Afiyet olsun bugün benden önce komşum davrandı
Çok geçmiş olsun bu ara hava dengesiz başıklığımızda bahaneye bakıyor Allah şifa versin inşallahSağol efserim benim küçük kız ateşliydi iki gündür . Sabah hastaneye gittik. Boğazı enfeksiyonlanmış
Sefan olsun zaten hep evdesin bugün keyfini çıkarBen gezmeye gidecemiki apartman ötede arkadaşım oturuyor gitmeden de bi kuaföre gitmişim füyyuuu orman kaçkını gibi idi kaşım bıyığım
Öyle canım . SağolasınÇok geçmiş olsun bu ara hava dengesiz başıklığımızda bahaneye bakıyor Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahSelam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Evde değilim efser hastanedeyim. Yoksa hiç kaçırmazdım maraton çağrını biliyorsunEeee nerde kalmıştık
Çok geçmiş olsun prensese.Sağol bonusum boğaz enfeksiyonu olmuş o da kulağına vurmuş kulağı da iltihaplanmış
Sağol karadutum.Afiyet olsun
Canım benim ya cok geçmiş olsun.Selam güzel hanımlar 2 gündür küçük kızım hasta süpürge bile yapamadım
Dengesiz insanlar daha mantıklıHayırlı cumalar canlarım,Nego geçmiş olsun kuzucum dengesiz havalardan hep ( dengesiz insanlardan da olabilr)
Konur tabiiHamur kabartma tozu ile pişen poğaça da buzluğa saklanır mi ?
Normali bu çünküEv düzenli olunca insan niye mutlu oluyor acaba?
Alnından öpecem seni gel kızVallahi bende böyleyim. Lohusasin bebek var sal artık diyen pasaklilari dinlemedigim kendime ve evime baktigim günden beri psikolojim düzeldi.
Dağınıklik zeka göstergesiymiş. Ulan anca bir gerizekalı yattığı yeri toplamadan akşam gelir aynı yere yatar.
Şu bdv de temizlikle ilgili açılan konulara yazsana bunu,kendileri beceremiyor diye yapanlara çamur atıyor bazı yorum yapanlarVallahi bende böyleyim. Lohusasin bebek var sal artık diyen pasaklilari dinlemedigim kendime ve evime baktigim günden beri psikolojim düzeldi.
Dağınıklik zeka göstergesiymiş. Ulan anca bir gerizekalı yattığı yeri toplamadan akşam gelir aynı yere yatar.
Allah razı olsun canım okumalarınız iyi geldiHadi bismillah 7 ayetel kürsü 3er felak, nas okuyup üflüyorum şimci süvasa doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?