Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gitmek zorunda mısın peki?

Ne pis kokar o da ıy
Geçmiş olsun aynen gece midem bulandı soğuk soğuk terledim bende, üşüttüm dün muhtemelen okula giderken. Sarındım ısındım geçti

Dertleri ne hayırdır?

Gece okudum bende içimden dedim gitmese keşke diye yani gitmezse bir tepki göstermiş olur böyle üstü örtülür mimesis
Beni biliyorsun hacı ben gitmem misal net. Her hatanın bir bedeli yaptırımı olmalı bence.

Gitmek zorunda mısın peki?
Yok gitmek zorunda kesinlikle değilim ama eşime dediğimde annem böyle işte, uzatmaya gerek yok vs diyecek. Tek başına da gitmez eşim hiç. Bu hafta olmasa bile bir şekilde gidilecek yani.
Gece okudum bende içimden dedim gitmese keşke diye yani gitmezse bir tepki göstermiş olur böyle üstü örtülür mimesis
Benim hiçbir zaman gidesim gelmiyor ki bonus. Çünkü bir huzursuzluk yaşanmadan ayrılamıyoruz evden senelerdir. Ya kayınpederime sorun çıkarıyor, ya eşime ya kaynıma. İlla birine bulaşıyor yani.

Onlar ayrı sen ayrı ama ona bulaşıyor diye tavrın olmaz belki de bu farklı.
Eşin bir kere yalnız gitse bile yeter bence anlayana.

Bence eşine bu sefer sen yalnız git ki yaptığı hatanın bir bedeli olduğunu anlasın,yoksa bizim ilişkimiz de artık zarar görmeye başlayacak çünkü ben artık tahammül edemiyorum idare etmek istemiyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…