- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
Amin canım Allah razı olsun.☺Allah yardımcın olsun canım
Çocuk odasında kolon boşluğu var oraya tepiyorum
Sağol canm inşaallahHayırlısı olsun
Sağol canım Allah razı olsun...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.JES ütü masam cam tarafindaki gardropun yanında duruyor süpürge de odamda kapı arkası başka yer yok
Teneffus Zili Allah yardımcın olsun canım
Ayy bugün hep disardaydim ama yorgunluk fotoğraf e-devlet çıktıları fotokopiler vs sonra da ilacın gelmesini beklerken eve zor attım kendimi
Yarında yine sağlık ocağına ckicam son gündelik iğnemi olmaya
Pazartesi gün aşırı baslicam pazartesi yine umuttepede yaptiricam sonra gün aşırı sağlık ocağı pazara denk gelene bı tek skinti hastane uzak onu ne yapcam bilmiom
Yarina tek çeşit yemek isim var
Eşimin kuzeni gelmiş ben yokken bı kısım yemejleri yapmış sağolsun
Bakalım ....
Burada böyle ve tatil değil sanki her çocuğun özel aracı var herkes servisle gidiyorGünayydınn ❤
Hayırlı cumalar ❄❄❄❄
İstanbul eşgal aynı böyle tek fark gökyüzü görünmüyor yağıştan 🌨
Eki Görüntüle 3023250
Araç olsa nolur evden çıkamaz araçlar servislerde gelemezler buralara saçma yani ne akılBurada böyle ve tatil değil sanki her çocuğun özel aracı var herkes servisle gidiyor
Güzel miydi bariBu yaşıma kadar yaptığım şey değil hani insanlık hali tadına bakcak gibi olur hatırlarsında baya yuttum
Yok ya hu o eskilerin uydurmasıAllah'ın ikramı olmuş diyelim
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum
Kumanda temizlenirde senin kız için hijyenik olmayabilirSabah baktım biraz mesajlara ama yazamadım bir türlü. Benim kız kumandaları yalayarak, ısırarak temizlemeye başladı. Eğer sayılırsa ödev tamamlandı.Ocağı temizleme ödevini de alayım.
Dikkat et yerde halıyı yakma ütü yaparkenBen ütü yapmaya çocuk doğduktan sonra başladım. Onda da sadece kızımınkileri ütülüyorum. Ütü masası yatak odasında dolapla kapı arasındaki boşlukta duruyor. Hiç çıkarmıyorum ama yere çarşaf serip ütüleyiveriyorum.Ütü de oturma odasında yerde bir kenarda duruyor. Dikey katlanabilir süpürgem var, yer kaplamıyor. Onu portmantoya koyuyorum.
Telefonun ışığı yeterdiTam mutfagi toplayacağım lambası patladı bak görüyo musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?