Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burnu değilde göğsü baya dolu hiriltili nefes alıyor minik
bak beni dinle varsa evde zeytinuagini isit gogsune sur ustune kagit havlu koy ...gobek deliginden boynuna kadar sur

eger varsa ilik zeytinyagina bal zencefil karabiber koyarsan balgami da atiyorc ..

bir yemek kasigi zeytinyag
yarim cay kasigi bal
cay kasigi ucu ile zencefil karabiber

Soğuk algınlığı herhalde anlamadım ki, bu kış geçen iki hafta biraz iyiydik yoksa hep böyle hastalıklı geçti. Buna da şükür
Off benim oğlum öyleydi hep hastaydı.Hemen ateşi çıkardı halada öyle.Üst solunum yolu enfeksiyonu sık sık olurdu büyüdükçe azalıyor merak etme.Ama bünye yaşıtlarına göre bi tık zayıf kalıyor sanki.Okula tamamen başlayınca ne yapıcaz bakalım.

Şuan evde zencefil yok zeytinyağını süreyim göğsüne çok sağol canim
Sen nasılsın?

ben bunu hep yapiyorum cocuklara erva hatta kendime bile ..senin bebe kucuk aslinda bunu icirince de cok ise yariyor

icirmek icin icine birazda tarcim atiyorim mesir macunu gibi oluyor kendinde boyle icebilirsin Eva

Bunu bende yapıyorum bencede etkili.Ben azıcıkta vicks sürerdim.Zeytinyağı ve pekmez ılıtıp içermekte göğsü yumuşatıyor.

Bunu bende yapıyorum bencede etkili.Ben azıcıkta vicks sürerdim.Zeytinyağı ve pekmez ılıtıp içermekte göğsü yumuşatıyor.
ben ates olmadigi surece cocuklari bu sekilde doktora goturmeden iyi ediyorum evde bence denenebilecek en zararsiz formul

Şimdiki çocukların çoğu bağışıklığı çok zayıf bakıyorum tanıdıkların çocukları da hep öyle. Ben oğlumu prematüre doğduğu için öyledir diyordum ama yok bağışıklık çoğu kişi de aynı olmuş

Şuan evde zencefil yok zeytinyağını süreyim göğsüne çok sağol canim
Sen nasılsın?
Bu yöntemlere alıştıkça ilaç içiresin gelmiyor.Ateşten çok korkuyorum ilaç evde hep bulunduruyoruz 3 tane farklı ateş düşürücümüz var.Zencefil balgam söktürüyor ben hiç kullanmamıştım ama covid geçirdiğimde etkili olmuştu.

Bu arada ben andız pekmezi aldım arada içiriyorum. Tavsiye ederim canım, bi vitaminde acilde yazdırmıştık.Genelde 2 yaşa kadar sık hastalanma olurmuş.Bağışıklık güçleniyor belli bi yaştan sonra.

Zencefil yarın alabilirsem denicem.
Bende ateşten çok korkarım. Bizde de 3 farklı ateş düşürücü sürekli hazır ama elimden geldiğince kullanmamaya gayret ediyorum.
Biz bu kış dan beri neredeyse her iki hafta da bir hastanedeydik ve her gittiğimizde Bi kutu antibiyotik kullandık. Ee bu çocuklar nasıl bağışıklık kazansın? Çok zor gerçekten. Daha zor zamanlarım oldu o yüzden sürekli şükrediyorum.
Rabbım onları bize bağışlasın

Bende üzüm pekmezi var oda baya iyi kendimiz yapıyoruz.Bir de en son doktoru bağışıklık güçlendirici Bi ilaç vermişti onunda etkisini biraz da olsa gördük gibi

ben bunu hep yapiyorum cocuklara erva hatta kendime bile ..senin bebe kucuk aslinda bunu icirince de cok ise yariyor

icirmek icin icine birazda tarcim atiyorim mesir macunu gibi oluyor kendinde boyle icebilirsin Eva
Benim de bagisikligim çok zayıf zaten kendimde zayıf cılız biriyim. Bende içerim oğlana da veririm canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…