Yeni uyudu zorla karnım ağriyor diyor sürekli ishal de basladi kusmanin yaninaNasıl oldu oğlun ?
Geçmiş olsun canım dr ye gittiniz miYeni uyudu zorla karnım ağriyor diyor sürekli ishal de basladi kusmanin yanina
Sagol canim yok gitmedik sabah gidicez galibaGeçmiş olsun canım dr ye gittiniz mi
Gidin enfeksyonmu üşütmüş mü anlayamasın su kaybıda olmuştur bir serüm felan iste taksınlarSagol canim yok gitmedik sabah gidicez galiba
Galiba enfeksiyon var karnı ateşli sadece.Gidin enfeksyonmu üşütmüş mü anlayamasın su kaybıda olmuştur bir serüm felan iste taksınlar
Sağol canim
Seninde kandilin mübarek olsun balımHayırlı kandiller kızlar..
kandilimiz mübarek olsun
Hazır paketli döner alıyorum salatasını arasına katıp ketçap falan ekleyip tost makinesinde bastırıyorum.İsteyen turşu ve patateste katabilir tabi.Nadiren yapıyorum tabi bende hazır gıda çok tüketmemekte çalışıyorum bende.Evde hiç tavuk dürüm tadında bir şey yaptınız mı?
Rabbım kalbindekini hayırlısıyla versin inşallah canim❤ aminDualarda buluşalım canlarım, kalbimdeki belli
nasilsin canimSeninde kandilin mübarek olsun balım
onceden soslayip bekletirsen guzel oluyor tavuguEvde hiç tavuk dürüm tadında bir şey yaptınız mı?
bol bol sıvı içir su bile içirsen iyi gelirGaliba enfeksiyon var karnı ateşli sadece.
Biraz rahatsızım bebegimle hastayız canim. Sen nasılsınnasilsin canim
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin canım.Yeni uyudu zorla karnım ağriyor diyor sürekli ishal de basladi kusmanin yanina
gecmis olsun hayirdir canimBiraz rahatsızım bebegimle hastayız canim. Sen nasılsın
burnunu aspire edip temizlesen ..birde gogsune ilik zeyntinyagi sur canjm ya yoksa rahat uyuyamaz burnu acilmazsaKızlar ya oğlum gece baya tıkanıyor ne yapsam hastaneye mi gitsek bilemiyorum. Bronşit var ki yüzden em ufak şeyde zorlanıyor yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?