- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Göğsüne sürdüğün zeytinyağını hafif ılıtabilirsin daha iyi olur az birazda vicks sür istersen.1 yaştan büyükse vicks kullanılabilir yoksa zararlı keskin kokusundan dolayı.Pekmez de 1 kaşık çocuğun içebileceği miktarda yap istersen bi tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı pekmez tavada ılıt önce biraz tat bazen hemen ısınıyor çünkü.Ilık bir şekilde yedir.Çok etkili bir tarif ben oğluma ilaç verir gibi günde 2 , 3 defa veriyordum 2. gün kesilirdi öksürük.Bu yöntemden sonra hiç öksürük şurubu kullanmadık şükür.Ne kadar miktarda? Isıtmak yeterli mi?
Ya ne güzel şifa olsun kuzuya.☺Bende üzüm pekmezi var oda baya iyi kendimiz yapıyoruz.Bir de en son doktoru bağışıklık güçlendirici Bi ilaç vermişti onunda etkisini biraz da olsa gördük gibi
Çok tesekkur ederim canım denicemGöğsüne sürdüğün zeytinyağını hafif ılıtabilirsin daha iyi olur az birazda vicks sür istersen.1 yaştan büyükse vicks kullanılabilir yoksa zararlı keskin kokusundan dolayı.Pekmez de 1 kaşık çocuğun içebileceği miktarda yap istersen bi tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı pekmez tavada ılıt önce biraz tat bazen hemen ısınıyor çünkü.Ilık bir şekilde yedir.Çok etkili bir tarif ben oğluma ilaç verir gibi günde 2 , 3 defa veriyordum 2. gün kesilirdi öksürük.Bu yöntemden sonra hiç öksürük şurubu kullanmadık şükür.
Aynen canım benim yeğenlerim ve oğlum bu şekildeydi.Gider gelirdik sürekli acillerdeydik.Gece hep sabahlardık ateşle uğraşırdım.Bizimde iğne yemeden düşmeyen inatçı bi ateş var.Geçen gün ateşlendi evde dikkat ettik şükür atlattı.Iğneler bildiğim kadarıyla daha ağır doz olarak.Zencefil yarın alabilirsem denicem.
Bende ateşten çok korkarım. Bizde de 3 farklı ateş düşürücü sürekli hazır ama elimden geldiğince kullanmamaya gayret ediyorum.
Biz bu kış dan beri neredeyse her iki hafta da bir hastanedeydik ve her gittiğimizde Bi kutu antibiyotik kullandık. Ee bu çocuklar nasıl bağışıklık kazansın? Çok zor gerçekten. Daha zor zamanlarım oldu o yüzden sürekli şükrediyorum.
Rabbım onları bize bağışlasın
Ama söylediğim gibi canım belli bi yaşa girdikçe azalacak zamanla bu çabucak hastalanmalar.3 yaşda çok fark oluyor.4 'te daha rahat ettik biz.Bende üzüm pekmezi var oda baya iyi kendimiz yapıyoruz.Bir de en son doktoru bağışıklık güçlendirici Bi ilaç vermişti onunda etkisini biraz da olsa gördük gibi
Rica ederim canım şifa olsun.Çok tesekkur ederim canım denicem
Biz iki yaşını bitireli 2 ay oldu sayılırAma söylediğim gibi canım belli bi yaşa girdikçe azalacak zamanla bu çabucak hastalanmalar.3 yaşda çok fark oluyor.4 'te daha rahat ettik biz.
Tamamdır üstat18 mart ödevi
Nevresim değiştirmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Günaydın hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3028634
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Yeni değiştirdim başkanım18 mart ödevi
Nevresim değiştirmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Benim sütüm var bu hafta yoğurt çok diye yapmadımNevresimler çiçek gibi kokuyor başkanım daha 2 gün önce değiştim
Ama yapılması gereken iş biter mi tabiki de hayır.
Çıkardığım mevresimleri yıkadım topladım ama katlamadim
Bak bugün bunları yaparım bugün
Dolapta süt var.
Bir şeyler yapasım var onu.
Sütlaç mi yapsam ki acaba ?
Şükür hatmim de bitti.
Senin hatme göz atacağım birazdan.
Sen ne yapacaksın?Benim sütüm var bu hafta yoğurt çok diye yapmadım
Evde tatlı var yoksa ya sütlaç yapacaktım yada muz magnolya şimdi iyice karıştı işler bakayım yine birazını yoğurt yaparım herhaldeSen ne yapacaksın?
Magnolya bayılırım. Çok yedim ama bir gün yapmadım.Evde tatlı var yoksa ya sütlaç yapacaktım yada muz magnolya şimdi iyice karıştı işler bakayım yine birazını yoğurt yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?