Soğuk algınlığı herhalde anlamadım ki, bu kış geçen iki hafta biraz iyiydik yoksa hep böyle hastalıklı geçti. Buna da şükürgecmis olsun hayirdir canim
cok gecmis olsun loraYeni uyudu zorla karnım ağriyor diyor sürekli ishal de basladi kusmanin yanina
Burnu değilde göğsü baya dolu hiriltili nefes alıyor minikburnunu aspire edip temizlesen ..birde gogsune ilik zeyntinyagi sur canjm ya yoksa rahat uyuyamaz burnu acilmazsa
Serum alsa çok iyi olur Sıvı kaybı yaşamasın yavrucakYeni uyudu zorla karnım ağriyor diyor sürekli ishal de basladi kusmanin yanina
bak beni dinle varsa evde zeytinuagini isit gogsune sur ustune kagit havlu koy ...gobek deliginden boynuna kadar surBurnu değilde göğsü baya dolu hiriltili nefes alıyor minik
Off benim oğlum öyleydi hep hastaydı.Soğuk algınlığı herhalde anlamadım ki, bu kış geçen iki hafta biraz iyiydik yoksa hep böyle hastalıklı geçti. Buna da şükür
Şuan evde zencefil yok zeytinyağını süreyim göğsüne çok sağol canimbak beni dinle varsa evde zeytinuagini isit gogsune sur ustune kagit havlu koy ...gobek deliginden boynuna kadar sur
eger varsa ilik zeytinyagina bal zencefil karabiber koyarsan balgami da atiyorc ..
bir yemek kasigi zeytinyag
yarim cay kasigi bal
cay kasigi ucu ile zencefil karabiber
ben bunu hep yapiyorum cocuklara erva hatta kendime bile ..senin bebe kucuk aslinda bunu icirince de cok ise yariyorbak beni dinle varsa evde zeytinuagini isit gogsune sur ustune kagit havlu koy ...gobek deliginden boynuna kadar sur
eger varsa ilik zeytinyagina bal zencefil karabiber koyarsan balgami da atiyorc ..
yarim cay kasigi bal
sukur iyiyim ..Şuan evde zencefil yok zeytinyağını süreyim göğsüne çok sağol canim
Sen nasılsın?
Bunu bende yapıyorum bencede etkili.Ben azıcıkta vicks sürerdim.Zeytinyağı ve pekmez ılıtıp içermekte göğsü yumuşatıyor.bak beni dinle varsa evde zeytinuagini isit gogsune sur ustune kagit havlu koy ...gobek deliginden boynuna kadar sur
yarim cay kasigi bal
ben ates olmadigi surece cocuklari bu sekilde doktora goturmeden iyi ediyorum evde bence denenebilecek en zararsiz formulBunu bende yapıyorum bencede etkili.Ben azıcıkta vicks sürerdim.Zeytinyağı ve pekmez ılıtıp içermekte göğsü yumuşatıyor.
Şimdiki çocukların çoğu bağışıklığı çok zayıf bakıyorum tanıdıkların çocukları da hep öyle. Ben oğlumu prematüre doğduğu için öyledir diyordum ama yok bağışıklık çoğu kişi de aynı olmuşOff benim oğlum öyleydi hep hastaydı.Hemen ateşi çıkardı halada öyle.Üst solunum yolu enfeksiyonu sık sık olurdu büyüdükçe azalıyor merak etme.Ama bünye yaşıtlarına göre bi tık zayıf kalıyor sanki.Okula tamamen başlayınca ne yapıcaz bakalım.
Ne kadar miktarda? Isıtmak yeterli mi?Bunu bende yapıyorum bencede etkili.Ben azıcıkta vicks sürerdim.Zeytinyağı ve pekmez ılıtıp içermekte göğsü yumuşatıyor.
Bu yöntemlere alıştıkça ilaç içiresin gelmiyor.Ateşten çok korkuyorum ilaç evde hep bulunduruyoruz 3 tane farklı ateş düşürücümüz var.Zencefil balgam söktürüyor ben hiç kullanmamıştım ama covid geçirdiğimde etkili olmuştu.Şuan evde zencefil yok zeytinyağını süreyim göğsüne çok sağol canim
Sen nasılsın?
Sağol canım tecrübeli anne başka oluyor iştesukur iyiyim ..
zeuntinyag bile rahaylatir onu en azindan oksuruk krizi tutmaz
ayak altina da viks sur varsa
Bu arada ben andız pekmezi aldım arada içiriyorum. Tavsiye ederim canım, bi vitaminde acilde yazdırmıştık.Genelde 2 yaşa kadar sık hastalanma olurmuş.Bağışıklık güçleniyor belli bi yaştan sonra.Şimdiki çocukların çoğu bağışıklığı çok zayıf bakıyorum tanıdıkların çocukları da hep öyle. Ben oğlumu prematüre doğduğu için öyledir diyordum ama yok bağışıklık çoğu kişi de aynı olmuş
Zencefil yarın alabilirsem denicem.Bu yöntemlere alıştıkça ilaç içiresin gelmiyor.Ateşten çok korkuyorum ilaç evde hep bulunduruyoruz 3 tane farklı ateş düşürücümüz var.Zencefil balgam söktürüyor ben hiç kullanmamıştım ama covid geçirdiğimde etkili olmuştu.
Bende üzüm pekmezi var oda baya iyi kendimiz yapıyoruz.Bir de en son doktoru bağışıklık güçlendirici Bi ilaç vermişti onunda etkisini biraz da olsa gördük gibiBu arada ben andız pekmezi aldım arada içiriyorum. Tavsiye ederim canım, bi vitaminde acilde yazdırmıştık.Genelde 2 yaşa kadar sık hastalanma olurmuş.Bağışıklık güçleniyor belli bi yaştan sonra.
Benim de bagisikligim çok zayıf zaten kendimde zayıf cılız biriyim. Bende içerim oğlana da veririm canım sagolben bunu hep yapiyorum cocuklara erva hatta kendime bile ..senin bebe kucuk aslinda bunu icirince de cok ise yariyor
icirmek icin icine birazda tarcim atiyorim mesir macunu gibi oluyor kendinde boyle icebilirsinEva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?