Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak toplandı bulaşık makinası boşaltıldı yerine kirlileri dizdim.
Mutfağa bir süpürge tuttum.
Çamaşırları topladım henüz katlamadım
İki makina çamaşır yıkandı onlar asıldı.

Duşa girdim yemek yap topla derken bu saat oldu

Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Tezgahta var olan ıvır zıvırları kaldırdım, düzenledim,
Kızımı yıkadım,
Salonu topladım,
Nevresimi değiştirdim,
Kayınvalidemin yattığı nevresimi yıkayamamıştım, o yıkandı,
Yerleri sildim. Artık sık sık silmem lazım mazallah simsiyah su çıkar sonra.
Dün havluları yıkamıştım. Onları yerlerine yerleştirdim,
Banyoyu da sildim. El havlularını değiştirdim,
Yemek ve kek yaptım,
Yemekten sonra bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı sildim, temizledim.

Dün kayınvalidem eşimi aramış. Öyle hiçbir şey olmamış gibi konuşmuşlar. Anneanne de köyden gelmiş onlara. Kesin pazar günü gidelim der eşim. Bana yol gözüktü. Sefam bir hafta anca sürdü. İki ay rahatım diyordum halbuki.

JES ütü masam cam tarafindaki gardropun yanında duruyor süpürge de odamda kapı arkası başka yer yok
Teneffus Zili Allah yardımcın olsun canım
Ayy bugün hep disardaydim ama yorgunluk fotoğraf e-devlet çıktıları fotokopiler vs sonra da ilacın gelmesini beklerken eve zor attım kendimi
Yarında yine sağlık ocağına ckicam son gündelik iğnemi olmaya
Pazartesi gün aşırı baslicam pazartesi yine umuttepede yaptiricam sonra gün aşırı sağlık ocağı pazara denk gelene bı tek skinti hastane uzak onu ne yapcam bilmiom
Yarina tek çeşit yemek isim var
Eşimin kuzeni gelmiş ben yokken bı kısım yemejleri yapmış sağolsun
Bakalım ....

Selam canlar iyi akşamlar, yemek yedik mutfağı topladım. Haftasonu yerleri sildiğim vileda suyunu küçük tuvalete koymuştum unutmuşum kokmuş ehehe onu döktüm bir de tuvaleti temizledim. Bir de midemi bozmuşum yattım koltuğa.

Mutfağı topladım ocağı sildim bu arada

Sağol canım Allah razı olsun...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.❤Bu duaya gerçekten çok ihtiyacım var eşimin ailesinin sorunlarıyla uğraşıyorum yine.Pes etmeyeceğim diyorum ama ben tükendim sanırım.

Allah'ın ikramı olmuş diyelim
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum
Yok ya hu o eskilerin uydurması
Unutup yedikten sonra nasılsa bozuldu diye yemeye devam ederse bozulur sadece.

Sabah baktım biraz mesajlara ama yazamadım bir türlü. Benim kız kumandaları yalayarak, ısırarak temizlemeye başladı. Eğer sayılırsa ödev tamamlandı. Ocağı temizleme ödevini de alayım.
Kumanda temizlenirde senin kız için hijyenik olmayabilir

Dikkat et yerde halıyı yakma ütü yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…