temizlemem ve trip atması geldi10 mart ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Ocağı ayrıntılı silmek.
Kumandaları silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Dalga geçer gibi20 dklik maratonumda
Sadece kahvaltiliklari yerlerine kaldirdim (masayi bile silmedim)
Camasirlari makineden cikardim (asmadim)
Baska camasir attim makineye
Oglanlarin nevresimini söktüm (makine dolu oldugu icin banyoda duruyorlar)
5 camasir katladim
Ne kadar verimli gecmis
Ütü masam dolabın arkasına ,süpürge de yatak odasında bir köşedeArkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor
Canım sen boşa çamaşır yıkıyorsun o zamanYok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.
Renkliler anlamadigim bi sekilde leş gibi kokuyor bazen beyazlarda almiyorum o pis kokuyu
Allah kabul etsin inşallah. ama yanlış bilmiyorsam Ramazan dışında tutulan oruçlarda bozuluyor bu gibi durumlarda diye biliyorumUnutup kurabiye ısırdım 3.ısırıkta hatırladım oruç olduğumu dalga geçtiler eğlendiler benle
Deme yaaa iyice takarım şimdiCanım sen boşa çamaşır yıkıyorsun o zaman
Unutup kurabiye ısırdım 3.ısırıkta hatırladım oruç olduğumu dalga geçtiler eğlendiler benle
Bu yaşıma kadar yaptığım şey değil hani insanlık hali tadına bakcak gibi olur hatırlarsında baya yuttumDeme yaaa iyice takarım şimdi
afiyet olsun kısa günün kârı
Kuş orucu tutun sayBu yaşıma kadar yaptığım şey değil hani insanlık hali tadına bakcak gibi olur hatırlarsında baya yuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?