Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar miktarda? Isıtmak yeterli mi?
Göğsüne sürdüğün zeytinyağını hafif ılıtabilirsin daha iyi olur az birazda vicks sür istersen.1 yaştan büyükse vicks kullanılabilir yoksa zararlı keskin kokusundan dolayı.Pekmez de 1 kaşık çocuğun içebileceği miktarda yap istersen bi tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı pekmez tavada ılıt önce biraz tat bazen hemen ısınıyor çünkü.Ilık bir şekilde yedir.Çok etkili bir tarif ben oğluma ilaç verir gibi günde 2 , 3 defa veriyordum 2. gün kesilirdi öksürük.Bu yöntemden sonra hiç öksürük şurubu kullanmadık şükür.

Çok tesekkur ederim canım denicem

Aynen canım benim yeğenlerim ve oğlum bu şekildeydi.Gider gelirdik sürekli acillerdeydik.Gece hep sabahlardık ateşle uğraşırdım.Bizimde iğne yemeden düşmeyen inatçı bi ateş var.Geçen gün ateşlendi evde dikkat ettik şükür atlattı.Iğneler bildiğim kadarıyla daha ağır doz olarak.

Bende üzüm pekmezi var oda baya iyi kendimiz yapıyoruz.Bir de en son doktoru bağışıklık güçlendirici Bi ilaç vermişti onunda etkisini biraz da olsa gördük gibi
Ama söylediğim gibi canım belli bi yaşa girdikçe azalacak zamanla bu çabucak hastalanmalar.3 yaşda çok fark oluyor.4 'te daha rahat ettik biz.

Nevresimler çiçek gibi kokuyor başkanım daha 2 gün önce değiştim
Ama yapılması gereken iş biter mi tabiki de hayır.
Çıkardığım mevresimleri yıkadım topladım ama katlamadim
Bak bugün bunları yaparım bugün

Dolapta süt var.
Bir şeyler yapasım var onu.
Sütlaç mi yapsam ki acaba ?

Şükür hatmim de bitti.
Senin hatme göz atacağım birazdan.

Benim sütüm var bu hafta yoğurt çok diye yapmadım

Evde tatlı var yoksa ya sütlaç yapacaktım yada muz magnolya şimdi iyice karıştı işler bakayım yine birazını yoğurt yaparım herhalde
Magnolya bayılırım. Çok yedim ama bir gün yapmadım.
Yazın cileklerin de olduğu bur zaman diliminde yapmak istiyorum ben de muzlu çilekli vs meyveli ohhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…