Uzaylı bulursan bize de haber verBenim mutfak savaş alanı gibi makina da çamaşır var asılacak ve tabi katlanacaklar
Bence ev işlerini uzaylılar yapsın
Gitmek zorunda mısın peki?Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Tezgahta var olan ıvır zıvırları kaldırdım, düzenledim,
Kızımı yıkadım,
Salonu topladım,
Nevresimi değiştirdim,
Kayınvalidemin yattığı nevresimi yıkayamamıştım, o yıkandı,
Yerleri sildim. Artık sık sık silmem lazım mazallah simsiyah su çıkar sonra.
Dün havluları yıkamıştım. Onları yerlerine yerleştirdim,
Banyoyu da sildim. El havlularını değiştirdim,
Yemek ve kek yaptım,
Yemekten sonra bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı sildim, temizledim.
Dün kayınvalidem eşimi aramış. Öyle hiçbir şey olmamış gibi konuşmuşlar. Anneanne de köyden gelmiş onlara. Kesin pazar günü gidelim der eşim. Bana yol gözüktü.Sefam bir hafta anca sürdü. İki ay rahatım diyordum halbuki.
Ne pis kokar o da ıySelam canlar iyi akşamlar, yemek yedik mutfağı topladım. Haftasonu yerleri sildiğim vileda suyunu küçük tuvalete koymuştum unutmuşum kokmuş eheheonu döktüm bir de tuvaleti temizledim. Bir de midemi bozmuşum yattım koltuğa.
Mutfağı topladım ocağı sildim bu arada
Dertleri ne hayırdır?Sağol canım Allah razı olsun...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.❤Bu duaya gerçekten çok ihtiyacım var eşimin ailesinin sorunlarıyla uğraşıyorum yine.Pes etmeyeceğim diyorum ama ben tükendim sanırım.
Beni biliyorsun hacı ben gitmem misal net. Her hatanın bir bedeli yaptırımı olmalı bence.Gece okudum bende içimden dedim gitmese keşke diye yani gitmezse bir tepki göstermiş olur böyle üstü örtülürmimesis
Beni biliyorsun hacı ben gitmem misal net. Her hatanın bir bedeli yaptırımı olmalı bence.
Ağzını hayra aç negoDikkat et yerde halıyı yakma ütü yaparken
Ütü örtüsü ince olmasım tüyler parlar o da kötü görünüyo dikkat etAğzını hayra aç negoşimdiye kadar yanmadı, inşallah sonra da yanmaz :))
Tecrübe şekerim tecrübeAğzını hayra aç negoşimdiye kadar yanmadı, inşallah sonra da yanmaz :))
Yok gitmek zorunda kesinlikle değilim ama eşime dediğimde annem böyle işte, uzatmaya gerek yok vs diyecek. Tek başına da gitmez eşim hiç. Bu hafta olmasa bile bir şekilde gidilecek yani.Gitmek zorunda mısın peki?
Benim hiçbir zaman gidesim gelmiyor ki bonus. Çünkü bir huzursuzluk yaşanmadan ayrılamıyoruz evden senelerdir. Ya kayınpederime sorun çıkarıyor, ya eşime ya kaynıma. İlla birine bulaşıyor yani.Gece okudum bende içimden dedim gitmese keşke diye yani gitmezse bir tepki göstermiş olur böyle üstü örtülürmimesis
Onlar ayrı sen ayrı ama ona bulaşıyor diye tavrın olmaz belki de bu farklı.Yok gitmek zorunda kesinlikle değilim ama eşime dediğimde annem böyle işte, uzatmaya gerek yok vs diyecek. Tek başına da gitmez eşim hiç. Bu hafta olmasa bile bir şekilde gidilecek yani.
Benim hiçbir zaman gidesim gelmiyor ki bonus. Çünkü bir huzursuzluk yaşanmadan ayrılamıyoruz evden senelerdir. Ya kayınpederime sorun çıkarıyor, ya eşime ya kaynıma. İlla birine bulaşıyor yani.
Bence eşine bu sefer sen yalnız git ki yaptığı hatanın bir bedeli olduğunu anlasın,yoksa bizim ilişkimiz de artık zarar görmeye başlayacak çünkü ben artık tahammül edemiyorum idare etmek istemiyorum de.Yok gitmek zorunda kesinlikle değilim ama eşime dediğimde annem böyle işte, uzatmaya gerek yok vs diyecek. Tek başına da gitmez eşim hiç. Bu hafta olmasa bile bir şekilde gidilecek yani.
Benim hiçbir zaman gidesim gelmiyor ki bonus. Çünkü bir huzursuzluk yaşanmadan ayrılamıyoruz evden senelerdir. Ya kayınpederime sorun çıkarıyor, ya eşime ya kaynıma. İlla birine bulaşıyor yani.
Bulursam neden olmasınUzaylı bulursan bize de haber ver
Evde varmış yedek, hemen degistirdi yap desem yapmazTelefonun ışığı yeterdi
Yoğun kar yağışına rağmen okul bile tatil olmadı hey yavrum hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?