Sağol canımGeçmiş olsun negom
Etrafımda hiç Neriman ya da Gonca yokNeriman ve Gonca’nın kısaltması olabülü
Öp beni sev beni negooooooooAlnından öpecem seni gel kız
Bugün sabahın nurunda ablama gittim
Giderken bi çöpleri attım evi öylece bıraktım
Anam pasaklilarla yarışa giremem onların ele vurmayan güç çeneye vuruyor negooooooooŞu bdv de temizlikle ilgili açılan konulara yazsana bunu,kendileri beceremiyor diye yapanlara çamur atıyor bazı yorum yapanlar
Sen böyle sabahlara kadar nöbet tutarsın sonra o bir gün karısı için tutar o nöbetleriHepinize hayırlı geceler canlarbiz oğlumla nöbetlerdeyiz zaman zamaaaaan sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım başım duman
Bu kesin jesin komşuYa jes senin gürültü konunu okuduktan sonra şu videoyu izledim atmayı unutmuşum aklıma sen geldin
Nasıl yani negoooooooo ne diyorsun negooooooooooooSen böyle sabahlara kadar nöbet tutarsın sonra o bir gün karısı için tutar o nöbetleri
Çok yemiş bu
Bonbon gibi aynı dimiÇok yemiş bu
Hazırda mı bekliyodun lan atlamışsın hemanBonbon gibi aynı dimi
Puh kalkmışken sabahın bereketinde işimi yapayım demiyorKocamı yolladım geri uyumaya gidiyorum sizi siviyirim
Mevsimsel ödem oÇok yemiş bu
Gölgen gibi adım adım her solukta senin adınHazırda mı bekliyodun lan atlamışsın heman
Bu mevsimleri de yemiş sankiMevsimsel ödem o
Offf bende istiyorumŞimdi ben bunun ağzını burnunu yemiyim mi yaaEki Görüntüle 3029429
Vış hem soruyor hem cevaba hı o mu diyorHeee, onu yapmak da aklıma geldi, büyülü bir sistemi yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?