Allah şifa versin canım geçmiş olsun üşütmüş müSelam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Ben gezmeye gidecemMillet dağıldı
Korkmayın azıcık maraton diyecektim
Sağol süpürgemAllah şifa versin canım geçmiş olsun üşütmüş mü
Antibiyotikten başka çare yok gibi inşallah iyi gelir antibiyotik kullanmıyorsan papatya çayı iyi geliyor diye biliyorumSağol süpürgemdünden beri ateşi 38,5 hep düşüremedim . Boğazı iltihaplanmış kulağına vurmuş
Dr yazdı canım aldık. Verdim . İnşallah akşama kaar toparlarAntibiyotikten başka çare yok gibi inşallah iyi gelir antibiyotik kullanmıyorsan papatya çayı iyi geliyor diye biliyorum
Geçmiş olsun canımSelam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ben de yeni taşınan komşuya Hoşgeldin kahvesine gideceğim diğer komşularlaBen gezmeye gidecemiki apartman ötede arkadaşım oturuyor gitmeden de bi kuaföre gitmişim füyyuuu orman kaçkını gibi idi kaşım bıyığım
Çok geçmiş olsun nesi var?Selam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Sağol bonusum boğaz enfeksiyonu olmuş o da kulağına vurmuş kulağı da iltihaplanmışÇok geçmiş olsun nesi var?
Gördüm canım yazmışsın allah şifa versinSağol bonusum boğaz enfeksiyonu olmuş o da kulağına vurmuş kulağı da iltihaplanmış
Sağol bonusumGördüm canım yazmışsın allah şifa versin
Geçmiş olsun dutSelam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Millet dağılınca bende dağıldım komşum kahfeye çağırdı bahneye bakıyormuşumDaha kahvaltı yapmadık. Orda da kar çok mu? Dünden beri bayağı yağıyor
Sağol gölgeGeçmiş olsun dut
Neyin var kuzum bu ara geçmişi okuyamadımSağol gölge
Sağol efserim benim küçük kız ateşliydi iki gündür . Sabah hastaneye gittik. Boğazı enfeksiyonlanmışNeyin var kuzum bu ara geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?